Skip the navigation
-15%

VOILEIPÄRITILÄ LEIVÄNPAAHTIMILLE

5KTSR1

2 vuoden takuu

Tee jumalaisia lämpimiä leipiä tämän leivänpaahtimeen tarkoitetun voileipäritilän avulla.

€ 24,65€ 29,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Täydelliset lämppärit joka kerta

  Nosta myöhäisillan välipala tai launatain brunssi uudelle tasolle tämän nerokkaan leivänpaahtimille tarkoitetun voileipäritilän avulla. Voit valmistaa kahvilalaatuisia lämpimiä leipiä aina, kun mieliteko iskee. Se on helppokäyttöinen ja vaivaton puhdistaa.

  Yhteensopiva kaikkien leivänpaahtimien kanssa

  Valmistettu ruostumattomasta teräksestä

  Pitävä suljin

  Helppokäyttöinen kahva

  Konepesun kestävä

  Tyydytä lämppärihimosi

  Älykkäästi suunniteltu voileipäritilä 5KTSR1 tekee KitchenAid-leivänpaahtimestasi voileipägrillin suussasulavia lämpimiä leipiä varten. Lisää ohuita leikkeleviipaleita, juustoa ja levitteitä – leipä pysyy siististi kasassa ilman ulos valuvia täytteitä. Seuraa, kuinka voileipäsi ruskistuu täydelliseksi.

  Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

  Valmista herkullisia lämpimiä leipiä ilman sotkua

  Vahvimmatkaan eivät voi vastustaa herkullisesti ruskistunutta lämmintä leipää, kun himo iskee. Kätevän voileipäritilän ansiosta teet herkkuleivät ilman sotkua. Aseta vain leivät ohuiksi viipaloituine täytteineen ritilän sisään ja valmistaudu makuhermoja hivelevän rapsakkaan elämykseen.


  Vinkki: Älä laita leipiin liikaa täytettä! 

  sandwich-rack-with-slice-of-bread

  Uusi suosikkitapasi lämpimien leipien valmistukseen

  Käytettyäsi tätä nerokasta voileipäritilää et enää halua tehdä lämpimiä leipiä millään muulla tavalla. Onneksi sinun ei tarvitsekaan, koska se on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka kestää ahkeraakin käyttöä.


  Kestävä ritilä ei tahriinnu, kolhiinnu tai naarmuunnu, ja eristetyn kahvan ansiosta leipä on helppo napata paahtimesta, kun se on valmis.

  Accessories-sandwich-rack-and-sandwich

  Puhdistus hoituu helposti koneella

  Mikä voisi olla parempaa kuin välipala, joka tyydyttää mielihalusi ja pitää sotkun minimissä? Tämän voileipäritilän ansiosta voileipä pysyy tiukasti kasassa, joten täytteet eivät pääse valumaan ulos. Jos ritilä kuitenkin kaipaa puhdistamista, voit sujauttaa sen astianpesukoneen ylätasolle. Ruostumaton teräsrakenne ei tahriinnu eikä kerää hajuja.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?