Skip the navigation

Yhteensopiva vedenkeitin ja leivänpaahdin

Päivä on mukava aloittaa yhteensopivan vedenkeittimen ja leivänpaahtimen kanssa. Kiiltävät KitchenAid-setit loistavat upeasti aamuauringossa ja varmistavat, että päiväsi lähtee hyvin käyntiin.

Kettle-and-toaster-sets

Nauti leivänpaahtimen ja vedenkeittimen tyylikkyydestä

Valitse omaan makuusi ja sisustukseesi sopiva sarja, jossa on tyylikkäät linjat, kaareva muotoilu, rohkeat värit ja hienoja yksityiskohtia, kuten legendaarinen KitchenAid-koristenauha ruostumattomasta teräksestä. Valikoimaan kuuluu suurille perheille sopivia tai voileipäritilällä varustettuja leivänpaahtimia sekä lämpötilansäädöllä varustettuja, aikaa säästäviä ja nopeita vedenkeittimiä.

kettler and toaster set

Valitse vedenkeitin- ja leivänpaahdinsetin väri

Valitse väriksi klassinen kerma tai rohkea punainen, metallinhohtoinen punainen tai musta. Tyylikäs ja kiiltävä leivänpaahdin- ja vedenkeitinsetti tuo keittiöösi uutta ilmettä. Paranna kotisi sisustusta tyylikkäillä uusilla laitteilla, joista nautit päivittäin.

Toaster-for-breakfast

Upeat leivänpaahtimet aamiaissarjaasi

Haluatko kätevän pienen 2 viipaleen leivänpaahtimen vai näyttävän ja tilavan 4 viipaleen leivänpaahtimen? Kumman sitten valitsetkin, erittäin leveiden ja pitkien paahtoaukkojen ansiosta voit nauttia suosikkisämpylöistäsi ja -leivistäsi, kuten hapan- tai oliivileivästä.


KitchenAid-leivänpaahtimissa on monia käteviä, innovatiivisia ominaisuuksia, kuten lämpimänäpitotila, joka pitää leipäviipaleet automaattisesti lämpiminä jos et heti ehdi syödä niitä. Sulatustoiminnolla sulatat jäiset leivät, bagel-toiminnolla saat bageleille juuri oikean paahtoasteen ja nostovivulla saat pienetkin palat käsien ulottuville.

 

Vertaile vedenkeitin- ja leivänpaahdinsettejämme

Mikä tyylikäs vaihtoehto sopii sinulle parhaiten?

Breakfast sets with variable temperature kettles

Artisan-aamiaissarja (4 viipaleen leivänpaahdin)
€ 566,40€ 708,00
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Paahtotoiminto
 • Lisävarusteet
 • Tilavuus
 • Säädettävät lämpötilat
 • Kaksoisseinärakenne (rungon sisämateriaali)
Artisan-aamiaissarja (2 viipaleen leivänpaahdin)
€ 478,40€ 598,00
Shop now
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Paahtotoiminto
 • Lisävarusteet
 • Tilavuus
 • Säädettävät lämpötilat
 • Kaksoisseinärakenne (rungon sisämateriaali)

Breakfast sets with traditionally boiling kettles

COTTAGE-AAMIAISSARJA
€ 238,40€ 298,00
Shop now
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Paahtotoiminto
 • Tilavuus
 • Kaksoisseinärakenne (rungon sisämateriaali)
CLASSIC-AAMIAISSARJA
€ 206,40€ 258,00
Shop now
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Paahtotoiminto
 • Tilavuus
 • Kaksoisseinärakenne (rungon sisämateriaali)
Set-For-a-Good-Day

Valmiina hyvään päivään

Ei ole helppo saada kaikkien aamua alkamaan iloisesti. Jokaisella on omat kiireiset aikataulunsa. Siksi olemme suunnitelleet vedenkeittimemme ja leivänpaahtimemme elämäntapasi mielessä pitäen.


Älykkäät lämpöanturit ja tiettyjen vedenkeittimiemme kaksoisseinäeristys sekä leivänpaahtimien kätevät ominaisuudet, kuten paahtoaukkojen erilliset säätimet, tekevät laitteista kaikille sopivia. Kuuma vesi ei lopu kesken eikä sinun tarvitse syödä haaleaa leipää. Eikö kuulostakin hyvältä päivän aloitukselta!

Variable-temperature-kettles

Miksi valitsisin vedenkeittimen säädettävällä lämpötilalla?

Kuumia juomia valmistettaessa tarkka uuttamislämpötila antaa optimaalisen tuloksen. Innokkaat teenkeittäjät ja kahviharrastajat pitävät säädettävällä lämpötilalla varustetusta vedenkeittimestä, sillä se takaa parhaat aromit. Valkoinen ja vihreä tee vaativat alhaisemman 76–85°asteen lämpötilan, kun musta ja yrttitee taas tarvitsevat 97–100-asteista vettä. Tarkista lämpötilasuositukset aina tee- tai kahvipakkauksesta.


Valitse leivänpaahtimesi kaveriksi vedenkeitin säädettävällä lämpötilalla, niin voit lämmittää veden vähitellen juuri haluamasi lämpöiseksi.

Piristä aamiaistasi vedenkeittimellä ja leivänpaahtimella

Oletko kyllästynyt rutiineihisi? Inspiroidu vedenkeitin- ja leivänpaahdinsettien tyylistä ja ominaisuuksista! Tässä muutama idea:

 • Avokado ja mustat pavut paahtoleivän päällä antavat sinulle energiaa

 • Herkulliset mustikkabagelit sisältävät myös vitamiineja

 • Jasmiinihelmiteen kukka-aromi virkistää

 • Inkivääritee herättää suun ja ruoansulatuskanavan


Breakfast with a kettle and toaster set
Long-slot-toaster

Leivänpaahtimeen pitkällä paahtoaukolla mahtuu monenlaista

Miksi valitsisit leivänpaahtimen pitkällä paahtoaukolla? Koska se tuo joustavuutta. Voit joko asettaa samaan paahtoaukkoon kaksi leipäviipaletta vierekkäin tai käyttää sitä pitkänmallisten leipien, kuten pitaleivän, paninin tai ciabattan, paahtamiseen. Jos siis olet leipien suhteen kokeilunhaluinen, tällä paahtimella olet valmiina kaikkeen.

TUTUSTU LEIVÄNPAAHTIMIIN PITKÄLLÄ PAAHTOAUKOLLA
2-slice-design-toaster

Kahden viipaleen leivänpaahdin on kompakti ratkaisu

Jos etsit leivänpaahdinta yhden hengen talouteen tai tilasta on puutetta, valitse leivänpaahdin 2 viipaleelle. Se mahtuu helposti työtasolle. Vaihtoehtoja on kurvikkaammista ohuempiin ja sulavalinjaisempiin malleihin, tai manuaalisista automaattisilla toiminnoilla varustettuihin paahtimiin. 

SELAA LEIVÄNPAAHTIMIA 2 VIIPALEELLE
Toasties-bagels-buns

Leivänpaahtimet lämpimille voileiville ja bageleille

Ruoki mielitekojasi. Suurimmassa osassa leivänpaahtimiamme on bagel-toiminto, joka alentaa lämpöä puoleen viipaleen toisella puolella, jolloin bagelisi tai sämpyläsi paahtuvat juuri oikealla tavalla. Leikattu puoli paahtuu ja ulkopuoli vain lämpenee hieman eikä pala.


Jos pidät lämpimistä voileivistä, mikset hankkisi leivänpaahdinta, johon kuuluu voileipäritilä? Artisan-leivänpaahtimissa on voileipäritilä, joka vähentää roiskeita. Jos se kuulostaa upealta idealta, voit aina ostaa voileipäritilän valinnaisena lisävarusteena mihin tahansa KitchenAid-leivänpaahtimeen.

Kettles-look-after-your-water

Vedenkeittimet, jotka huolehtivat vedestä

Nauti vedestä, joka maistuu hyvältä ja lämpenee nopeasti. KitchenAid-vedenkeittimet ovat tehokkaita ja hyvin eristettyjä. Design-malliston 1,5 litran vedenkeittimen sisäpinta on kokonaan ruostumatonta terästä, mikä takaa veden laadun ja maun. Vedenkeitin on nopea, joten et joudu odottamaan teetäsi liian pitkään, ja kaksoisseinä pitää veden kuumana.


Jos sinulla on kotonasi vedensuodatin, kannattaa ehdottomasti käyttää suodatettua vettä vedenkeittimessä. Näin juomasi maistuu paremmalta. Suodattaminen myös vähentää veden kalsium- ja magnesiumpitoisuuksia, jotka aiheuttavat kalkin muodostumista vedenkeittimeen.

kettle-and-toaster-set-hummus-and-ice-tea

Kestäviä vedenkeitin- ja leivänpaahdinsettejä

Vedenkeittimet ja leivänpaahtimet ovat useimmiten keittiön käytetyimpiä laitteita. Huolellisen käytön (ja säännöllisen puhdistamisen!) avulla laitteemme kestävät pitkään. Kaikilla tuotteillamme on takuu, mikä lisää turvaa ja mielenrauhaa.

Intohimona aamiainen

Aloita päiväsi tyylikkäästi.

Toasters

Leivänpaahtimet

Kotona leijailee vastapaahdetun leivän lumoava tuoksu. Nauti upean KitchenAid-leivänpaahtimen tarjoamasta rapeasta ja herkullisesta aamiaisesta.

Tutustu
Kettles

Vedenkeittimet

Haluatko nauttia paahtoleivän kanssa herkullisen kupillisen teetä tai kahvia? Tutustu tyylikkäisiin ja tehokkaisiin vedenkeittimiimme.

Tutustu