Skip the navigation

YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 5,6L - ARTISAN - Punainen

5KSM60SPXEER

5 vuoden takuu 15 vuoden korjauslupaus

Kulhonostosekoitin 5.6L yhdistää muodon ja toiminnallisuuden, jotta se kestää kaiken.

€ 899,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Apunasi KitchenAid 5,6 L olet valmiina kaikkeen

Nostettavalla kulholla varustettu Artisan-yleiskone on tehokas, kestävä ja hiljainen, ja se seuraa KitchenAidin klassista muotoilua. Vie kulinaariset kokeilut täysin uudelle tasolle kääntelemällä, vispaamalla, vatkaamalla, vaivaamalla ja soseuttamalla tiesi kohti uusia upeita makuelämyksiä.

Nostettava kulho

Hellävarainen kääntelynopeus

Kiertävä sekoitusliike

2 hopeapinnoitettua lisätarviketta ja metallinen lankavispilä

5,6 litran kulho ruostumatonta terästä

Vankka painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu ja 15 vuoden korjattavuus

Yli 15 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Miten niin kaikkea ei voi saada? KitchenAidin nostettavalla kulholla varustettu Artisan-yleiskone 5KSM60SPX sisältää kaiken, mitä tarvitset ruokataikojen tekemiseen.

video-static-Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX

Kulinaarisia sankaritekoja

Anna kaikkesi KitchenAidin, MAAILMAN SUOSITUIMMAN SEKOITTAMISEEN ERIKOISTUNEEN MERKIN (1), 5,6 litran yleiskoneella. 11 nopeutta tarjoavat monipuolista tehoa ja hallintaa hommaan kuin hommaan. Tällä yleiskoneella onnistuu niin nyhtökanan, ilmavien moussejen, pitsataikinan kuin samettisen pehmeän perunamuusinkin valmistus.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-empire-red-with-dough-hook-on-countertop

Yleiskone kaikkiin tehtäviin

Jos harrastat ruoanlaittoa, tämä yleiskone sopii sinulle. Se on tehokkain kotikäyttöön tarkoitettu nostettavalla kulholla varustettu yleiskoneemme, jossa on 1,5 kertaa enemmän tehoa kulhossa (2), 11 eri nopeutta, suuri koko ja tietysti ikoninen muotoilu. Yleiskone on aina valmis tehtävään kuin tehtävään, ja sen avulla hoituvat niin voimaa vaativat suuremmat hommat, kuin kevyttä käsittelyä vaativat pikkupuuhatkin.


Tämä yleiskone hoitaa homman, olipa kyse vieraiden kestitsemisestä tai itsesi hemmottelusta. 5,6 litran ruostumattomaan teräskulhoon mahtuu kerralla jopa 3,7 kiloa leipätaikinaa (3) tai 130 keksin keksitaikina.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-almond-almond-cream-bowl-lifted-making-pizza-dough

Enemmän irti ruoanlaitosta nostettavalla kulholla

Riippumatta siitä, kuinka paljon ruokaa valmistat ja mitä aineksia käytät, nostettavalla kulholla varustettujen yleiskoneiden suuri koko ja teho tekevät siitä helppoa. Nostettavalla kulholla varustetut yleiskoneet ovat hieman nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuja yleiskoneita korkeampia. Ne ovat myös vakaampia suuria määriä käsiteltäessä, koska kulho lukkiutuu tiukasti paikalleen.


Vipu laskee ja nostaa sekoituskulhon tasaisesti paikoilleen, ja kulho kiinnittyy tukevasti kolmeen lukituskohtaan taaten näin maksimaalisen vakauden. Kulhon ergonomisen kahvan ansiosta sitä on helppo käsitellä, vaikka se olisi täynnä aineksia.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-empire-red-planetary-action (1)

Täydellistä hallintaa 11 nopeudella

5,6 litran Artisan-yleiskoneen 11 nopeutta tarjoavat monipuolista tehoa ja hallintaa niin matalilla kuin korkeillakin nopeuksilla. Mikä tahansa resepti onnistuu. Puolinopeus kääntelee hauraat ainekset, kuten mustikat ja munanvalkuaiset, seokseen ilman liiallista sekoittamista ja säilyttää kuohkeuden, aivan kuin käsin sekoittaessa. Seuraavaksi voit siirtyä asteittain nopeuteen 10 (nopea vispaus) asti. Pehmeä käynnistys puolestaan pitää huolen siitä, ettei sotkua synny.


Yleiskoneen kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta mikään seoksen osa ei jää sekoittamatta. Yleiskoneen varsi pyörii yhteen suuntaan ja lisävaruste toiseen, jolloin ainesosat sekoittuvat perusteellisesti. Vatkain koskettaa yli 60 kohtaa ympäri kulhoa, joten yksikään aines ei jää huomioitta. Sekoita, kääntele ja vispaa huoletta.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-5-years-guarantee-15-years-repairability

Pitkäaikainen ystäväsi yleiskone

Tämä nostettavalla kulholla varustettu kestävä ja tehokas yleiskone on valmistettu vankasta sinkkimetallista, ja siinä on metallirattaat. Siitä tulee luottoystäväsi keittiössä monien vuosien ajaksi. Moni asiakas on kertonut meille, kuinka heidän KitchenAid-yleiskoneistaan on muodostunut suorastaan perhekalleuksia. Yleiskoneella on viiden vuoden takuu ja 15 vuoden korjauslupaus, joten voit pyytää tiimiämme ratkaisemaan ongelmat, jos sellaisia ilmenee. 

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-medallion-silver-woman-cooking-delicious-chocolate-mousse

Valitse oma värisi

5,6 litran Artisan-yleiskoneen tehokkuus ei ole pois sen tyylikkyydestä. KitchenAidin ikonisen muotoilun ja ajattomien värien ansiosta yleiskone tuo kaunista ilmettä keittiöön. Minkä värin sinä valitset? Klassinen musta, ikoninen punainen vai pirteä pistaasi… Valinta on sinun! Sovita se sisustukseesi, tyyliisi tai viimeistele kokonaisuus yhdistämällä se muihin KitchenAid-laitteisiisi yhteensopivana settinä. 

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-5.6L-5KSM60PSX-empire-red-with-stainless-steel-grinder-attachment

Laajenna repertuaariasi lisävarusteilla

Valinnaisia lisävarusteita on tällä hetkellä 15, ja lisää kehitetään jatkuvasti. Yleiskoneeseen voi liittää monenlaisia lisävarusteita (myydään erikseen) monikäyttöisen kiinnityspään avulla. Lisävarusteet on helppo kiinnittää avaamalla kiinnityspään suojus. Kotona voi valmistaa lähes mitä tahansa makkaroista salaatteihin, lasagneen, höylättyyn jäähän, jäätelöön tai jauhoihin.


Yleiskoneiden lisävarustevalikoimaamme kuuluu nerokas spiraalileikkuri, viljamylly ja lihamylly (kaikki myydään erikseen). Yleiskone soveltuu siis paljon muuhunkin kuin vain leipomiseen! Liitä lisätarvikkeet ja katso, kuinka yleiskone tekee taikojaan ja vie kotitekoiset suosikkiruokasi uudelle tasolle.

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslausekkeet
 1. Source Euromonitor International Limited; based on custom research conducted OctoberNovember 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels.

 2. Verrattuna yleiskonemallin 5KPM5 huipputehoon kulhossa

 3. Käyttämällä asianmukaista pistorasiaa

 4. Sekoitus vatkaimella, 28 g taikinaa / kpl

 5. 292 g taikinaa/kpl

 6. Vatkainta käyttäen