Skip the navigation

Espresso macchiato

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
espressomacchiato_wallpaper_vip_header_image.jpg

Koe ihana makunautinto lisäämällä espresson päälle nokare maitovaahtoa!

Duration
Yhteensä5min
Valmistelu5min

Välineet

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ainekset

Annos

20 ml

maitoa

25 ml (1 shotti)

espresso

maun mukaan

kaakaojauhetta

maun mukaan

sokeria

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Espresso macchiato tarkoittaa italiaksi ”merkittyä” tai ”tahrittua” espressoa. Espresso kaadetaan lasiin ja sen päälle lisätään pieni määrä höyrytettyä maitoa ja vaahtoa. Sopii erinomaisesti täyteläisiä ja rohkeita makuja arvostaville!

  2. Vaahdota maito höyrysuuttimella ”mikrovaahdoksi”, jota on lähes kaksinkertainen määrä alkuperäiseen maitomäärään verrattuna.

  3. Valmista espresso haluamaasi kuppiin.

  4. Lisää espresson päälle nokare vaahdotettua maitoa.

  5. Ripottele pinnalle kaakaota maun mukaan ja tarjoile.

  6. Voit valmistaa maidottoman vaihtoehdon kauramaidosta.