Skip the navigation

VIHANNES- JA HEDELMÄPURISTIN LISÄVARUSTEENA

5KSMFVSP

2 vuoden takuu

Vihannes- ja hedelmäpuristin yleiskoneiden lihamyllylisävarusteeseen. Hillojen, soseiden ja keittoje...

€ 119,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Supertasainen tulos puristimella

  Jos pehmeys on mieleesi, KitchenAidin vihannes- ja hedelmäpuristin on oikea valinta. Se sopii yhteen yleiskoneen lihamyllylisävarusteen(1) kanssa, ja saat tehtyä sillä pehmeistä hedelmistä ja kypsennetyistä vihanneksista pehmoista ja sileää sosetta.

  Lihamyllylisävarusteelle 5KSMFGA (myydään erikseen)

  Soseutussuppilo erottelee siemenet, varret ja kuoret

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  Jos sinulla on jo yleiskone ja lihamyllylisävaruste, KitchenAidin vihannes- ja hedelmäpuristin 5KSMFVSP on mahtava lisä. Tasaisia tuloksia ilman turhaa sähläämistä.

  Täydellisiä soseita ja mehukkaita hilloja

  Valmista herkullisen tasaisia kotitekoisia kastikkeita, soseita, hillokkeita, hilloja, vauvanruokaa tai keittoja taianomaisen helposti. KitchenAidin vihannes- ja hedelmäpuristimella saat helposti ammattimaisia tuloksia kotonasi. 

  Mixer-attachments-food-strainer-extension-pack-on-countertop

  Yhteensopiva kaikkien KitchenAid-yleiskoneiden kanssa

  Lihamyllylisävarusteen (1) kanssa yhteensopivaksi suunniteltu KitchenAidin vihannes- ja hedelmäpuristin soseuttaa ja siivilöi hedelmät ja vihannekset esimerkiksi hilloihin, kastikkeisiin ja vauvanruokaan. 

  Yhdistä lihamylly ja vihannes- ja hedelmäpuristin toisiinsa. Kiinnitä ne sitten KitchenAid-yleiskoneen kiinnityspäähän ja anna yleiskoneen tehdä työ puolestasi. Nauti ihanan tasaisesta tuloksesta, mutta muista asettaa kulho alle, ettei sose lentele ympäriinsä!

  Mixer-attachments-food-strainer-extension-man-straining-the-tomato--juice

  Kotitekoista ruokaa helposti

  Vihannes- ja hedelmäpuristin hyödyntää lihamyllyä aineksien alkukäsittelyssä, minkä jälkeen soseutussuppilo poistaa kuoret, varret ja kodat. Tuloksena syntyy täydellisen tasaisia seoksia. 

  Voit käyttää sitä siivilänä tomaateille, sitruunoille, viinirypäleille tai vadelmille tai tehdä suosikkiomenahilloasi, kurpitsasosetta ja monia muita herkullisia ruokia ja lisukkeita. Mainion myllylisävarusteen avulla voit kokeilla kaikenlaista!

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslauseke
  1. Vaatii lihamyllyn mallia 5KSMFGA, myydään erikseen. Ei yhteensopiva valikoimista poistuneen 5FGA-mallin lihamyllyn kanssa.