Pääsivu>Lisävarusteet>Kulhot> LEIPÄ KULHO 5KSM2CB5BGS
€ 161,10 € 179,00
-10%
LEIPÄ KULHO 5KSM2CB5BGS
€ 161,10 € 179,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSM2CB5BGS - 859711634170

Leivän sekoituskulho, jossa on leivontakansi, jotta leipä on käsityöläislaatuista kotona. Siirry suoraan sekoittimesta uuniin.

€ 161,10 € 179,00
Arvonlisäverollinen
Sinulla on 2 t 49 min 58 s aikaa tilata, jotta tilaus toimitetaan maanantai 5. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Leipäkulho: pakkauksen sisältö

Kannellisen sekoituskulhon avulla valmistat helposti herkullisia omatekoisia leipiä.

4,7 litran keraaminen kulho

Annamme titaanivahvistetulle keraamiselle kulholle 5 vuoden lohkeamattomuustakuun. Kulhossa on kätevät kahvat ja kohottamista helpottava ohjeviiva. Konepesun kestävä.

Uuninkestävä keraaminen kansi

Keraaminen kansi sopii tiukasti leipäkulhoon ja muodostaa paistoympäristön, joka muistuttaa perinteistä höyryuunia. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava

Leipäkulho helpottaa leivontaa:

  • Valmista artesaanileipomon tasoista leipää kotona
  • Sekoita, vaivaa, kohota ja paista helposti
  • Pitkäikäinen ja kestävä keraaminen kulho ja kansi
  • 4,7 litran tilavuus sopii eri kokoisten leipien valmistukseen
  • Sopii sekä 4,3 litran että 4,8 litran KitchenAid-yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi
Valmista ja paista samassa kulhossa

Leivo leipää luottavaisin mielin monipuolisella lisävarusteellamme.
Kannellinen keraaminen kulho on salainen aseesi täydellisen leivän valmistamiseen.

Sekoita ja vaivaa

Leipäkulho sopii 4,3 tai 4,8 litran yleiskoneeseen aivan kuten mikä tahansa muu sekoituskulho. Sekoita ja vaivaa ainekset tehokkaasti taikinakoukulla.

SEKOITA JA VAIVAA

Kohota

Taikinan voi kohottaa samassa kulhossa kuin se on valmistettu. Kulhon sisäpuolella olevan kohottamista helpottavan ohjeviivan avulla voit arvioida oikean kohoamisasteen.

KOHOTA

Paista

Erittäin kestävä keraaminen leipäkulho on uuninkestävä (jopa 260 °C). Kulho vangitsee höyryn paistamisen aikana muodostaen samanlaisen paistoympäristön kuin perinteinen höyryuuni.

PAISTA

Tarjoile

Voit olla ylpeä herkullisesta kotitekoisesta leivästä. Kätevä kulho varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen paiston aikana, joten jokainen leipä paistuu huolellisesti ja kuoresta tulee ihanan rapea.

TARJOILE

Helppo ja kätevä käyttää

Rakastatko tuoretta leipää, mutta sen tekeminen itse tuntuu liian hankalalta? Tämän sekoituskulhon avulla valmistat helposti jopa 450–680 gramman leipiä (525 grammaa jauhoja).  Jauhojen ja taikinamurujen kaavinta kulhon reunoilta on helppoa.

Kaunis ja kestävä

Keraaminen kulho on kaunis, eikä se lohkeile, halkeile tai säröile. Annamme sille 5 vuoden rajoitetun takuun lohkeamien varalta.
 
Voit huoletta laittaa sen pakkaseen, mikroaaltouuniin, astianpesukoneeseen ja uuniin (kestää jopa 260°C). Leivän valmistamisen lisäksi voit käyttää sitä voin pehmentämiseen, suklaan sulattamiseen tai ainesten kovettamiseen tai jäähdyttämiseen – kaikki yhdessä kulhossa.

Herkullinen rapea kuori

Voit odottaa innolla leipää, jossa on rapea kuori ja pehmeä sisus. Keraaminen leipäkulho on suunniteltu siten, että se varaa ja jakaa lämmön tasaisesti koko paiston ajan. Näin leipä paistuu läpikotaisin ja saa rapean kuoren. Herkullinen tuoreen leivän tuoksu täyttää pian kotisi. Vieraat jonottavat kutsua käymään, jotta saavat oman palansa!

Mikä on taikinakulho?

Leivän leipomisessa on perinteisesti käytetty puista kulhoa, jota kutsuttiin taikinakulhoksi. Ainekset sekoitettiin ja vaivattiin kulhossa, minkä jälkeen se peitettiin ja taikinan annettiin kohota.
 
Tämä kannellinen KitchenAid-leipäkulho on kätevä vaihtoehto leipureille, jotka haluavat valmistaa leivän huolettomasti yleiskoneella. Se on moderni ratkaisu, jossa jokainen vaihe on helppo tehdä: ainesten sekoittaminen, tehokas vaivaaminen, kohottaminen ja paistaminen. Lopputulos on artesaanileipomon tasoinen leipä. 

Minkä kokoisen sekoituskulhon tarvitsen leivän valmistukseen?

Tämä innovatiivinen 4,7 litran leipäkulho on täydellisen kokoinen ratkaisu kotitekoisen leivän leipomiseen. Se sopii kaikkiin 4,3 ja 4,8 litran KitchenAid-yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi, ja siihen mahtuu tarvittava jauhomäärä (525 grammaa) 450–680 gramman leivän valmistukseen.

Etsitkö inspiraatiota?

Korvapuustileipä

Aloita

Suklaa-kirsikka-ruisleipä

Aloita

Boule-artesaanileipä

Aloita

LEIPÄ KULHO 5KSM2CB5BGS

Leivo käsityöläislaatuista leipää kotona neljässä yksinkertaisessa vaiheessa (sekoita, vaivaa, kypsennä ja paista) KitchenAid leipäkannella varustetulla leipäkulholla. Kulho sopii saumattomasti yhteen kaikkien KitchenAid 4,3 litran ja 4,8 litran kallistuspohjaisten seisontasekoittimien kanssa, ja siinä on kansi, joka pidättää höyryn leivottaessa luoden perinteistä höyryuunia muistuttavan ympäristön. Keraaminen kulhon muotoilu säilyttää ja tuottaa tasaista lämpöä koko leivontaprosessin ajan, jolloin leipäsi saa herkullisen rapean kuoren ja perusteellisen paiston. Kuvittele mahdollisuudet. Perinteinen valkoinen, suklainen ruisboule, briossit ja paljon muuta, voit valmistaa niitä kaikkia kotona KitchenAid Bread bowl with baking lid -leipäkulholla.

Asiakirjat ja rekisteröinti

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Nauti leivästä joka päivä

Leivontaharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Täytä kotisi vastaleivotun leivän lämpimällä ja kutsuvalla tuoksulla.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.