Skip the navigation
-15%

SPIRAALILEIKKURI KUORIMISEEN, KODAN POISTAMISEEN JA VIIPALOINTIIN

5KSM1APC

2 vuoden takuu

Spiraalileikkurilisävaruste kaikille yleiskoneille. Kuori, poista siemenkodat ja viipaloi hedelmiä j...

€ 135,15€ 159,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  KitchenAidin spiraalileikkuri tekee terveellisestä kokkauksesta hauskaa

  Kaikki haluavat löytää uusia tapoja tehdä rutiineistaan entistä värikkäämpiä, jännittävämpiä ja ravitsevampia. Spiraalileikkurin avulla voit vaihtaa kasvispitoisempaan tai vähähiilihydraattisempaan ruokavalioon.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Laadukas metallirakenne

  2 spiraaliterää

  2 viipalointiterää

  1 kuorintaterä

  Konepesun kestävät terät

  Säilytyskotelo

  Pakkauksen sisältö

  Nauti hedelmiä ja vihanneksia uudella tavalla käyttämällä tätä lisävarustetta, joka kuorii, viipaloi, tekee spiraaleita ja poistaa siemenkodat.

  Luovaa kokkausta yhdeksällä eri yhdistelmällä

  Spiraalit ovat erinomainen tapa piristää aterioita, vähentää hiilihydraatteja ja pitää samalla hauskaa. KitchenAidin spiraalileikkurilla voit valmistaa bataattinuudeleita, kesäkurpitsaspagettia tai ravitsevia raakoja kierresalaatteja. Eikä siinä vielä kaikki – spiraalileikkurilla voit myös kuoria, pilkkoa ja poistaa siemenkotia ja valmistaa näin piirakoita, pastaruokia, patoja, keittoja, vihannes- ja hedelmäsipsejä ja paljon muuta.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-ice-blue-mixer-with-attachment-slicing-apple

  Tee yleiskoneestasi spiraalileikkuri

  Jos etsit inspiraatiota ruoanlaittoon ja omistat KitchenAidin yleiskoneen, spiraalileikkuri on erinomainen tapa piristää aterioita ja välipaloja.


  Spiraalileikkuri sopii kaikkiin KitchenAidin yleiskoneisiin, ja se kiinnitetään monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Leikkurilla teet hedelmistä ja vihanneksista spiraaleita, poistat niiden siemenkodat ja viipaloit ja kuorit niitä monipuolisen teräjärjestelmän ansiosta, jossa on 4-in-1-toiminto. Yhdellä lisälaitteella saat loihdittua suosikkiresepteistäsi uusia värikkäitä ruokia.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-sulver-mixer-with-attachment-slicing

  Tee ohuita tai keskipaksuja spiraaleita

  Kahdella spiraaliterällä voi leikata ohuita tai keskipaksuja spiraalinauhoja. Hienolla terällä saat spagetin kaltaisia 4 mm x 4 mm paksuja spiraaleja. Keskikokoisella spiraaliterällä saat 4 mm x 6 mm paksuja nauhoja, jotka sopivat paksumpiin nuudeleihin, helppoihin ja nopeisiin kierreranskalaisiin tai vihanneksien muotoiluun patoja tai keittoja varten. 


  Lautaselle putoavien spiraalien valmistaminen on niin antoisaa, että jäät varmasti koukkuun. Syö spiraalit raakana tai tarjoile ne keitettynä ja maistuvana, hiilihydraatittomana vaihtoehtona pastalle – söitpä spiraalisi miten vain, ne näyttävät upeilta lautasella ja tekevät terveellisen ruokavalion noudattamisesta helppoa.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-peeling-potato

  Viipaloi, kuori ja poista siemenkodat kuin ammattilainen

  Älä rasita itseäsi leikkuulaudan äärellä. Hedelmien ja vihannesten valmistelu on nyt nopeaa ja helppoa KitchenAidin spiraalileikkurilla, sillä se sopii myös kuorimiseen, viipalointiin ja siemenkotien poistamiseen. 


  Viipalointiin ja siemenkotien poistamiseen tarkoitetut terät ovat teräviä ja ne sopivat lähes kaikille hedelmille ja vihanneksille aina porkkanoista ja perunoista bataatteihin ja omeniin. 12 mm:n viipalointiterällä saat 4 mm:n nauhoja. Se sopii erinomaisesti aineksille, joissa on vain pieni siemenkota tai ei siemeniä ollenkaan – kuten kesäkurpitsoille ja punajuurille. 23 mm:n viipalointiterällä saat myös 4 mm:n nauhoja, mutta se on suunniteltu hedelmille ja vihanneksille, joissa on suurempi siemenkota – kuten omenille ja päärynöille. 


  Kuorintaterä hoitaa puolestasi kimurantit kuorintatyöt. Voit käyttää sitä yksistään tai yhdessä spiraali- tai viipalointiterien kanssa. Kätevää, eikö totta?

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-2-years-guarantee-ink-blue-mixer-with-attachment-slicing

  Laadukas metallirakenne kestää keittiössä pitkään

  Tällä kestävällä lisälaitteella valmistat herkullisia muotoja vuodesta toiseen. Metallinen runko kestää käytössä pitkään, ja laitteen kahden vuoden takuu antaa kotikokille mielenrauhaa. Ja koska lisälaite kiinnitetään yleiskoneeseen, se ei pyöri keittiötasolla vaan toimii vakaasti osana yleiskonetta tehdessäsi spiraaleita.

  Accessories-spiralizer-to-peel-core-and-slice-empire-red-mixer-with-attachment-in-the-kitchen

  Helppo puhdistaa ja säilyttää

  Kun spiraalit on tehty, on aika siivota jäljet. Me teimme siitä mahdollisimman helppoa. Spiraalileikkurin runko voidaan pyyhkiä puhtaaksi lämpimällä ja kostealla liinalla. Kaikki terät puolestaan voi pestä astianpesukoneen ylätasolla. Puhtaat ja kuivat osat voi pakata siististi mukana toimitettuun säilytyskoteloon.

  Kitchen fan

  Upea tuote. Aikaa säästävä apuri. Rakastan sitä ja käytän sitä paivittäin. Helppo ja turvallinen laite sopii myös lapsille.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?