Skip the navigation

VIHANNES- JA LIHAPURISTIN LISÄVARUSTEENA

5KSMFVSFGA

2 vuoden takuu

Lihamyllylisävaruste sekä vihannes- ja hedelmäpuristin lisävarusteena kaikille yleiskoneille.

€ 209,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Kaikki mitä tarvitset herkullisiin kotitekoisiin aterioihin

  Tämä lyömätön kaksikko innostaa sinua kokeilemaan erilaisten uusien ruokalajien valmistamista. Voit jauhaa lihamyllyssä esimerkiksi lihaa, kalaa, kasviksia tai juustoa ja lisätä myllyyn pyreepuristimen pehmeiden tai keitettyjen hedelmien ja vihannesten käsittelyä varten.

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Lihamylly 5KSMFGA lihalle, vihanneksille, juustoille ja monille muille aineksille

  Vihannes- ja hedelmäpuristinlisävaruste 5KSMFVSP kastikkeita ja soseita varten

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin lihamylly ja pyreepuristin 5KSMFVSFGA kiinnittyy yleiskoneeseen ja valmistaa terveelliset ja monipuoliset kotiruoat. Stressitöntä ruoanlaittoa alusta asti.

  Hampurilaisista hillokkeisiin

  Niin monta hyvää vaihtoehtoa yhdellä lisävarustesetillä. Valmista helposti koko ateria alkupaloista jälkiruokaan.

  Laajenna luovuuttasi lihamylly- ja pyreepuristinsetillä

  KitchenAid-lihamyllyn ja -pyreepuristimen avulla voit kokeilla rohkeasti uusia kekseliäitä ruokia. Se tekee raskaan työn puolestasi ja jättää hauskat vaiheet sinulle. Kahden lisäosan ansiosta voit valmistaa niin kasvispihvejä, pateeta ja lihapullia kuin salsaa, soseita ja hillojakin.

  Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachment-man-grinding-meat

  Anna yleiskoneen tehdä raskas työ

  Lihamylly- ja pyreepuristinsetti on helppo koota ja liittää sitten minkä tahansa KitchenAid-yleiskoneen monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Voit joko käyttää lihamyllyä sellaisenaan tai tuplata yleiskoneen ominaisuudet asentamalla lihamyllyyn pyreepuristimen⁽¹⁾. 

  Lihamylly jauhaa niin kasvis- tai jauhelihapihvitaikinan kuin leivän, pateet ja juustot. Kun lisäät myllyyn pyreepuristimen, saat täydellisen tasaista hedelmä- tai kasvissosetta, hilloa tai kastiketta. Valmista entistä raikkaampia ja terveellisempiä aterioita ilman säilöntäaineita ja leikittele erilaisilla makuyhdistelmillä.

  Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachment-straining

  Jauha tiesi terveellisempään elämään

  Valmista lihamyllyosalla kotitekoisia versioita omista lempiruoistasi. Kokeile jauhamassasi seoksessa uusia makuja ja yhdistelmiä, kuten persiljaa, valkosipulia tai rosmariinia. Mahdollisuutesi ovat rajattomat. 

  Hienolla jauhatuslevyllä voit jauhaa ainekset tasaiseksi pateeksi, vauvanruoaksi tai levitteeksi, sekä lihan hienoksi hampurilaispihvejä, lihapullia ja makkaroita varten. Keskikarkea jauhatuslevy on tarkoitettu esimerkiksi koostumukseltaan hieman karkeampien hampurilaispihvien jauhamiseen, tai kasvisten jauhamiseen keittoja, patoja tai kasvispihvejä varten. Karkealla jauhatuslevyllä saat karkeimman lopputuloksen, joten se sopii esimerkiksi vihannesten ja juustojen jauhamiseen ja täydellisen chilipadan tai lihapiirakoiden valmistamiseen.

  Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-onyx-black-mixer-with-attachment-making-juice

  Tasainen koostumus vaivattomasti puristimella

  Pyreepuristin toimii yhdessä lihamyllyn kanssa ja hoitaa erilaisten ainesten esikäsittelyn. Soseutussuppilo poistaa kuoret ja varret, ja tuloksena on täydellisen tasaiset seokset. 

  Voit käyttää sitä siivilänä tomaateille, sitruunoille, viinirypäleille tai vadelmille tai tehdä suosikkiomenahilloasi, kurpitsasosetta ja monia muita herkullisia ruokia ja lisukkeita. Mainion myllylisävarusteen avulla voit kokeilla kaikenlaista!

  Mixer-attachments-meat-grinder-and-strainer-set-empire-red-mixer-with-attachmenet-man-strainis-vegetables

  Kaikki mitä tarvitset perusteelliseen työhön

  Olemme varmistaneet, että KitchenAid-lihamyllyssä ja -pyreepuristimessa on kaikki mitä tarvitset. Jauhatuslevyjen ja terän lisäksi kokoonpanossa on syöttöpainin, jolla voit ohjata ainekset turvallisesti terälle ja jauhatuslevyille. Irrotettavan syöttölautasen ansiosta voit käsitellä helposti kokonaisia aineseriä.

  Kun olet valmis, soseutussuppilo, soseutuslaitteen suojus, jauhinosa, syöttöpainin ja irrotettava syöttölautanen voidaan pestä astianpesukoneen ylätasolla. Muut osat voidaan pestä lämpimällä saippuavedellä. Helppoa ja mukavaa!

  AK

  ”Erinomainen valinta!

  Loistava lisäosa! Hedelmäliha tulee ulos lähes kuivana ilman minkäänlaista vaivannäköä.”

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslauseke
  1. Huomaa, että pyreepuristin on lihamyllyn (5KSMFGA) lisävaruste.