Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Miten tehosekoitin puhdistetaan?

KitchenAid-tehosekoittimesi on suunniteltu kestämään, kunhan sitä käytetään oikein ja se pidetään puhtaana. Saat täältä ohjeet tehosekoittimesi puhdistamiseen jokaisen käyttökerran jälkeen.

KitchenAid-tehosekoittimet ovat erittäin kestäviä. Puhdistamalla tehosekoittimesi ja sen lisävarusteet perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen varmistat, että ne pysyvät parhaassa kunnossa ja kestävät vuosien ajan.

HUOMAUTUS: tehosekoittimen runkoa tai virtajohtoa ei saa upottaa veteen, sillä se voi vahingoittaa laitetta. Älä käytä puhdistamiseen hankaavaa puhdistusainetta tai hankaussieniä, jotta et naarmuta tehosekoittimen pintoja.

Saat ohjeet kunkin KitchenAid-tehosekoitinmallin puhdistamiseen alta:

K400 Artisan -tehosekoittimen puhdistaminen

 1. Tehosekoittimen rungon ja johdon puhdistaminen: irrota tehosekoittimen pistoke pistorasiasta ennen laitteen puhdistamista. Pyyhi runko ja johto lämpimällä, kostealla liinalla ja kuivaa ne pehmeällä liinalla. Pyyhi sitruspuristimen ratasosa puhtaaksi lämpimällä, kostealla liinalla ja kuivaa se pehmeällä liinalla.

 2. Kannun puhdistaminen: poista kannusta kaikki jäljellä oleva sisältö. Täytä puolet kannusta lämpimällä vedellä ja lisää 1−2 tippaa astianpesuainetta. Aseta tehosekoittimen kannu paikalleen runkoon. Käännä tehosekoittimen kääntökytkin asennosta (O) itsepuhdistuksen kuvakkeen kohdalle (vesipisara). Paina käynnistyspainiketta ja odota, että puhdistusjakso on valmis. Poista tehosekoittimen kannu, tyhjennä sen sisältö ja huuhtele se lämpimällä vedellä.

 3. Puhdistus astianpesukoneessa: lisävarusteet (kuten sekoituspullo, pieni sekoitusastia, kannet, teräosa, kannen keskiosa, sitruspuristin, survin, hedelmälihasiivilä ja mehusäiliö) voidaan pestä astianpesukoneen ylätasolla. Itse tehosekoittimen kannun voi puhdistaa astianpesukoneen alatasolla.

K150-tehosekoittimen puhdistaminen

 1. Tehosekoittimen rungon ja johdon puhdistaminen: irrota tehosekoittimen pistoke pistorasiasta ennen laitteen puhdistamista. Pyyhi runko ja johto lämpimällä, kostealla liinalla ja kuivaa ne pehmeällä liinalla. Pyyhi sitruspuristimen ratasosa puhtaaksi lämpimällä, kostealla liinalla ja kuivaa se pehmeällä liinalla.

 2. Kannun puhdistaminen: poista kannusta kaikki jäljellä oleva sisältö. Täytä puolet kannusta lämpimällä vedellä ja lisää 1−2 tippaa astianpesuainetta. Aseta tehosekoittimen kannu paikalleen runkoon. Aseta kansi kannun päälle ja käytä sitten tehosekoitinta nopeilla sykäyksillä ja suurella nopeudella 30 sekunnin ajan. Poista tehosekoittimen kannu, tyhjennä sen sisältö ja huuhtele se lämpimällä vedellä.

 3. Puhdistus astianpesukoneessa: lisävarusteet (kuten sekoituspullo, pieni sekoitusastia, kannet, teräosa, kannen keskiosa, sitruspuristin, survin, hedelmälihasiivilä ja mehusäiliö) voidaan pestä astianpesukoneen ylätasolla. Itse tehosekoittimen kannun voi puhdistaa astianpesukoneen alatasolla.

High Performance -tehosekoittimen puhdistus

 1. Kannun puhdistaminen: tyhjennä tehosekoittimen kannu. Täytä puolet kannusta lämpimällä vedellä ja lisää 1−2 tippaa astianpesuainetta. Aseta kansi kannun päälle ja varmista, että kannu on tukevasti kiinni runko-osassa. Käytä sitten tehosekoitinta nopeilla sykäyksillä ja suurella nopeudella 30 sekunnin ajan. Pysäytä laite käyttämällä käynnistyskytkintä. Kun terä lakkaa pyörimästä, kaada pesuvesi kannusta ja huuhtele kannu lämpimällä vedellä.

 2. Tehosekoittimen rungon ja johdon puhdistaminen: irrota tehosekoittimen pistoke pistorasiasta ennen laitteen puhdistamista. Pyyhi tehosekoittimen runko ja johto lämpimällä, kostealla liinalla ja kuivaa pehmeällä liinalla.

 3. Puhdistus astianpesukoneessa: konepesun kestävä (vain ylätasolle): kansi, survin ja mittakuppi. Konepesun kestävä (vain alatasolla): tehosekoittimen kannu. Vaihtoehtoisesti voit pestä kaikki osat käsin kostealla liinalla ja lämpimällä saippuavedellä ja tämän jälkeen huuhdella ne lämpimällä vedellä ja kuivata pehmeällä liinalla.

Power Plus -tehosekoittimen puhdistus

 1. Tehosekoittimen rungon ja johdon puhdistaminen: irrota tehosekoittimen pistoke pistorasiasta ennen laitteen puhdistamista. Pyyhi runko-osa ja virtajohto lämpimällä kostutetulla liinalla, pyyhi puhtaaksi kostutetulla liinalla ja kuivaa pehmeällä liinalla.

 2. Kannun puhdistus: muista puhdistaa tehosekoittimen kannu, kansi ja mittakuppi jokaisen käyttökerran jälkeen. Tyhjennä kannu huolellisesti. Täytä tehosekoitin puolilleen lämmintä vettä ja lisää 1−2 tippaa nestemäistä pesuainetta. Aseta kansi kannun päälle ja varmista, että kannu on tukevasti kiinni runko-osassa. Valitse puhdistusohjelma kääntämällä säätökytkintä. Käännä käynnistyskytkin ylös tai alas. Kun ohjelma on valmis, kaada pesuvesi kannusta ja huuhtele kannu lämpimällä vedellä. Jos kannuun jää sameutta, puhdista se pehmeällä liinalla tai sienellä.

 3. Puhdistus astiapesukoneessa: tehosekoittimen kannu, kansi, silikonireunainen survin ja mittakuppi ovat konepesun kestäviä. Silikonireunainen survin, kansi ja mittakuppi on asetettava astiapesukoneen ylätasolle. Halutessasi voit pestä kaikki osat myös käsin kostealla liinalla ja lämpimällä saippuavedellä ja tämän jälkeen huuhdella lämpimällä vedellä ja kuivata pehmeällä liinalla.

HUOMAUTUS: kahvan päällyste voi olla kiinnitettynä tehosekoittimen kannun kahvaan puhdistuksen aikana sekä astianpesukoneessa. Kahvan päällysteen voi tarvittaessa poistaa ja pestä astianpesukoneessa erikseen, minkä jälkeen sen voi asettaa takaisin kahvaan.

Diamond-tehosekoittimen puhdistus

 1. Kannun puhdistus: täytä puolet tehosekoittimen kannusta lämpimällä vedellä ja lisää 1−2 tippaa astianpesuainetta. Aseta kannu tehosekoittimen runkoon ja kiinnitä kansi mittakupin avulla. Aseta kansi kannun päälle, ota nopeusasetus 1 (sekoitus) käyttöön ja käytä tehosekoitinta 5−10 sekuntia. Irrota kannu ja huuhtele se lämpimällä vedellä.

 2. Tehosekoittimen runko-osan ja virtajohdon puhdistus: pyyhi runko ja virtajohto ja puhdista kosketuslevy, kannet ja mittakuppi lämpimällä ja kostealla liinalla ja kuivaa pehmeällä liinalla.

 3. Puhdistus astianpesukoneessa: konepestävät osat: vain kannu. Tehosekoittimen kannun voi pestä vain alatasolla tai käsin saippuavedellä sekä huuhdellen ja kuivaten pyyhkimällä.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.