Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Milloin pakettini toimitetaan?

Haluamme toimittaa pakettisi mahdollisimman pian, jotta pääset heti käyttämään uusia tuotteitasi! Lue lisää toimitusajoista...

Toimitusaika riippuu toimitusosoitteesta ja kassalla valitsemastasi toimitustavasta.

Voit valita joko vakiotoimituksen (edullisempi mutta hitaampi toimitus, ei taattua toimituspäivää) tai express-toimituksen (nopeampi toimitus, taattu toimituspäivä). Toimitusajat kerrotaan sekä tuotesivuilla että kassalla. Ajat päivitetään reaaliaikaisesti. Ne voivat vaihdella juhlapyhien (esim. joulu) ja kampanjoiden (esim. Black Friday) takia.

Näet tilauksesi tilan ja arvioidun toimitusajan myös verkkosivustomme Oma tili -osiossa, jossa voit seurata tilauksesi etenemistä.

Kun pakettisi lähtee KitchenAidin varastolta, lähetämme sinulle sähköpostia. Viesti sisältää paketin lähetystiedot, paketin numeron ja hyperlinkin, josta pääset seuraamaan paketin etenemistä kuljetusyhtiön verkkosivuilla. Löydät kuljetusyhtiön verkkosivuilta myös heidän yhteystietonsa.

Seurantatiedot löytyvät myös KitchenAidin verkkosivujen Oma tili -osiosta.

Mistä tuotteet lähetetään

Kaikki tuotteet lähetetään KitchenAidin varastolta, joka sijaitsee Antwerpenissä, Belgiassa.

Käytämme tuotteiden toimittamiseen ainoastaan ammattikuljetuspalveluja. Toimitus edellyttää sinun allekirjoitustasi. Jos et ole itse paikalla kuittaamassa pakettia, voit pyytää toista täysi-ikäistä henkilöä kuittaamaan sen puolestasi. Jos kukaan ei ole ottamassa pakettia vastaan, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä kuljetuspalveluun ja sopimaan uudesta toimitusajasta.

Mitä jos et saa pakettiasi luvattuna ajankohtana?

Jos pakettiasi ei ole toimitettu ajallaan, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen . Jos poikkeuksellisesti et saa tilaustasi 30 päivän sisällä lähetysvahvistuksen saapumisesta, voit perua tilauksesi ja pyytää hyvityksen.

Huomaa: Lauantaitoimitus on mahdollinen vain Belgiassa ja Ranskassa. Muihin maihin tuotteita toimitetaan maanantaista perjantaihin lukuun ottamatta pyhäpäiviä.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.