Vaihe 1
Laita kulhoon tonnikala, puolitetut kirsikkatomaatit, timjami, valkosipulimurska, 4 ruokalusikallista öljyä, 1/3 teelusikallista merisuolaa ja jauhettua mustapippuria. Sekoita ja anna tekeytyä jääkaapissa.
Vaihe 2
Laita munat, jauhot ja suola yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen ja käynnistä kone nopeudella 2. Vaivaa 2–3 minuutin ajan. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää muutama lusikallinen vettä yksi kerrallaan.
Vaihe 3
Ota taikina pois kulhosta ja leikkaa neljään osaan. Tasoittele yksi osa käsin neliönmuotoiseksi levyksi. Laita muut osat muovikelmuun, jotta ne eivät kuivu.
Vaihe 4
Liitä pastamankeli yleiskoneeseen ja aseta paksuudeksi 1. Käynnistä yleiskone nopeudella 2 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Taita taikina kahtia ja mankeloi se uudelleen. Tee näin useita kertoja, jotta taikina pehmenee hyvin.
Vaihe 5
Lisää jälleen hieman jauhoja taikinan molemmille puolille, vaihda paksuusasetukseksi 3 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Aseta sitten paksuudeksi 4.
Vaihe 6
Lisää jälleen pitkänomaisen pastalevyn molemmille puolille jauhoja. Vaihda lisäosa spagettileikkuriksi ja aseta yleiskoneen nopeudeksi 2.
Vaihe 7
Vie pastalevy spagettileikkurin läpi yhdellä kädellä pitäen toisella kädellä kiinni pastasta sen tullessa leikkurin läpi.
Vaihe 8
Laita spagetti jauhotetulle liinalle tasaisena ja anna kuivua useiden minuuttien ajan ennen käyttöä. Voit myös käyttää KitchenAidin pastan kuivaustelinettä.
Vaihe 9
Kun pasta on kuivumassa, kuumenna paistinpannu ja lisää marinoitu tonnikala ja tomaatit.
Vaihe 10
Paista keskisuurella lämmöllä 3 minuutin ajan sekoittaen usein lusikalla.
Vaihe 11
Keitä spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä, kuivaa hyvin ja siirrä paistinpannuun tonnikalan joukkoon.
Vaihe 12
Sekoita hyvin minuutin ajan, jaa neljälle lautaselle ja lisää päälle rucolaa.
VINKKI
Ripottele hienoksi raastettua sitruunankuorta annosten päälle ennen tarjoilua.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Laita kulhoon tonnikala, puolitetut kirsikkatomaatit, timjami, valkosipulimurska, 4 ruokalusikallista öljyä, 1/3 teelusikallista merisuolaa ja jauhettua mustapippuria. Sekoita ja anna tekeytyä jääkaapissa.
Vaihe 2
Laita munat, jauhot ja suola yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen ja käynnistä kone nopeudella 2. Vaivaa 2–3 minuutin ajan. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää muutama lusikallinen vettä yksi kerrallaan.
Vaihe 3
Ota taikina pois kulhosta ja leikkaa neljään osaan. Tasoittele yksi osa käsin neliönmuotoiseksi levyksi. Laita muut osat muovikelmuun, jotta ne eivät kuivu.
Vaihe 4
Liitä pastamankeli yleiskoneeseen ja aseta paksuudeksi 1. Käynnistä yleiskone nopeudella 2 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Taita taikina kahtia ja mankeloi se uudelleen. Tee näin useita kertoja, jotta taikina pehmenee hyvin.
Vaihe 5
Lisää jälleen hieman jauhoja taikinan molemmille puolille, vaihda paksuusasetukseksi 3 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Aseta sitten paksuudeksi 4.
Vaihe 6
Lisää jälleen pitkänomaisen pastalevyn molemmille puolille jauhoja. Vaihda lisäosa spagettileikkuriksi ja aseta yleiskoneen nopeudeksi 2.
Vaihe 7
Vie pastalevy spagettileikkurin läpi yhdellä kädellä pitäen toisella kädellä kiinni pastasta sen tullessa leikkurin läpi.
Vaihe 8
Laita spagetti jauhotetulle liinalle tasaisena ja anna kuivua useiden minuuttien ajan ennen käyttöä. Voit myös käyttää KitchenAidin pastan kuivaustelinettä.
Vaihe 9
Kun pasta on kuivumassa, kuumenna paistinpannu ja lisää marinoitu tonnikala ja tomaatit.
Vaihe 10
Paista keskisuurella lämmöllä 3 minuutin ajan sekoittaen usein lusikalla.
Vaihe 11
Keitä spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä, kuivaa hyvin ja siirrä paistinpannuun tonnikalan joukkoon.
Vaihe 12
Sekoita hyvin minuutin ajan, jaa neljälle lautaselle ja lisää päälle rucolaa.
VINKKI
Ripottele hienoksi raastettua sitruunankuorta annosten päälle ennen tarjoilua.