Skip the navigation
Web exclusive iconVain verkkokaupasta

ESPRESSOSETTI - Onyx Musta

€ 778,00

Sis. ALV

  • Checked

    Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

    14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

    Turvallinen maksu

Setti sisältää

Olemme valinneet tarkkaan parhaiten yhteen sopivat tuotteet... erikoishintaan! Mitä KitchenAid-settiin kuuluu:

Tutustu espresson taikaan kotonasi

Löydät varmasti suosikkimakusi rajattomien mahdollisuuksien joukosta. Espressokoneessamme yhdistyvät uusin teknologia ja perinteinen valmistusmenetelmä, mikä takaa täydelliset annokset. Ja kun perusteet ovat hallinnassa, voit valmistaa mitä tahansa espressopohjaisia juomia cappuccinosta tai flat whitesta macchiatoon.

Authentic tasting shots with the KitchenAId espresso machine

Aidonmakuisia erikoiskahveja KitchenAid-espressokoneen avulla

KitchenAid-espressokone on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu espressokone, jossa on kaksi älykästä lämpötila-anturia. Lämpötilan säätö kommunikoi anturien ja laitteen vedenlämmittimen kanssa, jotta lämpötila pysyy espresson kannalta optimaalisella alueella. 


Ja koska kukaan ei halua odottaa, laitteen thermocoil-teknologia lämmittää vettä nopeasti, jolloin optimaalinen suodatuslämpötila saavutetaan alle 45 sekunnissa. Tämän jälkeen voit vain istua alas ja nauttia.

Create a rich espresso with the perfect crema

Valmista täydellisellä cremalla viimeisteltyä, täyteläistä espressoa

Hyvin tehdyn espressoshotin tunnistaa samettisesta hasselpähkinän värisestä cremasta. Karamellin värinen pohja on täyteläinen, aromaattinen ja tasapainossa happamuuden ja katkeruuden välillä. Jotta saat tämän kauniin ja täyteläisen tuloksen, pavusta on uutettava maut matalapaineisella esihaudutuksella ennen siirtymistä korkeapaineiseen uuttoon. 


KitchenAid-espressokoneen italialainen 15 baarin pumppu tuottaa juuri oikean määrän painetta, joka tarvitaan ammattilaatuisen, täyteläisen ja maukkaan espresson sekä upean creman muodostumiseen.

Even tamping is easy with our clever portafilter

Kätevällä suodatinkahvallamme jopa tamppaaminen on helppoa

Kaikilla on omat kikkansa, mutta loppujen lopuksi täydellisen espresson salaisuus on se, miten kahvijauhetta käsitellään espressokoneessa. Suodatinkahva, suodatinsihti ja jauheen painaminen (tamppaus) sihtiin määrittävät, tuleeko espressosta hitti vai huti. 


Ammattitasoisen KitchenAid-espressokoneen suodatinkahvassa on upotetut nokat, mikä takaa tasaisen alustan täydellistä tamppausta ja uuttoa varten. 58 mm:n halkaisija pitää lämpötilan optimaalisena uuttamisen aikana. Näin jokainen kupillinen on täynnä makua.

Espresso just the way you like it

Nauti espressosta juuri niin kuin haluat

KitchenAid-espressokone on suunniteltu sopimaan mieltymyksiisi. Sen ominaisuudet antavat kokeneille baristoille tilaa loistaa, ja aloittelijoille tehdasasetusten tuoman helppouden.


Voit valmistaa 1 tai 2 annosta espressoa annosvalitsimen avulla ja ohjelmoida haluamasi annoskoon painikkeen painalluksella. Se selviää niin vastajauhetuista pavuista kuin valmiiksi pakatusta kahvistakin neljän mukana toimitettavan suodatinsihdin ansiosta. 


Kaksiseinäiset paineistetut suodatinsihdit vähentävät laadun vaihtelua uuttamisessa. Hyvä valinta aloitteleville baristoille. Yksiseinäiset sihdit mahdollistavat annoksen makuprofiilin tarkemman hallinnan.


Toiminnot tukevat aloittelijoita kokeilullisissa kahvihetkissä – mutta myös mukavuusalueella pysymisessä.

Experiment with different coffee drinks

Kokeile erilaisia kahvijuomia

Pidätkö kahvilakulttuurista? Kaikki alkaa täydellisestä espressosta. Yhdistä espressosi valitsemaasi maitojuomaan, niin voit valmistaa monenlaisia herkullisia juomia. 


KitchenAid-espressokoneessa on ammattitasoinen höyrysauva, joka tuottaa höyryä ja mahdollistaa maidon ”teksturoimisen” suoraan kannussa. Voit siis muodostaa täyteläistä vaahtoa tai lämmintä maitoa cappuccinoa, lattea tai flat whitea varten. Voit myös annostella kuumaa vettä teekupillista tai americanoa varten. Kaikki tämä mukavasti omassa keittiössäsi.

The espresso machine that’s sturdy and stylish

Vankka ja tyylikäs espressokone

Tyylillä on väliä. Siksi KitchenAid-espressokone 5KES6503 näyttää hyvältä ja toimii tehokkaasti. Tukeva metallirunko tekee laitteesta kestävän ja pitkäikäisen, ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se sopii hyvin keittiön tasoille. Valitse jokin upeista väreistä kotiympäristösi mukaan. 


Vahva ja luotettava espressokone ei jätä sinua pulaan. 5 vuoden takuu antaa mielenrauhaa.

Get the best from your beans with our coffee grinder

Kahvimyllyn avulla saat pavuista kaiken irti

Kun jauhat omat kahvipapusi sen sijaan, että ostaisit valmiiksi jauhettuja papuja, saat palkkioksi tuoreimmat maut ja aromit. KitchenAid-kahvimyllyssä on 70 jauhatusastetta, joten saat aina haluamasi jauhatuksen aidosta espressosta karkeaan ranskalaiseen pressokahviin. Tämä tyylikäs ja kompakti kahvimylly viihtyy yksin, mutta myös KitchenAid-espressokoneen seurassa. Voit jopa jauhaa suoraan suodatinkahvaan, sillä kaksi konetta pelaavat saumattomasti yhteen.

Jauhaminen on täydellisen kupposen salaisuus

Valmistaudu nostamaan kahvinautinto uudelle tasolle! Ihanteellinen makujen uuttaminen vaatii yhdenmukaisen jauheen. KitchenAid-kahvimylly tuottaa tarkan ja tasaisen jauhekoon, jota voi hienosäätää suosikkikahvisi keittotyylin mukaan.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-women-grinds-coffee

Jauha kahvia kuin ammattilainen

Kahvin jauhamisessa tarkkuus on kaikki kaikessa. Jokainen valmistustyyli vaatii tietynlaisen jauhekoon, jotta uuttaminen tapahtuu oikein ja maku, aromi sekä koostumus ovat kohdillaan. 


Myllymme laadukkaat kartionmuotoiset jauhatusyksiköt ovat ruostumatonta terästä ja tarjoavat näin huipputarkan ja tasalaatuisen tuloksen ihanteellista uuttoa varten. Muotoilu on luonnostaan energiatehokas ja lämpöä kestävä, minkä ansiosta kahvimyllymme ovat kahviammattilaisen varma valinta. Myllyn antistaattinen teknologia auttaa vähentämään staattisen sähkön muodostumista, mikä tekee jauhatusprosessista puhtaan ja sotkuttoman.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-controls-close-up

Annostelu helpottuu

Täydelliset annokset älykkään automaattisen annosteluteknologian avulla. Valitse haluamasi kuppi- tai annosmäärä, ja jauhatusaika säädetään automaattisesti tarjoamaan oikea määrä kahvia oikeassa koostumuksessa. Saat ihanteellisen kahviannoksen jauhatuskoosta tai uuttomenetelmästä riippumatta.


Haluatko nauttia täydellisen makuista kahvia? Hienosäätimen avulla voit säätää jauhatusaikaa 0,2 sekunnin tarkkuudella ja hallita makua täydellisesti. Voit lisätä kahvijauheen määrää pidentämällä jauhatusaikaa tai vähentää kahvijauheen määrää lyhentämällä jauhatusaikaa. Löytämäsi asetuksen voi tallentaa seuraavaa kertaa varten.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-man-is-using-grinder

Kahvilatasoista huippulaatua, joka kerta

Yhdenmukaisuus on kahvinvalmistuksen tärkein asia. Jos jauheesi on epätasalaatuista, osa uuttuu liikaa ja osa liian vähän, mikä voi johtaa epämiellyttävän makuiseen lopputulokseen.


Kahvimyllymme on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellisen yhdenmukaista jauhekokoa kaikkia keittotyylejä varten. Valitse 70 jauhatusasteesta (karkeasta pressopannujauheesta hienoon espressojauheeseen) luottavaisin mielin, koska täydellisen tasainen tulos on taattu parasta uuttotulosta varten. Ole huoletta, kallisarvoiset papusi ovat osaavissa käsissä.

Coffee-machines-grinder-artisan-silver-coffee-grinder-in-the-kitchen

Suunniteltu espresson ystäville

Jos olet innokas espressotaiteilija, tiedät varmasti vallan hyvin, että suodatinkahva on homman ydin. Se on se espressokoneen kuuluisin osa, jota baristat käsittelevät taidokkaasti. Suodatinkahva koostuu kahvasta ja kupista, jossa on itse kahvijauhe.


Kahvimylly on taidokkaasti suunniteltu ja siinä on sisäinen säädettävä suodatinkahvan pidike, joten voit jauhaa suoraan 54 tai 58 mm:n suodatinkahvaan kodin espressokonetta varten. Näin saat täydellisen tuoretta jauhetta, joka on valmis tampattavaksi.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-coffee-beans-in-hopper

Pidä kahvipavut tuoreina ja herkullisina

Jos huolehdit kahvipavuista hyvin, voit nauttia niiden tuoreesta mausta noin kuukauden ajan. Valo, ilma, lämpö ja kosteus ovat niiden pahimmat viholliset, joten on tärkeää pitää ne suojattuina.


Olemme suunnitelleet KitchenAid-kahvimyllyjen säiliöt UV-suojatuiksi, jotta pavut ja jauhe pysyvät tuoreina pidempään. Irrotettavan kahvipapujen yläsäiliön avulla siirrät käyttämättömät pavut helposti takaisin tiiviiseen säiliöön, jossa ne säilyvät tuoreina. Näin pavut on myös helppo vaihtaa suodatusten välillä.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-grinder-and-espresso-machine-in-the-kitchen

Käytä sitä espressokoneemme kanssa

KitchenAid-kahvimylly on suunniteltu toimimaan saumattomasti KitchenAid-espressokoneen kanssa (myydään erikseen). Valitse laitteillesi samat värit, niin ne sopivat yhteen erottamattomasti. Laitteet on myös suunniteltu tukemaan tosiaan, joten voit jopa jauhaa kahvin suoraan espressokoneen suodatinkahvaan – ei muuta kuin uuttamaan!


Tarvetta vain yhdelle? Mylly pärjää loistavasti myös yksin. Voit jauhaa sillä tuoretta kahvia espressoa tai mitä tahansa muuta keittotyyliä varten, suodatinkahvista cold brew:hun. Se on tarpeeksi tyylikäs edustamaan pöytätasolla ja se on saatavilla monissa eri väreissä.