Skip the navigation
-15%

MANDOLIINI YLEISKONEELLE

5KSMSCA

2 vuoden takuu

Mandoliini kaikille yleiskoneille. Leikkaa täydellisiä hedelmä- tai vihannessiivuja.

€ 135,15€ 159,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  On aika panostaa kasviksiin

  Ryhdy luovaksi ja lisää hedelmiä ja vihanneksia ruokavalioosi hauskalla tavalla. KitchenAid-yleiskoneeseen yhdistettävällä mandoliinilla teet kauniita ohuita tai paksuja kasvissiivuja sekunneissa.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Valmistettu kestävästä metallista

  2 terää ruostumattomasta teräksestä

  Handsfree-käyttö

  Konepesun kestävät terät

  Säilytyskotelo

  Pakkauksen sisältö

  Tee yleiskoneestasi mandoliini tällä upealla lisävarusteella 5KSMSCA ja luo terveellisempiä versioita suosikkiresepteistäsi. Valmiina kokkaamaan!

  Sileät ja terveelliset siivut muutamassa sekunnissa

  Kun KitchenAid-mandoliini on kiinnitetty yleiskoneeseen, voit tehdä bataateista, omenoista, kurkuista, perunoista, kesäkurpitsasta ja monesta muusta aineksesta tuoreita siivuja lempiresepteissäsi käytettäväksi. Halusitpa sitten vähentää hiilihydraatteja, kokeilla gluteenitonta kokkausta tai valmistaa vitamiinipommeja, mandoliinilla teet ruoanlaitosta entistäkin hauskempaa.

  Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter With Zucchini

  Yhteensopiva kaikkien KitchenAid-yleiskoneiden kanssa

  Jos kotoasi löytyy jo KitchenAid-yleiskone, voit liittää mandoliinin sen kiinnityspäähän. Valmistele vihannekset tai hedelmät ja noudata helppoja ohjeita. 


  Tee hedelmistä ja vihanneksista upean tasaisia siivuja, joita voit käyttää monien eri ruokalajien valmistuksessa eri tavoin. Luo terveellisempiä versioita tortilloista, pastasta, sipseistä, pasteijoista ja monista muista tutuista resepteistä.

  Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with melow

  Valmistettu laadukkaasta metallista

  Sähköisen yleiskoneen lujatekoinen ja luotettava lisävaruste on suunniteltu kestämään vuosia. Voit käyttää sitä kerta toisensa jälkeen kaikenlaisten ruokalajien valmistamiseen kotona. Siinä on myös 2 vuoden takuu lisäturvaksi.

  Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with apple

  Katso, ilman käsiä! Seuraa toimintaa vierestä

  Kun olet liittänyt KitchenAid-mandoliinin ja valitsemasi ainesosan, voit kirjaimellisesti istua alas ja katsella laitetta työn touhussa, käsin koskematta. Laite käsittelee tuoreet hedelmät ja vihannekset nopeasti ja valmistaa niistä siistejä siivuja, joilla voit päästää luovuutesi keittiössä valloilleen. Sitä on hauska seurata sivusta.

  Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with veggies

  Ohutta vai paksua? Sinä päätät

  Kahden eri terän ansiosta saat aikaan ohuempia tai paksumpia siivuja sen mukaan, mitä haluat valmistaa. Paksut siivut ovat noin 1,8 mm ja ohuet noin 1,3 mm. Vähähiilihydraattisia ja gluteenittomia kasvissiivuja voidaan käyttää korvaamaan aineksia kaikenlaisissa arkiresepteissä, kuten lasagnessa, pizzassa, burritoissa, tortilloissa, sushissa ja enchiladoissa.

  Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter close up

  Helppo puhdistaa ja säilyttää

  Kun olet saanut siivut valmiiksi, siivoamisessa menee vain muutama minuutti. Terät, sovittimen, tikun ja ruoankannattimen voi kaikki pestä astianpesukoneen ylätasolla. Lisävarusteen runko ei ole konepesun kestävä, mutta sen voi pyyhkiä helposti puhtaaksi lämpimällä kostealla liinalla. Kaikki osat voi sen jälkeen pakata säilytyskoteloon seuraavaa käyttökertaa varten.

  Anne

  Upea tuote. Hedelmästä tai vihanneksesta riippuen vie vähän aikaa opetella. Kun kaiken saa toimimaan, se on loistava apuväline. Käytän sitä terveellisten versioiden luomiseen eri resepteistä.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?