Skip the navigation
-15%

ARTISAN - LEIVÄNPAAHDIN 2 PALALLE - Kerma

5KMT2204EAC

5 vuoden takuu

Näyttävä leivänpaahdin. Tyylikkäät ja innovatiiviset ominaisuudet ja miellyttävä käyttö.

1 mukana toimitettava lisävaruste
€ 288,15€ 339,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  VAIN VERKKOSIVUSTOLLA
  pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

  20 % alennusta aamiaissarjoista

  Osta leivänpaahtimen kanssa vedenkeitin ja säästä 20 %. OSTA NYT

  Ikoninen KitchenAid-muotoilu varmistaa erinomaisen paahtokokemuksen

  Tuo makunautintoja jokaiseen päivään paahtamalla suosikkileipäsi, -bagelisi ja paljon muuta helposti ja tarkasti edistyksellisellä 2 palan leivänpaahtimellamme. Tässä tyylikkäässä automaattisessa leivänpaahtimessa on erittäin leveät paahtoaukot, nosto- ja laskutoiminto, joka havaitsee aukoissa olevat leivät, sekä jäljellä olevan ajan kertova LED-näyttö ja monia muita hyödyllisiä toimintoja.

  2 erittäin leveää aukkoa

  Automaattinen nosto ja lasku sekä lämpimänäpitotoiminto

  7 paahtoastetta ja jäljellä olevan ajan ilmaiseva LED-näyttö

  Voileipäritilä ja -toiminto

  Sulatustoiminto

  Bageltoiminto

  Painevalettu metallirakenne

  5 vuoden takuu

  Pakkauksen sisältö

  Omassa KitchenAid 5KMT2204 Artisan -leivänpaahtimessasi on 2 erittäin leveää paahtoaukkoa, uusimmat automaattitoiminnot ja jopa voileipäritilä täydellisiä lämpimiä leipiä varten.

  1 mukana toimitettava lisävaruste

  Hemmottele itseäsi edistyksellisellä 2 viipaleen leivänpaahtimellamme

  Upea tapa aloittaa aamu! KitchenAid Artisan -leivänpaahdin on saatavilla kaikissa suosikkiväreissäsi, ja monikäyttöisyytensä ja uusimpien automaattitoimintojensa ansiosta se sopii kaikille leiville. Nauti kotitekoisten tai artesaanileipien, bageleiden ja lämpimien voileipien täydellisestä paahtoprosessista.

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-slots-close-up

  Erittäin leveät aukot ja itsekeskittävät telineet

  Tämän innovatiivisen leivänpaahtimen tilavien paahtoaukkojen ansiosta et polta leivän reunoja. Erittäin leveät aukot ovat automaattisesti itsekeskittäviä, mikä edesauttaa laadukasta ja tasaista ruskistusta. Paahdin paahtaa yhdenmukaisesti niin paninien kuin tuhdimpienkin viipaleiden reunat.

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-almond-cream-and-sandwich

  Sulava automaattinen nosto- ja laskutoiminto ilman käsiä

  Mitä tarkoittaa, että leivänpaahdin on automaattinen? Se tarkoittaa, että paahdin havaitsee, kun siihen asetetaan leipä, jolloin se laskee ja nostaa leipää automaattisesti ja paahtaa sen valitun paahtoasetuksen mukaisesti. Se on erittäin sulavaa ja nautinnollista. 


  Lisäksi tämä tyylikäs 2 palan leivänpaahdin jopa laskee leivän takaisin aukkoon ja pitää sen kevyesti lämpimänä, jos et ota sitä paahtimesta tietyn ajan kuluessa. Suuri apu kiireisille ihmisille (eli meille kaikille!).

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-options-close-up

  Valitse juuri sinulle täydellinen kullanruskean sävy

  Valittavanasi on 7 paahtoasteen asetusta, joiden avulla saat leivästä juuri sellaisen kuin haluat, piditpä sitten tummasta ja rouskuvasta tai pehmeästä ja kevyesti lämmitetystä. LED-aikanäyttö näyttää leipäsi paahtumisen edistymisen, niin että tiedät, milloin voit ottaa esille voin, juuston, hillon, pähkinävoin tai mitä ikinä haluatkaan laittaa leivän päälle!


  Kokeile kaikkia vaihtoehtoja, niin löydät juuri omaan makuusi sopivan. Ehkä jopa haluat paahtaa erilaisia leipiä eri sävyisiksi? Tällä paahtimella kaikki on mahdollista.

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

  Kahvilatyylisiä lämpimiä leipiä aina kun haluat

  Lämpimät leivät ja kerrosvoileivät ovat erinomaista lohturuokaa. Päivän voi käynnistää vaikkapa tomaatti-juustoleivällä ja illan kruunata suklaalevitteellä voidellulla viipaleella – makunautinto on aina taattu. Tämän leivänpaahtimen ansiosta sinun ei enää tarvitse paahtaa leipiä omin käsin.


  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu voileipäritilä helpottaa siistin tuloksen saavuttamista. Aseta vain voileipä paikalleen ohuine täytteineen, sulje ritilä ja laita se paahtimen paahtoaukkoon. Eristetyn kahvan ansiosta voit ottaa kauniin kultaiseksi paahtuneen leivän ulos, kun se on valmis nautittavaksi. Sotkua ei synny ja ritilän voi pestä astianpesukoneessa.

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-ink-blue-and-sandwich

  Leivänpaahdin, joka tarjoaa kaikille leiville erikoiskäsittelyn

  Jos pidät bageleista, tiedät että niiden paahtaminen on haasteellista. Onneksi tässä leivänpaahtimessa on erityinen bageltoiminto, joka paahtaa leikkauspinnan samalla, kun se lämmittää kevyesti ulkopuolta. Bagelia ei tarvitse tarkkailla haukan lailla – voit vain rentoutua ja ottaa tuorejuuston tai hillon valmiiksi esille.


  Unohditko ottaa ruoan pakastimesta edellisenä iltana? Niin on joskus käynyt meille kaikille. Tämä älykäs leivänpaahdin pystyy paahtamaan jäistäkin leipää täydellisesti. Paahdin sulattaa leivän hellästi ja paahtaa sen sitten haluamallasi tavalla. Se jopa pitää leivän lämpimänä sinua varten, jos lähdet muualle sen valmistuessa. Ei siis turhaa paniikkia!

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-5-year-guarantee

  Verratonta paahtamista vuosiksi

  Keittiö on kodin sydän, ja fantastinen leivänpaahdin kykenee yhdistämään ihmisiä. Siksi on hyvä tietää, että tämä vankka 5KMT2204-malli on valmistettu painevaletusta metallista, joka kestää raskaankin päivittäisen käytön helposti. Siinä on jopa 5 vuoden takuu, joka tuo mielenrauhaa.


  Kaikki tässä leivänpaahtimessa tuntuu kestävältä ja tarkkaan mietityltä. Irrotettava murualusta on helppo puhdistaa, ja fiksun säilytystilan avulla johdon voi säilöä paahtimen alle, jolloin keittiötaso pysyy siistinä.

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-imperial-gray-eggs-and-toasts

  Häikäisevät värit makuusi

  On sopivaa, että leivänpaahdin, joka kykenee paahtamaan leipiä kaikin mahdollisin tavoin, on myös saatavilla useassa eri värissä, joista voit valita makuusi sopivan. Valitse väri, joka sointuu kotisi väreihin ja teemoihin, tai sama väri, joka löytyy muista KitchenAid-laitteistasi. 


  Voit valita hillityn neutraalin värin, jonka ansiosta tärkeä laite ei erotu keittiötasosta liian räikeästi, tai voit valita hauskan kirkkaan värin, joka kutsuu sinua luokseen valmistamaan jälleen uuden paahdetun välipalan.

  VicksterMarket Harborough

  Sinun ei enää koskaan tarvitse ostaa uutta leivänpaahdinta!


  Harvoin sitä leivänpaahtimesta ihan näin paljon innostuu, mutta tämäpä onkin aivan poikkeuksellinen paahdin! Se on kerrassaan fantastinen – se näyttää hyvältä ja paahtaa hyvin, mikä tietenkin on sen tarkoituskin. Monet vuosien varrella omistamistani leivänpaahtimista ovat kuitenkin olleet sellaisia, että niiden ensimmäinen paahtoerä on kelvollinen, mutta useampia leipiä paahtaessa paahdin lämpenee ja leivistä tulee yhä tummempia. Tällä paahtimella puolestaan tulokset pysyvät yhdenmukaisina huolimatta siitä, montako leipää paahtaa. Lämpimänäpitotoiminto on nerokas, koska leipiä paahtaessani alan usein puuhailla jotain muuta ja kun tulen takaisin, leivät ovat jäähtyneet. Tämä ei ole ongelma KitchenAid-leivänpaahtimella – paahdin tietää, jos lähdet muualle, ja pitää leivät lämpiminä, kunnes palaat.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Vertaile leivänpaahtimiamme

  Kitchenaid Leivänpaahdin Vapaasti sijoitettava 5KMT2204ECA Punainen metalliväri Perspective
  ARTISAN - LEIVÄNPAAHDIN 2 PALALLE

  Näyttävä leivänpaahdin. Tyylikkäät ja innovatiiviset ominaisuudet ja miellyttävä käyttö.

  € 288,15€ 339,00
  • Leipäviipaleiden määrä
  • Aukkojen määrä ja tyypit
  • Ulkomateriaali
  • Paahtotoiminto
  • Lisätoiminnot
  • Lisävarusteet
  • Takuu
  Kitchenaid Leivänpaahdin Vapaasti sijoitettava 5KMT4205ECA Punainen metalliväri Perspective
  ARTISAN - LEIVÄNPAAHDIN 4 PALALLE

  Tilava automaattinen 4 viipaleen leivänpaahdin niin bageleille kuin paahtoleivällekin.

  € 381,65€ 449,00
  Osta nyt
  • Leipäviipaleiden määrä
  • Aukkojen määrä ja tyypit
  • Ulkomateriaali
  • Paahtotoiminto
  • Lisätoiminnot
  • Lisävarusteet
  • Takuu
  Kitchenaid Leivänpaahdin Vapaasti sijoitettava 5KMT221EOB Musta Perspective
  AUTOMAATTINEN LEIVÄNPAAHDIN 2 PALALLE

  Kompakti automaattinen leivänpaahdin, jossa on erittäin leveät viipaleaukot ja paljon käteviä toimintoja.

  € 143,65€ 169,00
  Osta nyt
  • Leipäviipaleiden määrä
  • Aukkojen määrä ja tyypit
  • Ulkomateriaali
  • Paahtotoiminto
  • Lisätoiminnot
  • Lisävarusteet
  • Takuu

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?