Edellinen sivu

Espresso macchiato

Koe ihana makunautinto valitsemalla espresso, jonka päällä on nokare maitovaahtoa!.

Aloita valmistus

Tiedot

4

Ainesosat

6

Vaihetta

Aika

5'

Esivalmistelut

5'

Yhteensä

Ainesosat

  • 20 mlmaitoa
  • 25 ml (1 kuppi)espresso
  • Maun mukaankaakaojauhetta
  • Maun mukaansokeri
Tee nyt
  • MIKÄ ON ESPRESSO MACCHIATO?

    Espresso macchiato tarkoittaa italiaksi ”merkittyä” tai ”tahrittua” espressoa. Espresso kaadetaan lasiin ja sen päälle lisätään pieni määrä höyrytettyä maitoa ja vaahtoa. Sopii erinomaisesti täyteläisiä ja rohkeita makuja arvostaville!

  • Vaihe 1

    Vaahdota maito höyrysuuttimella ”mikrovaahdoksi”, jota on lähes kaksinkertainen määrä alkuperäiseen maitomäärään verrattuna.

  • Vaihe 2

    Valmista espresso haluamaasi kuppiin.

  • Vaihe 3

    Lisää espresson päälle nokare vaahdotettua maitoa.

  • Vaihe 4

    Ripottele pinnalle kaakaota maun mukaan ja tarjoile

  • Vinkki

    Voit valmistaa maidottoman vaihtoehdon kauramaidosta.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Espresso macchiato

MIKÄ ON ESPRESSO MACCHIATO?

Espresso macchiato tarkoittaa italiaksi ”merkittyä” tai ”tahrittua” espressoa. Espresso kaadetaan lasiin ja sen päälle lisätään pieni määrä höyrytettyä maitoa ja vaahtoa. Sopii erinomaisesti täyteläisiä ja rohkeita makuja arvostaville!

Vaihe 1

Vaahdota maito höyrysuuttimella ”mikrovaahdoksi”, jota on lähes kaksinkertainen määrä alkuperäiseen maitomäärään verrattuna.

Vaihe 2

Valmista espresso haluamaasi kuppiin.

Vaihe 3

Lisää espresson päälle nokare vaahdotettua maitoa.

Vaihe 4

Ripottele pinnalle kaakaota maun mukaan ja tarjoile

Vinkki

Voit valmistaa maidottoman vaihtoehdon kauramaidosta.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.