Skip the navigation
-15%

MAKKARASUUTIN LISÄVARUSTEENA

5KSMSSA

2 vuoden takuu

Makkarasuutinlisävaruste kaikkien yleiskoneiden lihamyllylisävarusteeseen.

€ 33,15€ 39,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Valmista herkullisia kotitekoisia makkaroita alusta loppuun itse

  Etkö pidä kaupan makkaroista? Vai rakastatko makkaraa mutta haluat vältellä lisäaineita? KitchenAidin makkarasuutinlisävaruste tekee makkaroiden valmistamisesta helpompaa kuin uskotkaan. Pidä hauskaa ja kokeile erilaisia makuja.

  Lihamyllylisävarusteelle 5KSMFGA (myydään erikseen)

  Kaksi makkarasuutinta (pieniä tai suuria makkaroita varten)

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  Lihamyllyn kanssa yhteensopivaksi suunniteltu⁽¹⁾KitchenAidin makkarasuutinlisävaruste 5KSMSSA sisältää kaiken, mitä tarvitset maukkaiden kotitekoisten makkaroiden tekemiseen kotona.

  Herkkumakkaraa helposti

  Kotitekoisia liha- tai kasvismakkaroita omalla tyylillä. Valitse täytteet ja hienosäädä makuja. Niin helppoa!

  Makkarasuutin, jolla teet herkullista makkaraa kotona

  Kotitekoiset makkarat ovat herkkua, ja lisäksi tiedät varmasti mitä ne sisältävät. Kun valmistat ne omassa keittiössäsi, voit tehdä niistä juuri niin terveellisiä tai syntisen hyviä kuin haluat – ilman säilöntäaineita. KitchenAidin makkarasuutinlisävaruste sopii KitchenAid-lihamyllyyn⁽¹⁾, joten voit luoda upeita makkaroita yleiskoneesi avulla. Voit valmistaa kaikkea pienistä aamiaismakkaroista suuriin italialaisiin makkaroihin, liha- tai kasvipohjaisena.

  Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-person-making-sausage-with-stuffer-tube-by-pushing-meat-through-the-meat-grinder-attachment

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Joskus nopeus on valttia, mutta toisinaan on kiva valmistaa ruokaa alusta lähtien ja tietää tarkalleen, mitä kaikkea ateria oikein sisältää. Makkarasuutinlisävarusteen avulla saat molemmat – kaikki kotitekoisen ruoan edut sekä helppouden ja nopeuden.


  KitchenAidin makkarasuutin on suunniteltu yhteensopivaksi erikseen myytävän lihamyllylisävarusteen(1) kanssa ja voit valmistaa sillä kaikenlaisia makkaroita. Kiinnitä vain lihamylly ja makkarasuutin KitchenAid-yleiskoneen kiinnityspäähän ja katsele vierestä, kun se tekee taikojaan. Valitse haluamasi täytteet, mausteet ja yrtit – lopputuloksena on mahtava maku ilman inhottavia ainesosia.

  Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-person-frying-sausages-and-vegetables-in-a-frying-pan

  Valmista pieniä tai suuria makkaroita

  Käytä KitchenAid-lihamyllyä ensin jauhamiseen ja raastamiseen, sitten voitkin alkaa täyttää makkaroita! Niitä voi valmistaa kahdessa eri koossa. 9,5 mm:n makkarasuutin on tarkoitettu pienemmille makkaroille, kuten aamiais- tai chipolata-makkaroille, kun taas 19 mm:n suutinta suositellaan suurempien makkaroiden, kuten bratwurstin, puolalaisen makkaran tai Cumberlandin valmistamiseen.


  Oletko kasvissyöjä tai pescovegetaristi? Hienoa! Ei tämä lisävaruste vain lihansyöjiä varten ole. Voit valmistaa sillä myös herkullisia kala- tai kasvismakkaroita. 


  Tee vaikutus perheeseen ja ystäviin jännittävillä makuyhdistelmillä. Punasipulia, chiliä ja kanaa? Mausteista tofua? Lammasta ja valkosipulia? Valitse vapaasti. Testaile omia makuyhdistelmiä mukavasti omassa keittiössäsi.

  Mixer-attachments-sausage-stuffer-extension-pack-stuffer-tubes-in-a-dishwasher

  Helppo siivota

  Kun makkarat on täytetty, siivoaminenkin on helppo nakki. Kaikki makkarasuuttimen osat voi pestä astianpesukoneen ylätasolla. Homma hoidettu! Voit nyt ihailla tekemiäsi makkaroita ja kypsentää ne.

  Dick

  "Nappivalinta. Helppokäyttöinen, kestävä ja siisti. Tekee sen, mitä pitääkin."

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Vastuuvapautuslauseke
  1. Lihamylly (malli 5KSMFGA, valmistettu kestävästä muovista) ja yleiskone myydään erikseen. Ei yhteensopiva valikoimista poistuneen 5FGA-mallin lihamyllyn kanssa.


  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?