Pääsivu>Pienkodinkoneet>Monitoimi­koneet> MONITOIMIKONE 3,1L 5KFP1319
Mattamusta
€ 262,65 € 309,00
-15%
MONITOIMIKONE 3,1L 5KFP1319
€ 262,65 € 309,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KFP1319EBM - 859711635590
Mattamusta

Monitoimikone kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen. Tämän monitoimikoneen avulla nostat ruoanlaiton uudelle tasolle hyödyntämällä sen monipuolisia lisävarusteita.

€ 262,65 € 309,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 31. maaliskuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Monitoimikone: pakkauksen sisältö

Kaikki tarvittavat lisävarusteet mahtuvat kätevästi työkulhon sisään. Oletko valmis taidokkaaseen ruoanlaittoon?

3,1 litran BPA-vapaa työkulho, jossa on voimansiirtosovitin

Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Saranoitu kansi, jossa on leveä 3-in-1-syöttöputki ja syöttöpainin

Saranoitu kansi lukitaan salvalla. Tiivis kansi, vuotamaton työkulho, tiivis kahva ja lukitus, pyöristetyt reunat ja sileät pinnat. Helppo puhdistaa. Käytä pientä syöttöputkea ja syöttöpaininta esimerkiksi porkkanoiden, varsisellerin tai muiden pienten ja ohuiden ainesten käsittelyyn. Käytä isoa syöttöputkea suuremmille aineksille. Kolmiosainen syöttöpainin mahdollistaa erikokoisten ja erimuotoisten ainesten käsittelyn. Voit lisätä hitaasti öljyä ainesten joukkoon täyttämällä pienen syöttöpainimen haluamallasi määrällä öljyä. Öljy valuu tasaisesti syöttöpainimen pohjassa olevasta pienestä reiästä. Kastikkeiden ja salaatinkastikkeiden emulgoimiseen. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Säilytyskansi

Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Voimansiirtosovitin (ylempi ja alempi)

Kaikkien terien ja terälevyjen käyttöön kulhon voimansiirtosovittimeen kiinnitettynä. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Monitoimiterä

Juuston, suklaan, hedelmien, tuoreiden yrttien, pähkinöiden, tofun ja vihannesten pilkkomiseen, hienontamiseen ja soseuttamiseen. Pastakastikkeen, peston, salsan, kastikkeiden ja taikinoiden sekoittamiseen. Ruostumatonta terästä, konepesun kestävä (vain ylätasolla).

Taikinakoukku

Hiivataikinoiden nopeaan ja perusteelliseen vaivaamiseen. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Ulkoinen säädettävä viipaloinnin säädin ja viipalointiterä

Viipaloiden paksuuden helppoon säätämiseen ohuesta paksuun aina pehmeistä hedelmistä, perunoista, tomaateista, pehmeistä vihanneksista, juustosta ja suklaasta koviin hedelmiin ja vihanneksiin. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Kuutiointisarja ja kuutiointisarjan puhdistin

Kuutioi täydellisesti perunat, hedelmät, vihannekset ja juusto. Kuutiointisarjan puhdistin työntää mahdolliset jämät ritilän läpi. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Kaksipuolinen raastinlevy, hieno/keskikarkea

Perunoiden, pehmeiden vihannesten, kaalin, juuston, suklaan, kovien hedelmien ja kovien vihannesten raastamiseen. Konepesun kestävä (vain ylätasolle).

Edellinen
Seuraava

Syitä, miksi ihastut monitoimikoneeseen:

 • Suuri 3,1 litran kulho sopii kaikenkokoisten aterioiden valmistamiseen
 • Pilko, raasta, viipaloi, kuutioi, vaivaa, sekoita ja soseuta 
 • Vaikuttava suorituskyky
 • Kätevä, kaikille lisävarusteille sopiva säilytysratkaisu
 • Säädettävä ExactSlice-viipalointiterä
 • Konepesun kestävä kulho, kansi, terät, levyt, lisävarusteet
 • 2 vuoden takuu

Pienien ja suurien aterioiden helppoon valmistukseen

Laitteen monipuolisten toimintojen ansiosta voit käsitellä muun muassa tuoreet vihannekset, pähkinät, juustot, taikinat, kastikkeet ja salsan kädenkäänteessä.

Täydellisen kokoinen jokaiseen hetkeen

Laitteen avulla voit taikoa minkä tahansa aterian, kuten raikkaan salaatin, kuutioidut perunat paistin kaveriksi tai munakoisoviipaleet paistettavaksi.

Viipaloi ja kuutioi

Saat luomuksiisi lähes minkä tahansa haluamasi koostumuksen. Pilko, raasta, kuutioi, vaivaa, sekoita, soseuta ja viipaloi tarkasti.

Kaikille lisävarusteille sopiva säilytysratkaisu

Säästä tilaa kätevän säilytyskehikon avulla. Kaikki terät ja levyt voidaan säilyttää työkulhossa, josta ne ovat helposti saatavilla seuraavaa kertaa varten.

Säädä viipaleiden paksuutta helposti

Ulkopuolelta säädettävällä vivulla voit helposti säätää viipaleiden paksuuden eri raaka-aineisiin sopivaksi, halusitpa sitten ohuita kurkkuviipaleita tai tuhteja perunanpaloja.

Kiinni napsautettava

Käyttöönotto on helppoa, sillä kulho napsahtaa kiinni ja siinä on lukittava kansi. Käytön jälkeen voit pestä kulhon ja terät nopeasti lämpimällä vedellä ja 1–2 tipalla astianpesuainetta.

Päästä luovuutesi valloilleen kuutioimalla

Käsin kuutiointi on pikkutarkkaa ja aikaa vievää työtä. Mukana toimitettavan kuutiointisarjan avulla voit luoda ällistyttävän tasalaatuisia kuutioita nopeasti joka kerta.

Kätevä ratkaisu käyttöön ja puhtaanapitoon

Pöytätaso pysyy siistinä, sillä voit säilyttää kaikki tarvikkeet kulhon sisällä, ja johdolle on oma säilytystila.
 
Kansi, kulho, terät, levyt ja lisäosat voidaan kaikki pestä astianpesukoneen ylätasolla. Tämän vuoksi niin ruoanvalmistus kuin jälkien siistiminenkin käyvät kädenkäänteessä.
 
Jos raaka-aineita jää yli, kylmää kestävän säilytyskannen ansiosta voit sujauttaa työkulhon suoraan jääkaappiin.

Kuutioi kuin huippukokki

Kuutiointisarjan avulla voit luoda tasalaatuisia ja samankokoisia kuutioita nopeasti keittiömestarin tavoin. Tällä nerokkaalla koneella teet näppärästi kuutiot salaatteja, keittoja, paisti- ja curry-aterioita ja piirakoita varten. Kun pääset vauhtiin, lisäät pian kasoittain täydellisen tasalaatuisia kuutioita kaikkiin ruokiisi.

Ilo käyttää

Käyttäjäystävällisessä monitoimikoneessa on kolme nopeusvaihtoehtoa: Korkea, matala ja sykäys. Avaa vain laatikko ja kokoa osat, niin laitteesi on käyttövalmis.
 
Voit käsitellä erilaisia aineksia erittäin tarkasti, halusitpa sitten viipaleita tai kuutioita. Kevytkäyttöisten painikkeiden ja LED-valaistujen säätimien ansiosta käyttö on helppoa.

MONITOIMIKONE 3,1L 5KFP1319

Tämä monitoimikone on tilavuudeltaan täydellisen kokoinen jokaiseen isoon tai pieneen ruoanvalmistushetkeen. Voit nostaa ruoanlaiton uudelle tasolle laitteen monipuolisten toimintojen ansiosta. Pilko, raasta, viipaloi, kuutioi, vaivaa, sekoita ja soseuta niin tuoreita vihanneksia ja yrttejä kuin myös juustoja, taikinoita, kastikkeita, salsaa ja muita vastaavia. 3-in-1-syöttöputki vähentää esivalmistukseen kuluvaa aikaa, joten saat käsiteltyä tomaatit, kurkut, perunat, suklaan ja muut ainesosat kätevästi. Helppokäyttöisyyden lisäksi kaikki lisävarusteet mahtuvat kätevästi laitteen mukana tulleeseen säilytyskehikkoon, jota voi säilyttää työkulhon sisällä. Voit halutessasi säilöä työkulhossa myös esivalmistetut ainekset asettamalla työkulhoon jääkaappikannen.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KFP1319
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  400
 • Moottorin tyyppi
  DC (Direct Current)
 • Jännite (V)
  220-400
 • Teho (W)
  300
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Max pyörimisnopeus
  2000
 • Min pyörimisnopeus
  750
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  375
 • Materiaali
  Muovi
 • Johdon pituus (cm)
  90
 • Kulhon tilavuus (L)
  3.1
 • Tuotteen korkeus
  464
 • Tuotteen leveys
  222
 • Tuotteen syvyys
  222
 • Pakatun tuotteen korkeus
  285
 • Pakatun tuotteen leveys
  496
 • Pakatun tuotteen syvyys
  281
 • Sekoituskulhon materiaali
  Muovi
 • Nettopaino (kg)
  4.54
 • Bruttopaino (kg)
  6.03
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  1 BPA-free plastic bow, 3-piece ultrawide food pusher/feed tube,Multipurpose blade,slice disc, shred disc

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Suuria aterioita alusta alkaen

Hyvien, tuoreiden aterioiden valmistaminen kotona ei koskaan ole ollut näin helppoa. Lisäksi kaikki porkkanan raastamisesta myskikurpitsan kuutioimiseen onnistuu ripeästi.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.