Onnittelut metallisen lihamyllyn hankinnasta - rekisteröi tuotteesi
Käyttöopas on ladattavissa. Rekisteröi uusi lisävarusteesi, jotta saat apua nopeasti tarvittaessa. Aloitetaan!
Mitä voin valmistaa metallisella lihamyllyllä?
Makkarasuutinlisävarusteella varustetun lihamyllyn ansiosta voit valmistaa aterioita alusta alkaen tietäen, mitä niissä on. Vapauta luovuutesi ja valmista terveellisiä aterioita ja pitkään säilyviä herkkuja. Tässä on inspiraatioksi muutamia esimerkkejä...
Lisävarusteen kiinnittäminen
Myllyn opas: osien kuvailu
Valitse sopiva osa valmistamasi ruoan mukaan ja käytä sitten metallista lihamyllyä yleiskoneen nopeudella 4. Vinkki lihan jauhamiseen: kylmä lämpötila auttaa estämään lihan tarttumisen myllyyn. Voit esijäähdyttää metallisen lihamyllyn jääkaapissa tai pakastimessa, jotta lämpötila pysyy kylmänä ja jauhamisjälki tasaisena.
Karkea jauhinlevy (8 mm)
Käytä karkeaa jauhatuslevyä raa'an lihan jauhamiseen esimerkiksi jauhelihapihvejä ja chili con carnea varten tai kasvisten jauhamiseen salsaa tai kastikkeita varten.
Keskihieno jauhinlevy (4,5 mm)
Keskihieno jauhinlevy sopii parhaiten raa'an lihan tai kypsennetyn lihan jauhamiseen sekä makkaralihan valmistamiseen.
Hieno jauhinlevy (3 mm)
Hienon jauhinlevyn avulla voit jauhaa kypsää lihaa levitteitä varten, kovia juustoja tai korppujauhoja.
Suuri makkarasuutin (19 mm)
Valitse karkea jauhinlevy ja suuri makkarasuutin, kun haluat valmistaa esimerkiksi braatvursteja tai suuria makkaroita.
Pieni makkarasuutin (9,5 mm)
Valitse karkea jauhinlevy ja pieni makkarasuutin, kun haluat valmistaa aamiaismakkaroita tai pieniä makkaroita.
Metallisen lihamyllyn puhdistaminen
Voit valmistaa herkullista kotiruokaa alusta alkaen itse, kun pidät huolta lihamyllystäsi. Sammuta yleiskone ja irrota lisävaruste ennen seuraavien puhdistusvaiheiden suorittamista.
Anna laitteen jäähtyä kokonaan ennen kuin asennat tai irrotat osia sekä ennen puhdistamista.