Skip the navigation

Jauhoton suklaakakku

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Flourless chocolate cake

Paras suklaakakku, mitä tulet ikinä maistamaan.

Duration
Yhteensä1h10
Valmistelu20min
Ruoanlaitto50min

Välineet

StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

85 g

voita

225 g

tummasuklaahippuja

150 g

hienoa sokeria

6 kpl

kananmunia, eroteltuna

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Laita suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa 30 sekuntia. Anna jäähtyä hiukan.

  2. Erottele kananmunat. Lisää munankeltuaiset suklaaseokseen ja sekoita hyvin.

  3. Kaada munanvalkuaiset yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä lankavispilä ja vatkaa nopeudella 10, kunnes vaahdosta muodostuu pehmeitä huippuja. Lisää vähitellen sokeria ja vatkaa, kunnes vaahto alkaa muodostaa kiinteitä, kuohkeita huippuja.

  4. Sekoita munanvalkuaiset suklaaseokseen varovasti. Kaada taikina kevyesti voideltuun kakkuvuokaan, jonka läpimitta 24 cm.

  5. Paista 50 minuuttia 135-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä aukinaisessa uunissa. Irrota vuoka, kun kakku on täysin jäähtynyt.