Edellinen sivu
Koko perheelle

Kalkkuna- ja mortadellacannellonit

Näissä täytetyissä ja gratinoiduissa cannelloneissa on herkullinen yhdistelmä kevyttä vaaleaa lihaa ja täyteläistä italialaista salamia.

Aloita valmistus

Työkalut

Yleiskoneet

Yleiskoneet

Pastamankeli

Pastamankeli

Tiedot

11

Ainesosat

10

Vaihetta

Aika

45'

Esivalmistelut

45'

Kypsennys

90'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 150 gkalkkunanrintaa
  • 75 gmortadellaa
  • 500 mlbéchamel-kastiketta
  • 25 gsalottisipulia
  • 150 gvehnäjauhoja
  • 2keskikokoisia munia
  • 50 gparmesaaniraastetta
  • 1/3 tljauhettua muskottia
  • -extra virgin -oliiviöljyä
  • -suolaa
  • -rouhittua pippuria
  • 350 gkalkkunanrintaa
  • 150 gmortadellaa
  • 1 lbéchamel-kastiketta
  • 50 gsalottisipulia
  • 300 gvehnäjauhoja
  • 4keskikokoisia munia
  • 100 gparmesaaniraastetta
  • 1/4 tljauhettua muskottia
  • -extra virgin -oliiviöljyä
  • -suolaa
  • -rouhittua pippuria
  • 450 gkalkkunanrintaa
  • 200 gmortadellaa
  • 1,5 lbéchamel-kastiketta
  • 75 gsalottisipulia
  • 450 gvehnäjauhoja
  • 6keskikokoisia munia
  • 150 gparmesaaniraastetta
  • 1/2 tljauhettua muskottia
  • -extra virgin -oliiviöljyä
  • -suolaa
  • -rouhittua pippuria
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Liitä hienolla jauhatuslevyllä varustettu lihamylly yleiskoneeseen, käynnistä yleiskone nopeudella 4 ja jauha salottisipulit, kalkkuna ja mortadella.

  • Vaihe 2

    Lämmitä 3 ruokalusikallista öljyä paistinpannussa keskilämmöllä ja lisää jauhettu liha. Kuullota pannulla noin 5–8 minuuttia, kunnes seos on täysin pehmennyt ja kosteus haihtunut. Poista pannu liedeltä ja mausta muskotilla, suolalla, pippurilla ja juustoraasteella.

  • Vaihe 3

    Laita munat, jauhot ja suola yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen ja käynnistä kone nopeudella 2. Vaivaa 2–3 minuutin ajan. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää muutama lusikallinen vettä yksi kerrallaan.

  • Vaihe 4

    Ota taikina pois kulhosta ja leikkaa neljään osaan. Tasoittele yksi osa käsin neliönmuotoiseksi levyksi. Laita muut osat muovikelmuun, jotta ne eivät kuivu.

  • Vaihe 5

    Liitä pastamankeli yleiskoneeseen ja aseta paksuudeksi 1. Käynnistä yleiskone nopeudella 2 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Taita taikina kahtia ja mankeloi se uudelleen. Tee näin useita kertoja, jotta taikina pehmenee hyvin.

  • Vaihe 6

    Lisää jälleen hieman jauhoja taikinan molemmille puolille, vaihda paksuusasetukseksi 3 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Aseta sitten paksuudeksi 4.

  • Vaihe 7

    Leikkaa pastalevyt noin 10 cm leveiksi neliöiksi. Laita jokaisen neliön keskelle 2 ruokalusikallista täytettä ja kierrä rullaksi, jotta saat 12 täytettyä cannellonia.

  • Vaihe 8

    Voitele vuoka ja kaada siihen puolet béchamel-kastikkeesta. Laita cannellonit riviin vuokaan ja kaada päälle loput béchamel-kastikkeesta. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

  • Vaihe 9

    Tarjoile kuumana pienen lisukesalaatin kera.

  • VINKKI

    Jos olet kalan ystävä, voit käyttää kalkkunan ja mortadellan sijaan 500 g tuoretta lohifileetä ja noudata reseptiä muilta osin.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Kalkkuna- ja mortadellacannellonit

Vaihe 1

Liitä hienolla jauhatuslevyllä varustettu lihamylly yleiskoneeseen, käynnistä yleiskone nopeudella 4 ja jauha salottisipulit, kalkkuna ja mortadella.

Vaihe 2

Lämmitä 3 ruokalusikallista öljyä paistinpannussa keskilämmöllä ja lisää jauhettu liha. Kuullota pannulla noin 5–8 minuuttia, kunnes seos on täysin pehmennyt ja kosteus haihtunut. Poista pannu liedeltä ja mausta muskotilla, suolalla, pippurilla ja juustoraasteella.

Vaihe 3

Laita munat, jauhot ja suola yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja taikinakoukku yleiskoneeseen ja käynnistä kone nopeudella 2. Vaivaa 2–3 minuutin ajan. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää muutama lusikallinen vettä yksi kerrallaan.

Vaihe 4

Ota taikina pois kulhosta ja leikkaa neljään osaan. Tasoittele yksi osa käsin neliönmuotoiseksi levyksi. Laita muut osat muovikelmuun, jotta ne eivät kuivu.

Vaihe 5

Liitä pastamankeli yleiskoneeseen ja aseta paksuudeksi 1. Käynnistä yleiskone nopeudella 2 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Taita taikina kahtia ja mankeloi se uudelleen. Tee näin useita kertoja, jotta taikina pehmenee hyvin.

Vaihe 6

Lisää jälleen hieman jauhoja taikinan molemmille puolille, vaihda paksuusasetukseksi 3 ja mankeloi pastataikina pastamankelilla. Aseta sitten paksuudeksi 4.

Vaihe 7

Leikkaa pastalevyt noin 10 cm leveiksi neliöiksi. Laita jokaisen neliön keskelle 2 ruokalusikallista täytettä ja kierrä rullaksi, jotta saat 12 täytettyä cannellonia.

Vaihe 8

Voitele vuoka ja kaada siihen puolet béchamel-kastikkeesta. Laita cannellonit riviin vuokaan ja kaada päälle loput béchamel-kastikkeesta. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Vaihe 9

Tarjoile kuumana pienen lisukesalaatin kera.

VINKKI

Jos olet kalan ystävä, voit käyttää kalkkunan ja mortadellan sijaan 500 g tuoretta lohifileetä ja noudata reseptiä muilta osin.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.