i
Edellinen sivu
Terveellinen

Helppo kermainen kukkakaalikeitto

Tämä herkullinen, kermainen kukkakaalikeitto auttaa valmistautumaan kylmiin talvi-iltoihin!.

Aloita valmistus

Tiedot

13

Ainesosat

12

Vaihetta

Aika

10'

Esivalmistelut

25'

Kypsennys

35'

Yhteensä

Ainesosat

  • 54 goliiviöljyä
  • 1 keskikokoinen (110 g)hopeasipuli kuutioituna
  • 9 gvalkosipulinkynttä kuorittuina ja hienonnettuina
  • 72 gporkkana, pieninä paloina
  • 80 gsellerinvartta, pieninä paloina
  • 600 gkukkakaalia kukinnoiksi pilkottuna
  • 550 mllientä maun mukaan
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpippuria
  • ½ tlsitruunan kuorta
  • ⅛ tlmuskottipähkinää
  • 120 mlkuohukermaa
  • 15 gtuoretta sileälehtistä persiljaa hienonnettuna
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Kuumenna pataa keskilämmöllä ja lisää kuumalle pannulle oliiviöljyä.

  • Vaihe 2

    Lisää sipulit, valkosipuli, porkkanat ja selleri ja kuullota jatkuvasti sekoittaen, kunnes sipulit ovat läpikuultavia, noin neljän minuutin ajan.

  • Vaihe 3

    Lisää pataan kukkakaali ja liemi. Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen, pienennä lämpöä keskilämmölle ja peitä pata kannella.

  • Vaihe 4

    Anna hautua 15–20 minuutin ajan tai kunnes kukkakaali on kypsää.

  • Vaihe 5

    Sammuta levy ja lisää kuohukerma, suola, pippuri, muskottipähkinä ja sitruunan kuori.

  • Vaihe 6

    Aseta astiasuoja johdottoman KitchenAid®-sauvasekoittimen sekoitusvarteen ja kiinnitä sitten varsi runkoon.

  • Vaihe 7

    Upota sekoitusvarsi kokonaan keittoon ja paina nopeudensäädintä kahden sekunnin ajan, kun varsi on keitossa lievässä kulmassa.

  • Vaihe 8

    Upota sekoitusvarsi padan eri osaan ja paina nopeudensäädintä vielä kahden sekunnin ajan pitämällä vartta lievässä kulmassa.

  • Vaihe 9

    Jatka keiton sekoittamista eri osissa pataa kahden sekunnin jaksoissa, kunnes keitto on kermaista. Älä hienonna kaikkia kukkakaalin kukintoja.

  • Vaihe 10

    Poista sauvasekoitin keitosta.

  • Vaihe 11

    Lisää hienonnettu persilja ja tarjoile kuumana.

  • VINKKI

    Keiton koostumusta voi hyvin muuttaa halutunlaiseksi, sen voi esimerkiksi sekoittaa täysin sileäksi.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Helppo kermainen kukkakaalikeitto

Vaihe 1

Kuumenna pataa keskilämmöllä ja lisää kuumalle pannulle oliiviöljyä.

Vaihe 2

Lisää sipulit, valkosipuli, porkkanat ja selleri ja kuullota jatkuvasti sekoittaen, kunnes sipulit ovat läpikuultavia, noin neljän minuutin ajan.

Vaihe 3

Lisää pataan kukkakaali ja liemi. Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen, pienennä lämpöä keskilämmölle ja peitä pata kannella.

Vaihe 4

Anna hautua 15–20 minuutin ajan tai kunnes kukkakaali on kypsää.

Vaihe 5

Sammuta levy ja lisää kuohukerma, suola, pippuri, muskottipähkinä ja sitruunan kuori.

Vaihe 6

Aseta astiasuoja johdottoman KitchenAid®-sauvasekoittimen sekoitusvarteen ja kiinnitä sitten varsi runkoon.

Vaihe 7

Upota sekoitusvarsi kokonaan keittoon ja paina nopeudensäädintä kahden sekunnin ajan, kun varsi on keitossa lievässä kulmassa.

Vaihe 8

Upota sekoitusvarsi padan eri osaan ja paina nopeudensäädintä vielä kahden sekunnin ajan pitämällä vartta lievässä kulmassa.

Vaihe 9

Jatka keiton sekoittamista eri osissa pataa kahden sekunnin jaksoissa, kunnes keitto on kermaista. Älä hienonna kaikkia kukkakaalin kukintoja.

Vaihe 10

Poista sauvasekoitin keitosta.

Vaihe 11

Lisää hienonnettu persilja ja tarjoile kuumana.

VINKKI

Keiton koostumusta voi hyvin muuttaa halutunlaiseksi, sen voi esimerkiksi sekoittaa täysin sileäksi.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.