Gluteenittomat suklaaproteiinimuffinssit
Nämä herkulliset vegaaniset suklaaproteiinimuffinssit toimivat iltapäivällä välipalana tai mukaan otettavana aamiaisena.
Välineet
Ainekset
Annos
1
banaani
300 ml
kaurajuomaa
200 ml
kuplavettä
100 g
valkopapujauhoa
80 g
maapähkinävoita
20
kivettömiä taateleita
2 rkl
kaakaojauhetta
1 rkl
kaakaonibsejä
2 tl
leivinjauhetta
Vaiheittaiset ohjeet
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Sekoita hyvin kaikki ainesosat paitsi leivinjauhe ja kaakaonibsit.
Lisää leivinjauhe ja kaakaonibsit ja sekoita jälleen pienimmällä nopeudella.
Jaa seos 10–12 silikoniseen muffinssivuokaan.
Paista 20–25 minuuttia.
Anna jäähtyä kokonaan.