Helppotekoiset ja herkulliset gluteenittomat maissitortillat, jotka sopivat täydellisesti taco-juhliin.
Ainesosat
Vaihe 1
Tästä reseptistä tulee 28 tortillaa tai 14 pupusaa tai 14 sopea.
Vaihe 2
Valmista taikina lisäämällä masa-jauhot, vesi, valkosipuliöljy ja suola Artisan-yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja vatkain yleiskoneeseen. Valitse nopeus 4 ja sekoita 4 minuuttia tai kunnes taikina on tasainen. Voit käyttää samaa taikinaa tortillojen, pupusa-leipien ja sope-lättyjen valmistukseen
Vaihe 3
Aloita tortillojen valmistus käärimällä tortillapuristimen molemmat puolet muovikelmuun. Muotoile taikinasta 28 30 gramman palloa. Aseta yksi pallo puristimen keskelle ja litistä se tortillaksi. Siirrä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Toista jäljellä olevalla taikinalla. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä. Paista tortilloja erissä 1–½ minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat saaneet kevyesti väriä.
Vaihe 4
Aloita pupusa-leipien valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 28 palloa (30 g). Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Lusikoi 2 ruokalusikallista chorizoa yhden taikinalevyn keskelle ja lisää päälle toinen levy. Nipistä reunat kiinni. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
Vaihe 5
Aloita sope-lättyjen valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 14 55 gramman palloa. Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Täytä sopet tasaisesti chorizolla, salaatilla, queso frescolla, avokadolla ja tomaatilla.
Vaihe 6
Vinkki: Päästä luovuutesi valloilleen eri täytteillä ja lisukkeilla. Valmista nachoja leikkaamalla tortillat neljään osaan ja uppopaistamalla.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Tästä reseptistä tulee 28 tortillaa tai 14 pupusaa tai 14 sopea.
Vaihe 2
Valmista taikina lisäämällä masa-jauhot, vesi, valkosipuliöljy ja suola Artisan-yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja vatkain yleiskoneeseen. Valitse nopeus 4 ja sekoita 4 minuuttia tai kunnes taikina on tasainen. Voit käyttää samaa taikinaa tortillojen, pupusa-leipien ja sope-lättyjen valmistukseen
Vaihe 3
Aloita tortillojen valmistus käärimällä tortillapuristimen molemmat puolet muovikelmuun. Muotoile taikinasta 28 30 gramman palloa. Aseta yksi pallo puristimen keskelle ja litistä se tortillaksi. Siirrä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Toista jäljellä olevalla taikinalla. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä. Paista tortilloja erissä 1–½ minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat saaneet kevyesti väriä.
Vaihe 4
Aloita pupusa-leipien valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 28 palloa (30 g). Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Lusikoi 2 ruokalusikallista chorizoa yhden taikinalevyn keskelle ja lisää päälle toinen levy. Nipistä reunat kiinni. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
Vaihe 5
Aloita sope-lättyjen valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 14 55 gramman palloa. Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Täytä sopet tasaisesti chorizolla, salaatilla, queso frescolla, avokadolla ja tomaatilla.
Vaihe 6
Vinkki: Päästä luovuutesi valloilleen eri täytteillä ja lisukkeilla. Valmista nachoja leikkaamalla tortillat neljään osaan ja uppopaistamalla.