i
VAIN VERKKOKAUPASTA
 Osta kaksi johdotonta tuotetta ja saat 20 % alennuksen toisesta tuotteesta. Tarjous koskee vain johdottomien tuotteiden valikoimaa osoitteessa kitchenaid.fi ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

5KHBBV53EER - 859711600510

€ 149,00
Arvonlisäverollinen

2 väriä saatavana, Punainen

 • Turvallinen maksu
 • 14 päivän ilmainen palautusoikeus

Vapaus liikkua

Valmista jopa 25 kulhollista keittoa*

Ladattava akku

Neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää

Johdoton sauvasekoitin: Pakkauksen sisältö

Johdottomassa sauvasekoittimessa on kaikki, mitä ruoan sekoittamiseen ja hienontamiseen tarvitsee. Sen käytöstä tulee nopeasti tapa.

Pakkauksen sisältö

20,3 cm:n sekoitusvarsi

Sekoitusvarren neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua monitoimiterää takaavat tarkat ja monipuoliset lopputulokset. Konepesun kestävä.

Irrotettava teränsuoja

Irrotettava teränsuoja suojaa keittoastioitasi. Se irtoaa ja kiinnittyy uudelleen napsauttamalla. Konepesun kestävä.

BPA-vapaa, kannellinen sekoituskulho

Kannellinen sekoituskulho on ihanteellinen ruoan sekoittamiseen, säilyttämiseen ja tarjoilemiseen. Konepesun kestävä.

Laturi

Kätevä laturi on yhteensopiva kaikkien valikoiman tuotteiden kanssa.

Edellinen
Seuraava

Laajenna johdottomien tuotteiden takuuta

Kaikkiin johdottoman valikoiman tuotteisiin sisältyy kahden vuoden takuu. Jos kaipaat vielä laajempaa takuuta, rekisteröimällä tuotteesi saat kolmen vuoden lisätakuun.

REKISTERÖI TUOTTEESI

Tarjouksen ehdot Jotta tuote (tai tuotteet) on oikeutettu takuutarjoukseen, joka laajentaa takuun kahdesta yhteensä jopa viiteen vuoteen, se (tai ne) on rekisteröitävä kuuden kuukauden kuluessa ostokuitin päivämäärästä [ostotosite]

Hyödyt pääpiirteissään

 • Sekoita tehokkaasti paikasta riippumatta
 • Irrota johto seinästä ja päästä luovuutesi valloilleen
 • Ergonominen ja kevyt
 • Paras mahdollinen käyttöaika ja suorituskyky
 • Tarkkuutta ja joustavuutta tuovat säädettävät sekoitusnopeudet
 • Sisältää rajoitetun kahden vuoden takuun

Johdoton sauvasekoitin antaa vapautta

Päästä luovuutesi valloilleen ja pyöräytä keitot, pirtelöt, kastikkeet ja muut reseptit valmiiksi ilman rajoituksia.

Kätevä koko ja muotoilu

Laitteen huoliteltu muotoilu, keveys ja johdottomuus mahdollistavat sen käytön yhdellä kädellä. Se on konepesun kestävä – sillä tunnetusti puhdistaminen ei kuulu ruoanlaiton kohokohtiin.

Odottamasi teho

Litiumioniakku latautuu täyteen kahdessa tunnissa ja takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Akun merkkivalo kertoo latauksen tarpeesta.

Pikalataus säästää aikaa

Pitääkö kiirettä? Ei hätää; jokaisella latauskerralla ei tarvitse odottaa akun täyteen latautumista. 20 minuutin lataus riittää kolmen marjan smoothien tai tomaatti-basilikakeiton valmistukseen.(2)

Tarkkuutta säädettävillä sekoitusnopeuksilla

Nopeudensäädinpainikkeella reseptikokonaisuus pysyy hyppysissäsi vieläkin paremmin. Laitteella valmistuvat sileät ja kuohkeat kevyet juomat ja ruoat makeista herkuista munakokkeliin.

BPA-vapaa kulho

Laitteen mukana tulee kannellinen sekoituskulho, joka on ihanteellinen ruoan sekoittamiseen, tarjoilemiseen ja säilyttämiseen. Lisäksi 20,3 cm:n sekoitusvarsi on riittävän pitkä ulottuakseen syvien kattiloiden ja kannujen pohjaan.

Kattava johdottomien laitteiden valikoima

KitchenAidin ensimmäinen johdottomien tuotteiden valikoima käsittää teholeikkurin, sauvasekoittimen ja sähkövatkaimen. Laitteet myydään erikseen yhteensopivissa väreissä.

Johdottoman sauvasekoittimen ansiosta sekoitat ainekset missä vain

Johdoton sauvasekoitin auttaa päästämään mielikuvituksen valloilleen Hummuksesta hurmaaviin pannukakkuihin ja ruokaisiin keittoihin... Heittäydy mielitekojesi vietäväksi. Onnistumisen tiellä ei ole mitään.
 • Sekoita tehokkaasti paikasta riippumatta
 • Kevyt ja ergonominen
 • Tarkkuutta säädettävillä sekoitusnopeuksilla
 • Akun merkkivalo
 • Turvakatkaisintoiminto

Luovaa ruoanlaittoa kellon ympäri

Nauti aamupalalla vaahdotetusta ananassmoothiesta, syö lounaaksi pestosalaattia ja valmista päivälliseksi eksoottista keittoa. Johdottoman sauvasekoittimen avulla toteutat kaikki ideasi helposti.   Jos sekoitat ruoan mielelläsi valmiiksi suoraan kattilassa, kätevä teränsuoja huolehtii puolestasi kallisarvoisista keittoastioistasi.

Pidä lopputulos hyppysissäsi

Nappaa sauvasekoitin käteesi ja pidä nopeus hallinnassa nopeudensäädinpainikkeella. Vaihtoehtoja riittää samettisen pehmeistä hedelmäsoseista runsaisiin lihakeittoihin – valinta on sinun.   Saat juuri haluamasi koostumuksen KitchenAidin johdottomalla sauvasekoittimella from KitchenAid.

Nauti johdottomasta luovuudesta

Kun käytät johdottomia laitteita, mikään ei pidättele sinua. Kokeile reseptejä, sekoita suoraan kattiloissa ja hyödynnä valmistuksessa vapaasti koko keittiötilaa.   Laite on suunniteltu ergonomisesti yhdellä kädellä käytettäväksi, ja turvakatkaisin estää laitetta käynnistymästä vahingossa.

Tyylikästä, modernia muotoilua

Upean värisessä ja tyylikkäästi muotoillussa johdottomassa sauvasekoittimessa yhdistyvät KitchenAidin satavuotinen suunnitteluosaaminen ja raikas tyyli.   Hanki saman tien kaikki laitteet suosikkivärissäsi. Johdottomaan valikoimaan kuuluvat myös teholeikkuri ja sähkövatkain (myydään erikseen).

Ota kaikki irti uusien johdottomien tuotteidemme alennuksista

Tarvitsemasi teho ilman johtoa. Valikoima antaa sinulle vapauden laittaa ruokaa paikasta ja tavasta riippumatta. Kun ostat kaksi uuden valikoimamme tuotetta, saat toisesta 20 prosentin alennuksen.

TUTUSTU

Tarjouksen ehdot Osta kaksi johdotonta tuotetta ja saat 20 % alennuksen toisesta tuotteesta. Tarjous koskee vain johdottomien tuotteiden valikoimaa osoitteessa kitchenaid.fi ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

VAIN VERKKOKAUPASTA

JOHDOTON SAUVASEKOITIN 5KHBBV53

KitchenAidin johdottoman sauvasekoittimen avulla voit antaa kunnianhimosi viedä sinut mukanaan. Saat tarvitsemasi tehon ilman johtoa. Johdottoman sauvasekoittimen tehokas ladattava litiumioniakku takaa parhaan mahdollisen käyttöajan ja suorituskyvyn. Voit valmistaa jopa 25 kulhollista keittoa*. Akun merkkivalo ilmoittaa, kun akku on ladattava. Valitse kevyt ja ergonominen sauvasekoitin, jota voi käyttää yhdellä kädellä. Säädettävän nopeuden avulla saat haluamasi koostumuksen ja turvakytkin suojaa tahattomalta säätimen painamiselta. Lisätietoja… Täydennä keittiösi tuotesarjaa yhteensopivilla väreillä. Johdottomien tuotteiden valikoimaan kuuluu teholeikkuri, sauvasekoitin ja sähkövatkain, jotka myydään erikseen. Mukana toimitetaan kätevä laturi, joka sopii kaikkiin valikoiman tuotteisiin. * Testattu 354 ml:n kulhollisella, 7 erällä tomaatti-basilikakeittoa. ** Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi ulkona. Sulje

Tekniset tiedot


Yleiset Tekniset Tiedot

Mallin nimi 5KHBBV53

Tekniset Tiedot

Teho (W) 16
Taajuus (Hz) 50/60
Jännite (V) 220-240
Sekoittimien nopeus RPM (min. – maks.) 100-2300
Rungon materiaali Muovi
Sekoittimien materiaali Kyllä
Akkutyyppi Lithium-Ion
Mukana laturi Kyllä
Laturin lähtöjännite 220-240
Optinen latausilmaisin Kyllä
Johdon pituus (cm) 153
Tuotteen korkeus 430
Tuotteen leveys (mm) 63
Tuotteen syvyys (mm) 63
Pakatun tuotteen korkeus 342
Pakatun tuotteen leveys (mm) 115
Pakatun tuotteen syvyys 115
Bruttopaino (kg) 1.3
Nettopaino (kg) 1.1

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Rekisteröidy nyt

Laadun tuntomerkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme on valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.  Lopputuloksena on tuotteita, jotka kestävät sukupolvien ajan. Siitä tunnistaa keittiömestarin.

EHDOT

(1) Valmistettaessa seitsemän 3,5 dl:n annosta tomaatti-basilikakeittoa. (2) Valmistettaessa 5 dl smoothieta tai 12,5 dl keittoa ja noudatettaessa akun huolto-ohjeita.

Tarjouksen ehdotKun ostat kaksi johdotonta laitetta, saat toisesta 20 prosentin alennuksen. Tarjous koskee vain osoitteesta kitchenaid.fi ostettuja johdottoman valikoiman laitteita ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.