Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Onko yleiskonetta varten saatavilla keittokirjaa?

Kun olet hankknut KitchenAid-yleiskoneen, haluat varmasti aloittaa ruoan valmistuksen heti. Katso tästä, mistä voit löytää inspiraatiota ja keittokirjan...

KitchenAid-yleiskoneen mukana ei toimiteta keittokirjaa. Verkkosivustomme on täynnä inspiroivia ideoita, ja voit halutessasi ostaa monipuolisen keittokirjamme.

Aloita tutustumalla Aloitusoppaaseen

Pääset hyvin alkuun yleiskoneen käyttämisen kanssa tutustumalla Aloitusoppaaseen. Sinun pitää ensin rekisteröidä tuotteesi sivustossamme. Kun olet rekisteröitynyt, voit ladata maksuttoman Aloitusoppaan PDF-muodossa sivustostamme.

Selaa reseptejä sivustossamme

Löydät paljon reseptejä kaikille tuotteillemme sivustomme Reseptit-osiosta. Voit selata ja etsiä ruoka-, juoma- ja herkkureseptejä kaikkia makuja ja tilanteita varten.

For everything you want to make -keittokirja

Muista myös yleiskoneen keittokirja, joka sisältää yli 150 reseptiä monipuolista KitchenAid-yleiskonetta ja sen lisävarusteita varten. Se on saatavilla sivustossamme. Löydät sivustostamme reseptejä, joiden avulla voit valmistaa esimerkiksi guacamolea, curry-kanapyöryköitä, kasvisnuudeleita ja kinuskijäätelöä. Mistä haluat aloittaa?

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.