Edellinen sivu

Masa-tortillat

Helppotekoiset ja herkulliset gluteenittomat maissitortillat, jotka sopivat täydellisesti taco-juhliin.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

9

Ainesosat

6

Vaihetta

Aika

20'

Esivalmistelut

40'

Kypsennys

60'

Yhteensä

Ainesosat

  • 240 gmasa-jauhoa
  • 350 mlkuumaa vettä
  • 2 rklvalkosipuliöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 480 g pupusa-leipiin tai 250 g sope-lättyihinkypsentämätöntä chorizoa
  • 60 gsilputtua lehtisalaattia
  • 40 gmurennettua queso frescoa
  • 2 rklpilkottua avokadoa
  • 2 rklpilkottua tomaattia
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Tästä reseptistä tulee 28 tortillaa tai 14 pupusaa tai 14 sopea.

  • Vaihe 2

    Valmista taikina lisäämällä masa-jauhot, vesi, valkosipuliöljy ja suola Artisan-yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja vatkain yleiskoneeseen. Valitse nopeus 4 ja sekoita 4 minuuttia tai kunnes taikina on tasainen. Voit käyttää samaa taikinaa tortillojen, pupusa-leipien ja sope-lättyjen valmistukseen

  • Vaihe 3

    Aloita tortillojen valmistus käärimällä tortillapuristimen molemmat puolet muovikelmuun. Muotoile taikinasta 28 30 gramman palloa. Aseta yksi pallo puristimen keskelle ja litistä se tortillaksi. Siirrä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Toista jäljellä olevalla taikinalla. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä. Paista tortilloja erissä 1–½ minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat saaneet kevyesti väriä.

  • Vaihe 4

    Aloita pupusa-leipien valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 28 palloa (30 g). Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Lusikoi 2 ruokalusikallista chorizoa yhden taikinalevyn keskelle ja lisää päälle toinen levy. Nipistä reunat kiinni. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita.

  • Vaihe 5

    Aloita sope-lättyjen valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 14 55 gramman palloa. Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Täytä sopet tasaisesti chorizolla, salaatilla, queso frescolla, avokadolla ja tomaatilla.

  • Vaihe 6

    Vinkki: Päästä luovuutesi valloilleen eri täytteillä ja lisukkeilla. Valmista nachoja leikkaamalla tortillat neljään osaan ja uppopaistamalla.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Masa-tortillat

Vaihe 1

Tästä reseptistä tulee 28 tortillaa tai 14 pupusaa tai 14 sopea.

Vaihe 2

Valmista taikina lisäämällä masa-jauhot, vesi, valkosipuliöljy ja suola Artisan-yleiskoneen kulhoon. Kiinnitä kulho ja vatkain yleiskoneeseen. Valitse nopeus 4 ja sekoita 4 minuuttia tai kunnes taikina on tasainen. Voit käyttää samaa taikinaa tortillojen, pupusa-leipien ja sope-lättyjen valmistukseen

Vaihe 3

Aloita tortillojen valmistus käärimällä tortillapuristimen molemmat puolet muovikelmuun. Muotoile taikinasta 28 30 gramman palloa. Aseta yksi pallo puristimen keskelle ja litistä se tortillaksi. Siirrä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Toista jäljellä olevalla taikinalla. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä. Paista tortilloja erissä 1–½ minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat saaneet kevyesti väriä.

Vaihe 4

Aloita pupusa-leipien valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 28 palloa (30 g). Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Lusikoi 2 ruokalusikallista chorizoa yhden taikinalevyn keskelle ja lisää päälle toinen levy. Nipistä reunat kiinni. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita.

Vaihe 5

Aloita sope-lättyjen valmistus paistamalla chorizoa pinnoitetulla paistinpannulla 7 minuuttia ja valuta rasva. Muotoile taikinasta 14 55 gramman palloa. Kauli 0,6 cm:n paksuisiksi levyiksi. Paista erissä pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Täytä sopet tasaisesti chorizolla, salaatilla, queso frescolla, avokadolla ja tomaatilla.

Vaihe 6

Vinkki: Päästä luovuutesi valloilleen eri täytteillä ja lisukkeilla. Valmista nachoja leikkaamalla tortillat neljään osaan ja uppopaistamalla.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.