Skip the navigation
-15%

4,7 L KERAAMINEN KULHO - SPRING LEAVES

5KSM2CB5LB

5 vuoden takuu

Lämpöä kestävä keraaminen Spring Leaves -sekoituskulho 4,3 ja 4,8 litran yleiskoneisiin.

€ 101,15€ 119,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  KitchenAid keraaminen Spring Leaves -kulho

  Keraaminen kulho, jonka rauhoittava teksturoitu muotoilu tuo luonnon keittiöösi. Tässä kestävässä kulhossa on luonnollisen kaunis lehtikuvio ja sinivihreä lasite (1).

  Sopii 4,3; 4,7 ja 4,8 litran yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi

  4,7 litran kulho

  Kestävää keramiikkaa

  Konepesun kestävä

  Pakastuksen kestävä

  Mikroaaltouunin kestävä

  Uunin kestävä

  Käännä keittiön tyylissä uusi lehti

  Kohenna yleiskoneesi ilmettä KitchenAidin kauniin Spring Leaves -kulhon (5KSM2CB5LB) avulla. Teksturoidussa lehtikuvioidussa keraamisessa kulhossa on reaktiivinen sinivihreä lasite, eli jokainen kulho on ainutlaatuinen polttoprosessista johtuvien pienten eroavaisuuksien vuoksi (1). Titaanivahvisteiset keraamiset kulhomme kestävät niin kuumia kuin kylmiäkin lämpötiloja (2).

  Spring leaves in oven

  Lämpöä kestävä kulho kaikenlaisiin resepteihin

  Tämä kestävä KitchenAid-sekoituskulho kestää hyvin lämpöä, joten sitä voi käyttää niin uunissa, mikroaaltouunissa kuin pakastimessakin. Voit lämmittää tai jäähdyttää kaikki ainekset yhdessä kulhossa täydelliseen lämpötilaan, olitpa sitten pehmentämässä voita, temperoimassa suklaata tai jäähdyttämässä jäätelömassaa. Kulho on konepesun kestävä, joten siivous sujuu vaivatta.

  Ceramic bowl lifestyle guarantee Spring leaves

  Kestävää titaanivahvisteista keramiikkaa

  KitchenAidin keraamiset sekoituskulhot on valmistettu titaanivahvisteisesta keramiikasta ja ovatkin siksi kestäviä ja luotettavia. Vankan kulhon materiaali ei ole huokoinen, joten se ei ime itseensä ruokien hajuja, makuja tai bakteereja. Kulholla on 5 vuoden takuu lohkeamien varalta, joten sinun ei tarvitse huolehtia sirpaleista, halkeamista, säröistä tai värjäytymistä. Kulho sopii niin taikinan vaivaamiseen, marengin vatkaamiseen kuin sianlihan nyhtämiseenkin.

  spring leaves bowl with sm

  Vastustamatonta tyyliä yleiskoneellesi

  Spring Leaves -sekoituskulho tuo luonnon lempeän kosketuksen KitchenAid-yleiskoneeseesi. Tämän keraamisen kulhon tilavuus on peräti 4,7 litraa, ja se on suunniteltu sopimaan täydellisesti 4,3, 4,7 ja 4,8 litran nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin. Tämä keskikokoinen malli sopii hyvin pienten ja suurten seosten sekoittamiseen. Voit siis päästää luovuutesi valloilleen.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslausekkeet

  (1) Vaikka jokaisen Spring Leaves -kulhon lehtikuvio on samanlainen, reaktiivisen lasitteen viimeistely vaihtelee kulhojen välillä keraamisen polttoprosessin vuoksi. Kaikki kulhot eroavat hieman toisistaan. Väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä.


  (2) Jopa 240 °C