Edellinen sivu

Mangomochit

Makeat ja sitkeät jäätelöpallot ovat helpompia valmistaa kuin luulitkaan.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

9

Ainesosat

9

Vaihetta

Aika

45'

Esivalmistelut

5'

Kypsennys

50'

Yhteensä

Ainesosat

  • 360 mlvispikermaa
  • 120 mltäysmaitoa
  • 500 gmangososetta
  • 275 gsokeria
  • 1lime
  • 150 gtahmeaa riisijauhoa
  • 300 mlvettä
  • 50 gmangohilloa
  • jauhottamiseenmaissitärkkelystä
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Lisää kerma, maito, mangosose, 50 g hienoa sokeria ja limen mehua lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon.

  • Vaihe 2

    Sekoita 2 minuuttia nopeudella 4. Siirrä jäätelöseos ilmatiiviiseen astiaan ja laita jääkaappiin jäähtymään yön yli.

  • Vaihe 3

    Kiinnitä kylmä KitchenAid-jäätelökulho ja sekoitin yleiskoneeseen. Laita kone sekoitusnopeudelle ja kaada kylmä jäätelöseos kulhoon, kun kone on käynnissä. Sekoita jäätelöseosta 20 minuutin ajan.

  • Vaihe 4

    Siirrä jäätelö ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen vähintään 4 tunniksi.

  • Vaihe 5

    Kun jäätelö on erittäin kiinteää, tee pieniä jäätelöpalloja pienellä jäätelökauhalla. Pakasta sitten vielä tunnin ajan tai kunnes pallot ovat täysin kovettuneet.

  • Vaihe 6

    Lisää riisijauho, vesi, jäljellä oleva hieno sokeri ja mangohillo mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Vatkaa.

  • Vaihe 7

    Peitä muovikelmulla, lämmitä mikroaaltouunissa minuutin ajan 600 W:n teholla ja sekoita puulusikalla. Toista nämä vaiheet viidesti, kunnes seos on tahmeaa ja kiinteää.

  • Vaihe 8

    Kaada taikina maissitärkkelyksellä jauhotetulle tasolle ja kauli, kunnes taikina on paksuudeltaan noin 3 mm. Leikkaa piparimuotilla pyöreitä paloja.

  • Vaihe 9

    Kääri mochi-taikinaympyrät pienten jäätelöpallojen ympärille. Nauti heti tai säilytä pakastimessa ennen syömistä.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Mangomochit

Vaihe 1

Lisää kerma, maito, mangosose, 50 g hienoa sokeria ja limen mehua lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon.

Vaihe 2

Sekoita 2 minuuttia nopeudella 4. Siirrä jäätelöseos ilmatiiviiseen astiaan ja laita jääkaappiin jäähtymään yön yli.

Vaihe 3

Kiinnitä kylmä KitchenAid-jäätelökulho ja sekoitin yleiskoneeseen. Laita kone sekoitusnopeudelle ja kaada kylmä jäätelöseos kulhoon, kun kone on käynnissä. Sekoita jäätelöseosta 20 minuutin ajan.

Vaihe 4

Siirrä jäätelö ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen vähintään 4 tunniksi.

Vaihe 5

Kun jäätelö on erittäin kiinteää, tee pieniä jäätelöpalloja pienellä jäätelökauhalla. Pakasta sitten vielä tunnin ajan tai kunnes pallot ovat täysin kovettuneet.

Vaihe 6

Lisää riisijauho, vesi, jäljellä oleva hieno sokeri ja mangohillo mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Vatkaa.

Vaihe 7

Peitä muovikelmulla, lämmitä mikroaaltouunissa minuutin ajan 600 W:n teholla ja sekoita puulusikalla. Toista nämä vaiheet viidesti, kunnes seos on tahmeaa ja kiinteää.

Vaihe 8

Kaada taikina maissitärkkelyksellä jauhotetulle tasolle ja kauli, kunnes taikina on paksuudeltaan noin 3 mm. Leikkaa piparimuotilla pyöreitä paloja.

Vaihe 9

Kääri mochi-taikinaympyrät pienten jäätelöpallojen ympärille. Nauti heti tai säilytä pakastimessa ennen syömistä.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.