Ainesosat
Vaihe 1
Lämmitä kuumaa kestävä lasi täyttämällä se kuumalla vedellä höyrysuutinta käyttäen.
Vaihe 2
Kaada vesi pois ja lisää 1 tl vaaleanruskeaa sokeria (Demerara) ja 1 tl tummanruskeaa sokeria (Muscovado).
Vaihe 3
Kaada espresso lasiin.
Vaihe 4
Sulata sokeri kaatamalla kuuma espresso sen päälle ja lisää sitten viski.
Vaihe 5
Vatkaa kerma erillisessä kulhossa sähkövatkaimella tai käsin, kunnes se on sopivan pehmeää. Kerman on oltava paksua, mutta silti kaadettavissa. Kaada se hitaasti lämpimän lusikan päälle kahviin. Varo rikkomasta kahvin pintaa.
Vaihe 6
Koristele raastetulla muskottipähkinällä!
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Lämmitä kuumaa kestävä lasi täyttämällä se kuumalla vedellä höyrysuutinta käyttäen.
Vaihe 2
Kaada vesi pois ja lisää 1 tl vaaleanruskeaa sokeria (Demerara) ja 1 tl tummanruskeaa sokeria (Muscovado).
Vaihe 3
Kaada espresso lasiin.
Vaihe 4
Sulata sokeri kaatamalla kuuma espresso sen päälle ja lisää sitten viski.
Vaihe 5
Vatkaa kerma erillisessä kulhossa sähkövatkaimella tai käsin, kunnes se on sopivan pehmeää. Kerman on oltava paksua, mutta silti kaadettavissa. Kaada se hitaasti lämpimän lusikan päälle kahviin. Varo rikkomasta kahvin pintaa.
Vaihe 6
Koristele raastetulla muskottipähkinällä!