Skip the navigation

Kurpitsa- ja fenkolisalaatti mintun ja balsamiviinietikan kera

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Pumpkin and fennel salad with mint and balsamic vinegar

Tämä erittäin helppo ja terveellinen resepti suorastaan pursuaa värejä. Se on täydellinen raakaruokailijoille ja uusia inspiroivia salaatteja etsiville.

Duration
Yhteensä15min
Valmistelu15min

Välineet

StandMixerStandMixer
SpiralizerSpiralizer

Ainekset

Annos

250 g

kuorittuja kurpitsasiivuja

25 g

fenkolia

10 g

mintun lehtiä

25 g

paahdettuja kurpitsan siemeniä

50 g

karpaloita

25 g

pekaanipähkinöitä

2 rkl

balsamiviinietikkaa

4 rkl

ekstra neitsyt oliiviöljyä

ripaus

ruokasuolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Liitä spiraalileikkurilisäosa KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita kurpitsansiivu keskelle spiraalileikkurin hedelmä- ja vihannespiikkiin. Liitä keskikokoisen spiraalin terä ja aseta se kurpitsan päähän.

  2. Aseta terän alle keskikokoinen kulho kurpitsaspiraaleja varten ja käynnistä yleiskone nopeudella 4.

  3. Pese ja huuhtele fenkoli huolellisesti.

  4. Silppua fenkoli ja laita se kulhoon kurpitsaspiraalien joukkoon. Lisää mintunlehdet ja paahdetut kurpitsansiemenet.

  5. Laita balsamiviinietikka, neljä ruokalusikallista öljyä ja hyppysellinen pöytäsuolaa pieneen kulhoon. Sekoita hyvin.

  6. Sekoita kastikkeen kanssa. Koristele mintunlehdillä, karpaloilla ja pekaanipähkinöillä. Lisää kastiketta maun mukaan.

  7. Saat ruokaan rapeutta, kun ripottelet murskattuja amarettokeksejä annosten päälle ennen tarjoilua.