i
Edellinen sivu
Suussa sulavat herkut

Marmorikakku

Tässä maukkaassa ja mehevässä kakussa yhdistyvät vaniljan ja suklaan maut.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

10

Ainesosat

6

Vaihetta

Aika

5'

Esivalmistelut

15'

Kypsennys

20'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 105 ghuoneenlämpöistä voita
  • 150 ghienoa sokeria
  • 1.7kananmunat
  • 120 gvehnäjauhoja
  • 2/3 tlleivinjauhetta
  • 1/6 tlsuolaa
  • ½ tlvaniljauutetta
  • 26,7 mltäysmaitoa
  • 16,7 gkaakaojauhetta
  • 2 rklvesi
  • 210 ghuoneenlämpöistä voita
  • 300 ghienoa sokeria
  • 3.3kananmunat
  • 240 gvehnäjauhoja
  • 1,3 tlleivinjauhetta
  • ⅓ tlsuolaa
  • 1 tlvaniljauutetta
  • 53,3 mltäysmaitoa
  • 33,3 gkaakaojauhetta
  • 4 rklvesi
  • 315 ghuoneenlämpöistä voita
  • 450 ghienoa sokeria
  • 5kananmunat
  • 360 gvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • ½ tlsuolaa
  • 1 1/2 tlvaniljauutetta
  • 80 mltäysmaitoa
  • 50 gkaakaojauhetta
  • 6 rklvesi
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Lisää voi ja 400 g hienoa sokeria vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 6 kolmen minuutin ajan, kunnes seos on kuohkeaa.

  • Vaihe 2

    Laske nopeus asetukseen 2 ja lisää munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot, leivinjauhe, suola, vanilja ja maito. Sekoita nopeudella 2, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

  • Vaihe 3

    Jaa taikina kahteen kulhoon.

  • Vaihe 4

    Lisää keskikokoiseen kulhoon 50 g hienoa sokeria, kaakaojauhe ja vesi, ja sekoita ainekset. Lisää seos toiseen taikinakulhoon ja sekoita ainekset keskenään nopeudella 1.

  • Vaihe 5

    Laita osa vaniljataikinasta kakkuvuokaan ja levitä se vuoan pohjalle. Levitä osa kaakaotaikinasta vaniljataikinakerroksen päälle puhtaalla lusikalla. Painele kaakaotaikinaa kevyesti, niin että vaniljataikinaa jää näkyviin. Toista vaiheet, kunnes 3/4 kakkuvuoasta on täynnä.

  • Vaihe 6

    Paista 50 minuuttia 175-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 5 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:


a) Hyväksyn vastaanottaa markkinointiviestejä KitchenAidilta ja muilta Whirlpool Corporationin tuotemerkeiltä sekä haluan vastaanottaa 5 %:n kertaluontoisen sekä henkilökohtaisen alennuskoodin sähköpostiini.



Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Marmorikakku

Vaihe 1

Lisää voi ja 400 g hienoa sokeria vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 6 kolmen minuutin ajan, kunnes seos on kuohkeaa.

Vaihe 2

Laske nopeus asetukseen 2 ja lisää munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot, leivinjauhe, suola, vanilja ja maito. Sekoita nopeudella 2, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

Vaihe 3

Jaa taikina kahteen kulhoon.

Vaihe 4

Lisää keskikokoiseen kulhoon 50 g hienoa sokeria, kaakaojauhe ja vesi, ja sekoita ainekset. Lisää seos toiseen taikinakulhoon ja sekoita ainekset keskenään nopeudella 1.

Vaihe 5

Laita osa vaniljataikinasta kakkuvuokaan ja levitä se vuoan pohjalle. Levitä osa kaakaotaikinasta vaniljataikinakerroksen päälle puhtaalla lusikalla. Painele kaakaotaikinaa kevyesti, niin että vaniljataikinaa jää näkyviin. Toista vaiheet, kunnes 3/4 kakkuvuoasta on täynnä.

Vaihe 6

Paista 50 minuuttia 175-asteisessa esilämmitetyssä uunissa.

top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.