Skip the navigation
-15%

SIIVILÄ JA VAAKA

5KSMSFTA

2 vuoden takuu

Siivilöi ja punnitse kuivia aineksia tällä yleiskoneiden leipomislisävarusteella.

€ 152,15€ 179,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Tarkkaa leivontaa ja kuohkeita tuloksia

  KitchenAidin siivilä ja vaaka -lisävaruste on jokaisen innokkaan leipurin unelma. Se punnitsee ainesosat tarkasti ja siivilöi kuivat aineet suoraan kulhoon. Lisävarusteen ansiosta saat laadukkaan tasaisia tuloksia joka kerta sekä loihdit ihanan kevyitä ja kuohkeita herkkuja.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Integroitu digitaalivaaka

  Automaattinen siivilöinti tarjoaa kuohkean lopputuloksen

  3-in-1-kouru, -säiliö ja -siivilä

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidinSiivilä ja vaaka -lisävaruste 5KSMSFTA hoitaa monta ruoanvalmisteluvaihetta yhdellä kertaa. Näin turhia työvaiheita ja tiskejä kertyy vähemmän, mikä on joka kokin unelma! 

  sifter-scale-fallback-video

  Leivonta sujuu kuin tanssi

  Tämän kätevän lisävarusteen ansiosta saat tasaisen laadukkaita tuloksia joka kerta. Pääset ihailemaan sen nopeaa mittaamista ja siivilöimistä ja saat aikaan kadehdittavan kuohkeita leipomuksia.

  Yksinkertaisesti parempaa leipomista

  Leipominen on tiedettä. Tarkkuus ja oikeat työskentelytavat ovat kaikki kaikessa, ja avainasemassa leipomustesi onnistumisen kannalta. KitchenAidin siivilä ja vaaka -lisävaruste mittaa kuivat aineet digitaalisesti ja siivilöi ne, jotta seoksesta tulee täydellisen tasainen ja kuohkea. Näin säästät aikaa ja vaivaa, teet tarkempaa työtä ja saat parempia tuloksia.

  Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-cake-mixture-into-pan

  Kiireisen leipurin luottoapuri

  KitchenAidin siivilä ja vaaka -lisävaruste on tarpeellinen työväline kiireisille leipureille. Lisävarusteen avulla voit lisätä punnittuja ja siivilöityjä ainesosia sekoituskulhoon vähitellen, käsin koskematta ja ilman sotkua. Kiinnitä lisävaruste minkä tahansa KitchenAid-yleiskoneen kiinnityspäähän, lisää ainekset säiliöön ja ihastele lopputulosta. 


  Lisävarusteen avulla voit loihtia kaikkea aina makeista herkuista kotitekoiseen leipään, ja lopputulos on aina juuri sellainen kuin haluat.

  Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-measuring-flour

  Leivonnassa tarkkuus on valttia

  Tarkka mittaaminen on kriittinen osa onnistunutta leivontaa. Ammattileipurit pyrkivät aina saamaan tasaisia tuloksia, joten noudata heidän reseptejään tarkasti, sillä pienelläkin mittausvirheellä voi olla valtaisia vaikutuksia leivonnassa.


  Helppokäyttöinen digitaalinen vaaka mittaa ainekset painon mukaan, mikä on tarkempaa kuin tilavuuden mukaan mittaaminen. Näin leipomuksistasi tulee juuri sellaisia kuin pitääkin. Digitaalista vaakaa voi käyttää joko lisävarusteen osana tai erikseen normaalina elintarvikevaakana keittiön työtasolla, kun käytät mukana toimitettua vaakalevyä.

  Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-flour-in-the-ingredient-hopper

  Kuohkea tulos käsin koskematta

  Jos olemme täysin rehellisiä, niin haluaisimme kaikki varmasti joskus jättää reseptin siivilöintiosuuden väliin. Kuivien ainesosien, kuten jauhojen, ruokasoodan tai leivinjauheen, siivilöinti mahdollistaa kuitenkin perusteellisemman sekoittamisen ja kuohkeamman lopputuloksen. Siivilöinti ei pelkästään lisää seokseen ilmaa, vaan se myös poistaa siitä mahdolliset paakut.

  Yleiskoneeseen kiinnitettävä automaattinen siivilälisävaruste hoitaa siivilöinnin puolestasi, jolloin sinulta vapautuu aikaa muihin askareisiin. Saat herkullisia, kuohkeita leipomuksia vaivattomasti. Jos haluat vain punnita seokseesi aineksia, joita ei tarvitse siivilöidä, kuten suklaalastuja, siiviläosa on helppo irrottaa.

  Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food-from-above

  3-in-1-apuri vähentää valmistelutyötä ja sotkua

  KitchenAidin yhdistetty vaaka, siivilä ja kouru suoriutuu useammista työvaiheista kerralla. Tämän ansiosta keittiösi työtasot pysyvät vapaina turhista vempaimista, sotkusta ja likaisista astioista. Punnitse, siivilöi ja syötä ainesosat siististi kulhoon. Voit myös kääntää kourun ulospäin ja ohjata ainekset erilliseen astiaan ilman roiskeita. 


  Säiliöön mahtuu useita ainesosia yhtä aikaa. Lisää tarvitsemasi määrä kuivia aineita, käynnistä yleiskone, avaa ainesventtiili ja anna koneen hoitaa siivilöinti.

  Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food

  Puhdistaminen on myös helppoa

  Siivilä ja vaaka -lisävarusteen ansiosta pärjäät pienemmällä määrällä kulhoja ja muita astioita, ja lisäksi lisävaruste on myös helppo puhdistaa. Kaikki osat (lukuun ottamatta vaakaa ja siiviläkoteloa) voidaan pestä astianpesukoneen ylätasolla.  Käytön jälkeen pyyhi kotelo puhtaaksi lämpimällä, kostealla liinalla ja kuivaa huolellisesti pehmeällä liinalla.

  CathrineSomerset

  Sain lisävarusteen joululahjaksi, sillä olen innokas kakkujen leipoja. Pidän siitä todella paljon, sillä ainesosien punnitseminen on nyt paljon helpompaa. Suosittelen tuotetta kaikille.

  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?