Skip the navigation
-15%

KERAAMINEN SEKOITUSKULHO 4,7 L - BARE TREES

5KSM2CB5BL

5 vuoden takuu

Lämpöä kestävä keraaminen Bare Trees -sekoituskulho 4,3 - 4,7 ja 4,8 litran yleiskoneisiin.

€ 101,15€ 119,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Keraaminen kulho, jonka rauhoittava teksturoitu muotoilu tuo luonnon keittiöösi. Tässä kestävässä kulhossa on luonnollisen kaunis lehtikuvio ja valkoinen lasite (1).

  Sopii keskikokoisiin nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin

  4,7 litran kulho

  Kestävää keramiikkaa

  Kaatonokka

  Kahva

  Pakastuksen kestävä

  Mikroaaltouunin kestävä

  Uunin kestävä

  Tuo luonto keittiöösi

  Kohenna yleiskoneesi ilmettä tällä kauniilla KitchenAidin kulholla (5KSM2CB5BL), jossa kuvataan paljaita puita. Teksturoidussa lehtikuvioidussa keraamisessa kulhossa on reaktiivinen valkoinen lasite, eli jokainen kulho on ainutlaatuinen polttoprosessista johtuvien pienten eroavaisuuksien vuoksi (1). Titaanivahvisteiset keraamiset kulhomme kestävät niin kuumia kuin kylmiäkin lämpötiloja (2).

  bare trees oven

  Lämpöä kestävä kulho kaikenlaisiin resepteihin

  Tämä kestävä KitchenAid-sekoituskulho kestää hyvin lämpöä, joten sitä voi käyttää niin uunissa, mikroaaltouunissa kuin pakastimessakin. Voit lämmittää tai jäähdyttää kaikki ainekset yhdessä kulhossa täydelliseen lämpötilaan, olitpa sitten pehmentämässä voita, temperoimassa suklaata tai jäähdyttämässä jäätelömassaa. Kulho on konepesun kestävä, joten siivous sujuu vaivatta.

  bare trees guarantee

  Kestävää titaanivahvisteista keramiikkaa

  KitchenAidin keraamiset sekoituskulhot on valmistettu titaanivahvisteisesta keramiikasta ja ovatkin siksi kestäviä ja luotettavia. Vankan kulhon materiaali ei ole huokoinen, joten se ei ime itseensä ruokien hajuja, makuja tai bakteereja. Kulholla on 5 vuoden takuu lohkeamien varalta, joten sinun ei tarvitse huolehtia sirpaleista, halkeamista, säröistä tai värjäytymistä. Kulho sopii niin taikinan vaivaamiseen, marengin vatkaamiseen kuin sianlihan nyhtämiseenkin.

  bare trees zoom

  Täydellinen kumppani nostettavalla kiinnitysvarrella varustetuille 4,3 ja 4,8 litran yleiskoneille

  Anna nostettavalla kiinnitysvarrella varustetulle 4,3, 4,7 tai 4,8 litran yleiskoneelle tyylikäs muodonmuutos. Tässä valkoiseksi lasitetussa keraamisessa kulhossa on kuviointi, jossa kuvataan talven paljaita puita. Kulhon tilavuus on 4,7 litraa ja se on suunniteltu yhteensopivaksi nostettavalla kiinnitysvarrella varustettujen yleiskoneidemme kanssa. Keskikokoisena se on ihanteellinen uusien reseptien kokeilemiseen ja pienistä suuriin seoksiin. Valmista jotain uutta!

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslauseke
  1. Reaktiivisen lasitteen väri vaihtelee kulhojen välillä keraamisen polttoprosessin vuoksi. Kaikki kulhot eroavat hieman toisistaan. Väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä.

  2. Jopa 240 °C