Skip the navigation
-15%

4,8 L RUOSTUMATON TERÄSKULHO - RADIANT BLACK

5KSM5SSBRB

2 vuoden takuu

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 4,8 litran sekoituskulho Radiant Black -värissä, tyylikäs ja...

€ 101,15€ 119,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Musta sekoituskulho ruostumattomasta teräksestä

  Tämä musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoituskulho on ajaton ja elegantti, ja täydellinen lisä nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuun yleiskoneeseesi.

  Sopii 4,3; 4,7 ja 4,8 litran yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi

  4,8 litran kulho

  Ruostumatonta terästä

  Ergonominen kahva

  Konepesun kestävä

  Ainutlaatuinen ja kestävä, ylellinen viimeistely

  Tee vaikutus yhdistämällä yleiskoneeseesi upea musta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu KitchenAid-sekoituskulho (KSM5SSBRB). Tämä sileä kulho on kevyt mutta kestävä, ja siinä on ylellinen kromipinta. Voit valmistaa kulhossa kaikkea leivästä marenkiin, ja sen ergonomisen kahvan ansiosta sitä on mukava käyttää. Mitä aiot valmistaa seuraavaksi?

  KA Stig KSM175 StainlessSteelMixingBowl

  Ei hätää, se kestää konepesun

  Tämän kevyen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun sekoituskulhon puhdistaminen on vaivatonta. Kun olet saanut keittiöaskareesi valmiiksi, voit sujauttaa sekoituskulhon astianpesukoneeseen, minkä jälkeen se onkin valmiina seuraavaa käyttökertaa varten.

  Accessories-steel-bowl-radiant-black-bowl-with-mixer-in-the-kitchen

  Dramaattista ja aikaa kestävää tyyliä

  Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta, vaikka valitset tyylikkään kulhon. KitchenAidin laadukas metallikulho on valmistettu kestävästä mutta kevyestä ruostumattomasta teräksestä ja tehty kestämään vuosien ajan. Kulhon materiaali ei ole huokoinen, joten se ei ime itseensä ruokien hajuja, makuja tai bakteereja. Se on käytännöllinen sekoitus-, leipomis- ja soseutuskäytössä.

  Accessories-steel-bowl-radiant-black-mixing-chocolate-in-the-bowl

  Tyylikästä mustaa keittiöösi

  Anna yleiskoneellesi näyttävyyttä valitsemalla sille musta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho. Tämän KitchenAidin ruostumattoman teräskulhon tilavuus on 4,8 litraa, ja se on suunniteltu sopimaan täydellisesti 4,3 ja 4,8 litran nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin. Voit käsitellä kulhossa kerralla kilon jauhoja, joten se on sopiva sekä pienten että suurten sekoitusten tekemiseen.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?