Skip the navigation

ARTISAN - LEIVÄNPAAHDIN 4 PALALLE - Medallion Silver

5KMT4205EMS

5 vuoden takuu

Tilava automaattinen 4 viipaleen leivänpaahdin niin bageleille kuin paahtoleivällekin.

1 mukana toimitettava lisävaruste
€ 449,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

VAIN VERKKOSIVUSTOLLA
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % alennusta aamiaissarjoista

Osta leivänpaahtimen kanssa vedenkeitin ja säästä 20 %. OSTA NYT

Aloita aamusi tällä ikonisella 4 palan paahtimella

KitchenAidin 4 palan leivänpaahdin on tilavuudeltaan valikoimamme suurin. Paahtimen tyylikkään muotoilun ja automaattisten toimintojen ansiosta se on leivänpaahtimien aatelistoa. Bagelit, pakastettu leipä ja paksut artesaanileipäviipaleet paahtuvat täydellisesti.

4 erittäin leveää aukkoa ja 2 erillistä säädintä

Automaattinen nosto ja lasku sekä lämpimänäpitotoiminto

7 paahtoastetta ja jäljellä olevan ajan ilmaiseva LED-näyttö

Voileipäritilä ja -toiminto

Sulatustoiminto

Bageltoiminto

Painevalettu metallirakenne

5 vuoden takuu

Pakkauksen sisältö

KitchenAidin 4 palan leivänpaahdin 5KMT4205 on valmiina toimintaan. Kaunis paahdin näyttää upealta missä tahansa keittiössä. Iloisia paahtohetkiä!

1 mukana toimitettava lisävaruste

Tilava leivänpaahdin auttaa aamiaistarjoilussa

Voiko leivänpaahtimeen ihastua? Tottakai! Tämä kätevä leivänpaahdin suoriutuu muustakin kuin vain normaaleista ohuista viipaleista. Bagelit ja paksut kotitekoiset leipäviipaleet paahtuvat tasaisesti ja juuri haluamallasi tavalla. Tämän mallin mukana tulee voileipäritilä, jonka avulla viet välipalahetket aivan uudelle tasolle.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-medallion-silver-tapas-preparation

Leivänpaahdin kaikenkokoisille kotitalouksille

Aamut sujuvat helpommin tällä KitchenAidin 4 palan leivänpaahtimella. Leivänpaahdin suoriutuu suurista aamupaloista, suurista leipäviipaleita ja suurista ruokahaluista. Siinä on kaksi paria erittäin leveitä paahtoaukkoja, joissa on erilliset säätimet. Voit siis paahtaa kaksi leipäviipaletta ilman, että hukkaat energiaa kahden tyhjän viipaleaukon lämmittämiseen. Voit myös käyttää kaikkia paahtoaukkoja ja säätää joko kahta tai neljää viipaletta saadaksesi täydellisen paahtoasteen. Itsekeskittävien telineiden ansiosta leipäsi paahtuu tasaisesti aina reunoja myöten, joka kerta.


Kyllästyttävätkö samat vanhat lounasleivät? Voileipätoiminnon ja voileipäritilän avulla valmistat herkullisia lämpimiä voileipiä. Jopa vaatimaton juustoleipäkin nousee aivan uudelle tasolle. Lisää vähän sieniä tai karamellisoitua sipulia etkä varmasti halua palata entiseen!

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-candy-apple-sandwich-being-toasted-close-up

Kätevä lämpimänäpitotoiminto

Kiireisinä aamuina pienilläkin asioilla on suuri merkitys. Kaikille on joskus käynyt näin: alat ruokkia koiraa tai lajitella pyykkejä ja unohdat paahtimessa olleen leivän. KitchenAidin 4 palan Artisan-leivänpaahtimen anturi laskee/nostaa leivän automaattisesti ja pitää sen lämpimänä jopa 3 minuutin ajan jos et ota leipää paahtimesta heti. Sinulla on siis yksi huolenaihe vähemmän hektisinä aamuina.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-salmon-raddish-cucumber-toasts

Paahda juuri niin kuin haluat

Paahtoleipä kuuluu elämän pieniin nautintoihin, mutta se pitää valmistaa oikein. Jokaisella on oma mieltymyksensä paahtoasteen suhteen aina hiiltyneen mustasta vain kevyesti paahdettuun leipään. Valittavanasi on 7 paahtoastetta, joiden avulla saat leivästä juuri sellaisen kuin haluat – piditpä sitten tumman rapsakasta tai vain kevyesti lämmitetystä. LED-aikanäyttö näyttää leipäsi paahtumisen edistymisen aina siihen asti, kunnes leipä on valmis.


Erittäin leveiden aukkojen ansiosta voit paahtaa kaikenlaisia leipiä. Jos siis pidät artesaanileivästä tai kotitekoisesta leivästä, voit huoletta sujauttaa ne paahtimeen ilman huolta kärähtäneistä kohdista.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-candy-apple-toasting-bread-and-sandwich

Valmista täydellisiä lämpimiä voileipiä

Herkutteletko mielelläsi lämpimillä voileivillä? Lämpimät voileivät ovat kieltämättä täydellistä lohturuokaa. Tämän leivänpaahtimen ansiosta sinun ei tarvitse tukkia keittiönkaappejasi voileipägrillillä tai käyttää ikuisuuksia käännellen voileipää pannulla. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu voileipäritilä tekee asiat helpoiksi.


Valitse vain haluamasi täytteet ja anna paahtimen hoitaa loput – tekipä mielesi sitten Croque Monsieur -leipää aamupalaksi tai suklaalla ja banaaneilla kuorrutettua leipää välipalaksi töiden jälkeen. Saranamuotoilun ansiosta ritilä avautuu kokonaan, joten leivät on helppo asettaa paikalleen ja poistaa ritilästä ilman huolta pudonneista ruoanmuruista.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-toasted-bagels-on-plate

Paahda bageleita ja pakastettua leipää huoletta

Kaikki bagel-fanit tietävät, että bageleiden paahtaminen voi olla haastavaa. KitchenAidin 4 palan leivänpaahtimessa on bagel-toiminto, jonka avulla onnistut aina. Toiminto säätää paahtimen lämpövastuksia siten, että bagelin ulkopuoli paahtuu lempeästi ja sisäpuoli paahtuu tasaisesti. Bagel-toimintoa voi käyttää myös sämpylöiden kanssa. Sinun pitää vain päättää, millaisia täytteitä haluat.


Unohditko ottaa ajoissa leivän pakastimesta? Olemme kaikki tehneet niin. Sulatustoiminto sulattaa ja paahtaa suoraan pakkasesta otetun leivän. Jos et ota leipää pois paahtimesta 45 sekunnin kuluessa, leivänpaahdin laskee leivän takaisin paahtimeen ja pitää sen lämpimänä, ei huolta.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-medallion-silver-with-sandwich-rack-5-year-guarantee

Kestävä leivänpaahdin

Leivänpaahtimen on oltava tarpeeksi vankkaa tekoa kestääkseen ahkeraa päivittäistä käyttöä – aina kiireisistä aamiaisista illan herkkuhetkiin. Neljän palan Artisan-leivänpaahdin on valmistettu painevaletusta metallista, joten se ei tuota pettymystä. Sen jokainen yksityiskohta tuntuu luotettavan kestävältä. Viiden vuoden takuu tuo mielenrauhaa siltä varalta, että leivänpaahtimesi kanssa ilmenisi ongelmia.


Tyylikäs ja kaareva leivänpaahdin on myös ilo silmälle, joten pidät sitä mielellään esillä keittiössäsi. Murualusta ja johtopidike takaavat siisteyden.

MaverickEssex

Leivänpaahtimien Tina Turner – Simply the best


Tämä on paras ikinä omistamani leivänpaahdin. Paahdin näyttää upealta, ja tavassa, jolla leipä laskeutuu paahtimeen ja nousee sieltä, on myös ripaus teatterin taikaa. Lämpimänäpitotoiminto toimii todella hyvin, ja paahdin paahtaa leivän aina tasaisen ruskeaksi. Kuten kaikki KitchenAidin laitteet, paahdin antaa äänimerkin, kun paahtoleipä on valmis. Väri on myös aivan ihana (punainen metalliväri). Kaiken kaikkiaan paahdin ei ole halvimmasta päästä, mutta se on rahan arvoinen.

Lue kaikki arvostelut
img-testimonial-FI

Vertaile leivänpaahtimiamme

Kitchenaid Leivänpaahdin Vapaasti sijoitettava 5KMT4205ECA Punainen metalliväri Perspective
ARTISAN - LEIVÄNPAAHDIN 4 PALALLE

Tilava automaattinen 4 viipaleen leivänpaahdin niin bageleille kuin paahtoleivällekin.

€ 381,65€ 449,00
 • Leipäviipaleiden määrä
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Ulkomateriaali
 • Paahtotoiminto
 • Lisätoiminnot
 • Lisävarusteet
 • Takuu
Kitchenaid Leivänpaahdin Vapaasti sijoitettava 5KMT2204ECA Punainen metalliväri Perspective
ARTISAN - LEIVÄNPAAHDIN 2 PALALLE

Näyttävä leivänpaahdin. Tyylikkäät ja innovatiiviset ominaisuudet ja miellyttävä käyttö.

€ 288,15€ 339,00
Osta nyt
 • Leipäviipaleiden määrä
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Ulkomateriaali
 • Paahtotoiminto
 • Lisätoiminnot
 • Lisävarusteet
 • Takuu
Kitchenaid Leivänpaahdin Vapaasti sijoitettava 5KMT221EOB Musta Perspective
AUTOMAATTINEN LEIVÄNPAAHDIN 2 PALALLE

Kompakti automaattinen leivänpaahdin, jossa on erittäin leveät viipaleaukot ja paljon käteviä toimintoja.

€ 143,65€ 169,00
Osta nyt
 • Leipäviipaleiden määrä
 • Aukkojen määrä ja tyypit
 • Ulkomateriaali
 • Paahtotoiminto
 • Lisätoiminnot
 • Lisävarusteet
 • Takuu

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?