TEEKUPILLISESI EI OLE KOSKAAN OLLUT TÄTÄ TYYLIKKÄÄMPI

THIS STUNNING KITCHEN MUST-HAVE COMBINES SMOOTH DESIGN WITH SUPERB QUALITY AND DURABILITY.

“Laita vesi kiehumaan”. Juttutuokio lohduttavan lämpimän juoman äärellä on rituaali, josta voimme nauttia koko elämämme ajan. Värivalikoimaltaan runsas ja muodoiltaan houkuttelevan pyöreä kaksiseinäinen 1.5 L keitin on antelias myös ominaisuuksiltaan. Rakastatko teetä? Säädä haudutuslämpötila teelaatuun sopivaksi; mukavan lämmin sopii hienoaromiselle vihreälle teelle, kuumempi vesi voimakkaammalle Assamille. Ei koskaan enää liian kuumaa vettä!

Keittiön väripilkku, 1.5 litran keitin, jonka pehmeät muodot yhdistyvät huippulaatuun ja kestävyyteen, on aina valmis seuraavaan juttutuokioon.

OMINAISUUDET JA VAHVUUDET

Säädettävä lämpötilan valvonta. Keittimen lämpötilaa voidaan säätää 50 asteesta 100 asteeseen. Tämän ominaisuuden ansiosta teen ja kahvin tuntijat saavat varmasti juomalleen parhaiten sopivan lämpötilan (valkoinen tee 70°, vihreä tee 80°, kahvi 95°).

Lämpötilan osoitin. Lämpötila näkyy selvästi etupuolella olevasta lämpötilan osoittimesta kun taas takapuolen nestetason näyttöikkunasta näkyy keittimen vesimäärä.

Kaksiseinäinen rakenne. Kaksiseinäinen rakenne pitää veden kuumana pidempään, on hiljaisempi ja kosketettaessa viileämpi.

Tukeva metallipohja. Tukeva metallipohja tekee keittimestä luotettavan tukevan tuntuisen ja pehmeästä kahvasta on helppo kaataa.

Helppokäyttöinen avauspainike. Jopa keittimen täyttäminen on miellyttävää, sillä kansi avautuu pehmeästi helppokäyttöisestä avauspainikkeesta.

3000 watin teho. 3000 watin tehon ansiosta keitin saavuttaa kiehumispisteen ennätysajassa.

Kalkkisuodatin. Nokan taakse sijoitettu vaihdettava kalkkisuodatin puhdistaa veden; kupillisestasi tulee täydellinen makunautinto.


top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.