Tämä herkullisen trooppinen resepti on täynnä kesän makuja.
Ainesosat
Vaihe 1
1 päivä ennen: Täytä muottisi vedellä merkkiviivaan asti. Pakasta 12–24 tunnin ajan.
Vaihe 2
1 päivä ennen: Sulata acai-massa. Soseuta tehosekoittimessa 400 g acaita, 180 ml agavesiirappia, sitruunamehua, 125 ml vettä ja hyppysellinen suolaa, kunnes seos on tasaista. Siivilöi ja anna jäähtyä erittäin kylmäksi jääkaapissa.
Vaihe 3
Samana päivänä: Tämä resepti vaatii jääpalojen esisulatuksen. Höylää jäätä kulhoon. Kaada acai-siirappia kauttaaltaan jään päälle. Lisää päälle pilkottua pitaijaa, mangoviipaleita, granaattiomenan siemeniä tai mitä tahansa haluamiasi hedelmiä.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
1 päivä ennen: Täytä muottisi vedellä merkkiviivaan asti. Pakasta 12–24 tunnin ajan.
Vaihe 2
1 päivä ennen: Sulata acai-massa. Soseuta tehosekoittimessa 400 g acaita, 180 ml agavesiirappia, sitruunamehua, 125 ml vettä ja hyppysellinen suolaa, kunnes seos on tasaista. Siivilöi ja anna jäähtyä erittäin kylmäksi jääkaapissa.
Vaihe 3
Samana päivänä: Tämä resepti vaatii jääpalojen esisulatuksen. Höylää jäätä kulhoon. Kaada acai-siirappia kauttaaltaan jään päälle. Lisää päälle pilkottua pitaijaa, mangoviipaleita, granaattiomenan siemeniä tai mitä tahansa haluamiasi hedelmiä.