Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Usein kysytyt kysymykset

Miten pastatela ja -leikkurilisävaruste puhdistetaan?

Katso, miten KitchenAid-yleiskoneen pastatela ja -leikkurilisävaruste puhdistetaan. Puhdista ne käytön jälkeen. Ohjeet...

Kun olet valmistanut kotitekoista pastaa pastatelan ja -leikkureiden (5KSMPRA) tai pelkän pastatelan (5KSMPSA) avulla, puhdista ne huolellisesti ennen säilytystä.

Pastaleikkureiden puhdistaminen:

HUOMAUTUS: älä puhdista pastaleikkuria metalliesineillä. Älä pese laiteen runkoa astianpesukoneessa tai upota niitä veteen tai muuhun nesteeseen. Vain terät ovat konepestäviä.

  1. Sammuta yleiskone (nopeus 0) ja irrota se pistorasiasta.
  2. Pura pastaleikkuri kokonaan.
  3. Anna pastatelan ja -leikkureiden kuivua tunnin ajan pastan leikkaamisen jälkeen. Irrota kuivunut pasta puhdistusharjalla. Jos kuivunutta pastataikinaa on vaikea irrottaa, kopauta lisävarustetta kädelläsi. Käytä tarvittaessa hammastikkua.
  4. Kun kuivunut pasta on irrotettu, pese pastatela ja -leikkurit pehmeällä, kuivalla liinalla, ja säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä. Älä pese pastaleikkurin runkoa astianpesukoneessa.

HUOMAUTUS: älä koskaan poista taikinaa veitsellä tai muulla terävällä esineellä. Älä puhdista pastateloja syöttämällä pyyhettä tai muuta liinaa niiden läpi.

Pastatelan puhdistaminen:

HUOMAUTUS: älä puhdista pastatelaa metalliesineillä. Älä pese pastatelaa astianpesukoneessa tai upota sitä veteen tai muuhun nesteeseen. Pastatela tulee pestä käsin.

  1. Sammuta yleiskone (nopeus 0) ja irrota se pistorasiasta. miten pastatela puhdistetaan vaihe 1
  2. Pura pastatela kokonaan. miten pastatela puhdistetaan vaihe 2
  3. Anna pastatelan kuivua tunnin ajan pastan leikkaamisen jälkeen. Irrota kuivunut pasta puhdistusharjalla. Jos kuivunutta pastataikinaa on vaikea irrottaa, kopauta lisävarustetta kädelläsi. Käytä tarvittaessa hammastikkua.
    miten pastatela puhdistetaan vaihe 3
  4. Kun kuivunut pasta on irrotettu, pese pastatela pehmeällä, kuivalla liinalla, ja säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä. Älä pese pastatelaa astianpesukoneessa. miten pastatela puhdistetaan vaihe 4

HUOMAUTUS: älä koskaan poista taikinaa veitsellä tai muulla terävällä esineellä. Älä puhdista pastateloja syöttämällä pyyhettä tai muuta liinaa niiden läpi.

Aiheeseen liittyviä yleisiä kysymyksiä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno