Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Yleiskone-tuoteperhe>Yleiskoneet>Yleiskoneen käyttäminen> Miten kauan taikinaa pitää vaivata ja millä nopeudella?

Miten kauan taikinaa pitää vaivata ja millä nopeudella?

Jos käytössäsi on KitchenAid-yleiskone, huomaat, että vaivaaminen yleiskoneella sujuu nopeammin kuin käsin, eivätkä kätesi väsy. Katso ohjeet...

Yleiskoneidemme kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta sekoittaminen ja vaivaaminen sujuvat nopeammin kuin käsin tai muiden valmistajien yleiskoneilla. Tämän vuoksi useimpien leipätaikinareseptien vaivaaminen nopeutuu, joten saat herkullista kotitekoista leipää entistä nopeammin!

KitchenAid suosittelee, että sovitat suosikkireseptisi Omistajan oppaan aika- ja nopeussuosituksiin, jotta saat parhaat tulokset.

Ohje taikinan vaivaamiseen – aika

  • Vaivaaminen KitchenAid-yleiskoneella 2 minuutin ajan vastaa 10–12 minuutin vaivaamista käsin.
  • KitchenAid ei suosittele leipätaikinan vaivaamista yli 2 minuutin ajan nopeudella 2. Sekoittamisen ja vaivaamisen kokonaisajan tulisi olla enintään 4–6 minuuttia.

Ohje taikinan vaivaamiseen – nopeus

Hiivataikinan vaivaamisessa tulisi käyttää vain nopeutta 2, ei matalampaa eikä korkeampaa asetusta.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.