Pääsivu>Lisävarusteet>Lisälaitteet> JÄÄTELÖKONE 5KSMICM
€ 152,10 € 169,00
-10%
JÄÄTELÖKONE 5KSMICM
€ 152,10 € 169,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KSMICM - 859711636010

Jäätelökone muuttaa sekoittimesi kermaiseksi jäätelökoneeksi. Luo slushieita, sorbetteja ja paljon muuta tyhjästä.

€ 152,10 € 169,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan maanantai 5. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

Kaikki mitä tarvitset kaikenlaisiin kylmiin luomuksiin. Pakastuskulho ja erityinen sekoitin saavat tehonsa yleiskoneestasi.

1,9 litran jäätelökulho

Kulho paksun ja kermaisen jäätelön tekemiseen. Jäätelömassaa voi olla korkeintaan 1,4 litraa, jolloin jäätelöä tulee 1,9 litraa. Ei kestä konepesua, vain käsipesu. Huomautus: voidaan puhdistaa vasta, kun pakastuskulho on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi.

Sekoitin

Sekoitin on kiinnitettävä yleiskoneen käyttölaitteeseen. Kun sekoitin alkaa luiskahdella ja pitää napsuttavaa ääntä, jäätelö on valmista. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Käyttölaite

Helppo liittää yleiskoneeseen ja aloittaa suosikkijäätelösi valmistaminen. Se tulee yhdistää sekoittimeen. Konepesun kestävä (vain ylätasolle)

Edellinen
Seuraava

Oletko kotona ja mielesi tekee yhtäkkiä paksua ja kermaista jäätelöä?

  • Nauti tasalaatuisesta, paksusta ja kermaisesta kotitekoisesta jäätelöstä
  • Kulho pysyy kylmempänä pidempään (2)
  • Toimii KitchenAid-yleiskoneen virralla (1)
  • Pakastettuja herkkuja alle 30 minuutissa (esipakastus pois lukien)
  • Helppo liittää yleiskoneeseen
  • Nopea puhdistaa lämpimällä saippuavedellä

Saa virtansa KitchenAid-yleiskoneesta(1)

Mietitkö, miten jäätelöä voi valmistaa kotona jäätelökoneella? Tämä jäätelökonelisävaruste tekee sinusta ammattilaisen. Se sopii yhteen useimpien nostettavalla kiinnitysvarrella ja nostettavalla kulholla (1) varustettujen yleiskoneiden kanssa ja korvaa tavallisen sekoituskulhon ja vatkaimen. Uudelleensuunniteltu kokoonpano on helppo kiinnittää yleiskoneeseen, jolloin suosikkijäätelön valmistamisen saa nopeasti alkuun.

Pakastettuja herkkuja alle 30 minuutissa (valmisteluaika pois lukien)

Kyllä, se on todella niin nopeaa! Muista laittaa jäätelökoneen kulho pakastimeen hyvissä ajoin (vähintään 16 tuntia ennen käyttöä tai edellisenä päivänä), niin saat suosikkijäätelöäsi alle puolessa tunnissa(3).

Olemme myös parannelleet kulhon muotoilua varmistaaksemme, että se pysyy kylmempänä pidempään(2), jolloin sinulla on enemmän aikaa luoda jäätelöön haluamasi koostumus. Suureen 1,9 litran kulhoon mahtuu herkkuja jaettavaksi asti.

Nam! Jäätelön aika

Uuden ja parannellun jäätelökoneemme ansiosta olet vain 30 minuutin* päässä taivaallisista kylmistä herkuista. *Valmisteluaika pois lukien

Sekoitin sekoittaa nopeasti ja perusteellisesti, luoden kermaisen lopputuloksen.

Kun käytät tätä jäätelökonetta, sinun ei tarvitse tyytyä koostumukseltaan rakeiseen jäätelöön. Mitä nopeammin jäätelöseos jäätyy, sitä pienempiä jääkiteet ovat ja sitä tasaisempaa ja täyteläisempää on valmis jäätelö. Jäätelön valmistamisen aikana jäätelökoneen sekoitin pyörii ja sekoittaa massan nopeasti ja perusteellisesti, jolloin pakastusaika on lyhyt ja tulos tasainen. Se levittää ja kaapii pienet jääkiteet pakastuskulhon reunoilta ja vatkaa seokseen ilmaa, luoden paksun, upean tasaisen rakenteen.

Helppo puhdistaa jälkikäteen

Siivoaminen ei tunnetusti ole kenenkään suosikkipuuhaa. Siksi olemme tehneet siitä mahdollisimman helppoa. Sekoittimen ja käyttölaitteen voi pestä tiskikoneen ylätasolla ja huoneenlämpöisen pakastuskulhon lämpimällä saippuavedellä. Sitten kaikki on valmista seuraavaa käyttökertaa varten.

Jäätelön valmistaminen jäätelökoneella

Vaihe 1: Säilytä kulhoa pakastimessa vähintään 16 tunnin ajan (jäädytä täysin)
Vaihe 2: Valmista jäätelömassa etukäteen (enintään 1,4 litraa)
Vaihe 3: Kiinnitä pakastuskulho yleiskoneeseen (myydään erikseen)
Vaihe 4: Kiinnitä käyttölaite ja sekoitin
Vaihe 5: Lisää jäätelömassa kulhoon
Vaihe 6: Sekoita 20–30 minuuttia nopeudella 1
Vaihe 7: Tarjoile jälkiruokakulhoissa tai säilytä ilmatiiviissä astiassa myöhempää käyttöä varten

Kokeile helppoja, ihania reseptejä

Jäätelö ei ole vain lapsille. Se voi olla niin tyylikästä, hienostunutta, rohkeaa tai kokeellista kuin haluat. Tässä muutama idea makunystyröitäsi ilahduttamaan.

Maailman paras vaniljajäätelö

Todellinen klassikko. Ylellinen sellaisenaan, mutta se sopii myös monenlaisiin makuyhdistelmiin.
OHJE

Karhunvatukka-hibiscussorbetti

Tämä värikkään hedelmäinen ja kukkainen jälkiruoka on marjaisan herkullinen.
OHJE

Mangomochit

Mocheja trooppisella vivahteella. Suussasulavan kermaiset tahmeat herkut.
OHJE

JÄÄTELÖKONE 5KSMICM

Tällä KitchenAid-jäätelökoneen(1) lisävarusteella voit valmistaa kotona tasaisen paksua ja kermaista jäätelöä. Kokeile valmistaa kaikenlaisia loistavia ja hauskoja jäädytettyjä jälkiruokia. Tee pienissä erissä jäätelöä, gelatoa, sorbettia ja jäädytettyä jogurttia omilla mauilla ja koostumuksilla. Se ei ole vain hauskaa lapsille, vaan se on loistava väline illanistujaisiin ja viikonloppuherkkuihin, sillä sen kapasiteetti on jopa 1,9 litraa. Miten se toimii? Jäädytä kulho pakastimessa (mieluiten yön yli vähintään 16 tunnin ajan) ja sekoita jälkiruoka sitten mukana tulevalla ajokokoonpanon ajopuikolla. Ennen käsittelyä tätä valinnaista sekoitinlisälaitetta, tarkista, että 17,8 cm korkea x 27,9 cm leveä x 21,6 cm syvyinen pakastusmalja mahtuu pakastimeen. Kun pidät sitä koko ajan pakastimessa, voit olla spontaani ja valmistaa nopeasti pakastettuja jälkiruokia hetken mielijohteesta. Ei sovellu astianpesukoneeseen; puhdista käsin lämpimällä saippuavedellä. (1) Jäätelökaukalo on yhteensopiva kaikkien KitchenAid-kippipäätteisten seisovien sekoittimien kanssa, lukuun ottamatta malleja 5KSM3311X. Yhteensopiva myös kaikkien kulho-nostosekoittimien kanssa lukuun ottamatta malleja 5KPM5, 5KPM50 ja 5K5. (2) Verrattuna edelliseen malliin 5KICAOWH. (3) Lukuun ottamatta esivalmisteluaikaa.

Asiakirjat ja rekisteröinti

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Tekeekö mielesi höylättyä jäätä?

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.