Skip the navigation
-15%

KERAAMINEN SEKOITUSKULHO 4,7 L - MERINGUE

5KSM2CB5MR

5 vuoden takuu

Lämpöä kestävä keraaminen Meringue -sekoituskulho 4,3 ja 4,8 litran yleiskoneisiin.

€ 101,15€ 119,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  KitchenAidin keraaminen Meringue-kulho

  Ihastu tämän monipuolisen kulhon herkulliseen marengin inspiroimaan tekstuuriin. Se on valmistettu valkoisesta lasitetusta keramiikasta, jossa on mattapinta.

  Sopii 4,3; 4,7 ja 4,8 litran yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi

  4,7 litran kulho

  Kestävää keramiikkaa

  Konepesun kestävä

  Pakastuksen kestävä

  Mikroaaltouunin kestävä

  Uunin kestävä

  Orgaaninen teksturoitu kulho keittiöösi

  Tuo tuoretta tyyliä KitchenAid-yleiskoneeseesi tällä Meringue-kulholla (5KSM2CB5MR), joka on saanut inspiraationsa marengin vatkatuista huipuista. Tässä teksturoidussa kulhossa on matta ulkopinta, ja se kestää vaihtelevia lämpötiloja, joten voit pakastaa sen tai laittaa sen mikroaaltouuniin tai uuniin. (1)

  Meringue bowl in oven

  Lämpöä kestävä kulho kaikenlaisiin resepteihin

  Tämä kestävä KitchenAid-sekoituskulho kestää hyvin lämpöä, joten sitä voi käyttää niin uunissa, mikroaaltouunissa kuin pakastimessakin. Voit lämmittää tai jäähdyttää kaikki ainekset yhdessä kulhossa täydelliseen lämpötilaan, olitpa sitten pehmentämässä voita, temperoimassa suklaata tai jäähdyttämässä jäätelömassaa. Sen voi myös pestä astianpesukoneessa, joten se on helppo puhdistaa.

   Meringue with warranty

  Kestävää titaanivahvisteista keramiikkaa

  KitchenAidin keraamiset sekoituskulhot on valmistettu titaanivahvisteisesta keramiikasta ja ovatkin siksi kestäviä ja luotettavia. Kulhon materiaali ei ole huokoinen, joten se ei ime itseensä ruokien hajuja, makuja tai bakteereja. Kulholla on 5 vuoden takuu lohkeamien varalta, joten sinun ei tarvitse huolehtia halkeamista, säröistä, värjäytymistä tai naarmuista. Nämä kulhot sopivat niin taikinan sekoittamiseen, marengin vatkaamiseen kuin sianlihan nyhtämiseenkin.

  Meringue bowl lifestyle

  Vastustamatonta tyyliä yleiskoneellesi

  Meringue-sekoituskulho tuo KitchenAid-yleiskoneeseesi pehmeämpää, orgaanista ilmettä. Tämän keraamisen kulhon tilavuus on peräti 4,7 litraa, ja se on suunniteltu sopimaan täydellisesti 4,3, 4,7 ja 4,8 litran nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin. Tämä keskikokoinen malli sopii hyvin pienten ja suurten seosten sekoittamiseen. Mitä aiot valmistaa ensimmäiseksi?

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslausekkeet

  Jopa 240°C