Skip the navigation

Gluteenittomat suklaaproteiinimuffinssit

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Gluten-free Chocolate Protein Muffins

Nämä herkulliset vegaaniset suklaaproteiinimuffinssit toimivat iltapäivällä välipalana tai mukaan otettavana aamiaisena.

Duration
Yhteensä35min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto25min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

1

banaani

300 ml

kaurajuomaa

200 ml

kuplavettä

100 g

valkopapujauhoa

80 g

maapähkinävoita

20

kivettömiä taateleita

2 rkl

kaakaojauhetta

1 rkl

kaakaonibsejä

2 tl

leivinjauhetta

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Sekoita hyvin kaikki ainesosat paitsi leivinjauhe ja kaakaonibsit.

  3. Lisää leivinjauhe ja kaakaonibsit ja sekoita jälleen pienimmällä nopeudella.

  4. Jaa seos 10–12 silikoniseen muffinssivuokaan.

  5. Paista 20–25 minuuttia.

  6. Anna jäähtyä kokonaan.