Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Miksi kuivat ainekset eivät pysy kulhossa?

Huomaatko yleiskonetta käyttäessäsi, että ainekset roiskuvat tai pöllyävät pois kulhosta? Katso vinkit kuivien ainesten käsittelyyn...

Jos huomaat, että kuivat ainekset pöllyävät pois kulhosta, voit ratkaista ongelman useilla tavoilla.

Käytätkö roiskesuojaa?

Käyttämällä roiskesuojaa voit estää kuivia aineksia pöllyämästä pois kulhosta. Roiskesuojaa voi käyttää kahdella tavalla. Voit kaataa ainekset siististi kulhoon kourun kautta tai voit estää aineksia sotkemasta keittiötäsi käytön aikana.

Monien yleiskonemallien mukana toimitetaan roiskesuoja, ja se asetetaan kulhon päälle.

Jos sinulla ei ole roiskesuojaa, voit ostaa sellaisen näiden ohjeiden mukaisesti: 3,3 litran yleiskoneet: Roiskesuoja 5KSM35PS 4,3 ja 4,8 litran yleiskoneet: Roiskesuoja 5KN1PS (yleiskoneet, joissa on nostettava kiinnitysvarsi, paitsi tiettyjen kulhojen kanssa*) 6,9 litran yleiskoneet: Roiskesuoja 5K7PS

  • Roiskesuoja kiinnitetään kulhoon, eikä se ole yhteensopiva lasisten, keraamisten tai erikoismetallikulhojen (kuten kuvioidut, tikatut tai taotut) kanssa. KitchenAid-roiskesuojat on valmistettu kestävästä muovista ja ne ovat konepesun kestäviä.

Kokeile pehmeän käynnistyksen toimintoa

Jos sekoitat usein leipätaikinaa tai muita seoksia, joissa on paljon kuivia aineksia, sinun kannattaa hankkia yleiskone, jossa on ”pehmeän käynnistyksen toiminto”.

Joissakin malleissa on ”pehmeän käynnistyksen toiminto”, jonka ansiosta yleiskone aloittaa sekoittamisen varovasti. Kun valitset nopeuden, sekoittaminen alkaa hitaasti ja nousee asteittain valittuun nopeuteen. Tämä estää jauhoja ja muita aineksia pöllyämästä. Joissakin malleissa on myös puolinopeus tai ”kääntö”-ominaisuus, joista on myös apua.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.