Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Usein kysytyt kysymykset

Millä nopeudella yleiskonetta käytetään?

Yleiskoneen nopeuksilla 1–10 pystyt hallitsemaan kaikkia tehtäviä tai luomuksia täydellisesti. Katso käytettävät nopeudet täältä...

Yleiskoneessa on nopeus hitaasta sekoituksesta nopeaan vispaukseen. Tässä on nopeuksia ja ruoanvalmistukseen liittyviä eri tehtäviä koskeva opas:

Nopeus Toiminto Lisävarusteet Tehtävä
1 Sekoitus Sekoitus Hitaaseen hämmentämiseen, aineiden yhdistämiseen, soseuttamiseen ja kaiken sekoittamisen aloittamiseen. Käytä jauhojen ja kuivien aineiden lisäämiseen taikinaan ja nesteiden lisäämiseen kuiviin aineisiin. Älä käytä nopeutta 1 hiivataikinoiden sekoittamiseen tai vaivaamiseen.
2 Hidas sekoittaminen Hidas sekoittaminen Hitaaseen sekoittamiseen, soseuttamiseen, nopeampaan hämmentämiseen. Sekoita ja vaivaa hiivataikinaa, muita paksuja taikinoita ja karamellia, aloita perunan tai muiden vihannesten soseutus, sekoita rasva ja jauhot sekä sekoita ohuita ja löysiä taikinoita.
4 Sekoittaminen, vatkaaminen Sekoittaminen ja vatkaaminen Keskipaksujen taikinoiden, kuten keksitaikinoiden, sekoittamiseen. Tällä nopeusasetuksella voit sekoittaa sokerin ja rasvan keskenään tai lisätä sokerin munanvalkuaisten joukkoon marenkia valmistaessasi. Keskinopeus kakkutaikinoihin.
6 Vatkaaminen, vaahdottaminen Vatkaaminen ja vaahdottaminen Keskinopeaan vatkaamiseen (vaahdottamiseen) tai vispaamiseen. Käytä kakku-, donitsi- tai muiden taikinoiden viimeistelyyn. Suuri nopeus kakkutaikinoihin.
8 Nopea vatkaaminen, vispaaminen Nopea vatkaaminen ja vispaaminen Kerman, munanvalkuaisten ja italialaisen marengin vispaamiseen.
10 Nopea vispaaminen Nopea vispaaminen Pienten kerma- ja munanvalkuaismäärien vispaamiseen.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno