Skip the navigation

Wokki

KitchenAid Chef

Nopea ja terveellinen ateria tuoreista vihanneksista aasialaistyylisellä kastikkeella.

Import-Recipe - Stiry fry

Wokki

KitchenAid Chef

Nopea ja terveellinen ateria tuoreista vihanneksista aasialaistyylisellä kastikkeella.

Välineet

FoodProcessor
Valmistelu
15min
Ruoanlaitto
5min
Yhteensä
20min
Vaikeustaso
Helppo

Ainekset

1 sipuli

2 porkkanaa

1 punainen paprika

200 g valkokaalia

3 rkl soijakastiketta

1 rkl osterikastiketta

1 rkl srirachaa

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl tomusokeria

1 rkl raastettua inkivääriä

2 rkl miedonmakuista öljyä

300 g keitettyä riisiä jääkaapista

1 varsi kevätsipulia

250 g paistettuja tofukuutioita

2 pinaattikiinankaalia (pak choita)

koristeeksi seesaminsiemeniä

koristeeksi hienonnettua kevätsipulia

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Kuori sipuli ja porkkanat. Aseta monitoimikone, johon on kiinnitetty käännettävä viipalointi-/raastinlevy (raastinpuoli), nopeudelle 2 ja raasta sipuli, porkkanat, punainen paprika ja valkokaali.

  2. Sekoita pienessä kulhossa soijakastiketta, osterikastiketta, sriracha-kastiketta, valkoviinietikkaa, tomusokeria ja inkivääriä.

  3. Lisää wokkipannuun miedon makuista öljyä ja lämmitä keskilämmöllä. Wokkaa vihanneksia 2–3 minuuttia. Lisää riisi ja kastike ja sekoita, kunnes seos on kuuma.

  4. Tarjoile tofun ja grillatun pinaattikiinankaalin (pak choin) kanssa. Viimeistele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Upea talviale