Edellinen sivu

Kotitekoinen Irish coffee

Irish coffee sopii kahvinystäville, jotka haluavat jotain erilaista. Kahvin ja irlantilaisen viskin yhdistelmä, jossa on kerros paksua kermavaahtoa, piristää täydellisesti arkipäivää.

Aloita valmistus

Tiedot

6

Ainesosat

6

Vaihetta

Aika

5'

Esivalmistelut

5'

Yhteensä

Ainesosat

  • 1 tlvaaleanruskeaa sokeria (demerara)
  • 1 tltummanruskeaa sokeria (muscovado)
  • 25 ml (1 kuppi)espresso
  • 35 mlirlantilaista viskiä
  • 35 mlkermavaahtoa
  • Maun mukaanraastettua muskottipähkinää
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Lämmitä kuumaa kestävä lasi täyttämällä se kuumalla vedellä höyrysuutinta käyttäen.

  • Vaihe 2

    Kaada vesi pois ja lisää 1 tl vaaleanruskeaa sokeria (Demerara) ja 1 tl tummanruskeaa sokeria (Muscovado).

  • Vaihe 3

    Kaada espresso lasiin.

  • Vaihe 4

    Sulata sokeri kaatamalla kuuma espresso sen päälle ja lisää sitten viski.

  • Vaihe 5

    Vatkaa kerma erillisessä kulhossa sähkövatkaimella tai käsin, kunnes se on sopivan pehmeää. Kerman on oltava paksua, mutta silti kaadettavissa. Kaada se hitaasti lämpimän lusikan päälle kahviin. Varo rikkomasta kahvin pintaa.

  • Vaihe 6

    Koristele raastetulla muskottipähkinällä!

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Kotitekoinen Irish coffee

Vaihe 1

Lämmitä kuumaa kestävä lasi täyttämällä se kuumalla vedellä höyrysuutinta käyttäen.

Vaihe 2

Kaada vesi pois ja lisää 1 tl vaaleanruskeaa sokeria (Demerara) ja 1 tl tummanruskeaa sokeria (Muscovado).

Vaihe 3

Kaada espresso lasiin.

Vaihe 4

Sulata sokeri kaatamalla kuuma espresso sen päälle ja lisää sitten viski.

Vaihe 5

Vatkaa kerma erillisessä kulhossa sähkövatkaimella tai käsin, kunnes se on sopivan pehmeää. Kerman on oltava paksua, mutta silti kaadettavissa. Kaada se hitaasti lämpimän lusikan päälle kahviin. Varo rikkomasta kahvin pintaa.

Vaihe 6

Koristele raastetulla muskottipähkinällä!

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.