Edellinen sivu
Helppoa ja nopeaa

Maustettu viikunahillo

Kokeile tätä herkullista, mausteista viikunahilloa, jonka valmistaminen vie alle 30 minuuttia!.

Aloita valmistus

Tiedot

8

Ainesosat

10

Vaihetta

Aika

5'

Esivalmistelut

20'

Kypsennys

25'

Yhteensä

Ainesosat

  • 225 gkuivattuja mustia viikunoita, kannat poistettuna
  • 118 mlhyvälaatuista pinot noir -punaviiniä
  • 3 tl (38 g)valkoista sokeria
  • 2 tl (28 ml)tuorepuristettua sitruunamehua
  • ½ tlsitruunan kuorta
  • 1 tlgaram masalaa
  • hyppysellinenmerisuolaa
  • ¼ tlcayennepippuria (valinnainen)
Tee nyt
  • Vaihe 0

    Noin 2,5 dl hilloa

  • Vaihe 1

    Laita kuivatut viikunat ja punaviini (pinot noir) kattilaan ja peitä kannella.

  • Vaihe 2

    Anna viikunoiden ja viinin kiehua keskilämmöllä 10–12 minuuttia tai kunnes viikunat ovat pehmenneet. Sammuta levy.

  • Vaihe 3

    Lisää kattilaan loput ainekset.

  • Vaihe 4

    Aseta astiasuoja johdottoman KitchenAid®-sauvasekoittimen varteen ja kiinnitä sitten varsi runkoon. Kytke sauvasekoitin pistorasiaan, aseta varren terä viikunan päälle ja paina muuttuvaa nopeudensäädintä kahden sekunnin ajan.

  • Vaihe 5

    Irrota nopeudensäädin, aseta sekoitinvarren terä toisen viikunan päälle ja toista, kunnes kaikki viikunat on käyty läpi.

  • Vaihe 6

    Jatka sekoitinvarren käyttämistä seoksen eri osissa, kunnes seos on täysin sileää.

  • Vaihe 7

    Irrota sauvasekoitin pistorasiasta ja aseta sivuun.

  • Vaihe 8

    Säilytä hilloa ilmatiiviissä astiassa.

  • VINKKI

    Voit korvata pinot noirin suosikkivalko- tai punaviinilläsi. Voit kokeilla lisätä seokseen ¼ tl tuoretta timjamia, tai voit jättää garam masalan pois ja tehdä yksinkertaisempaa viikunahilloa.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Maustettu viikunahillo

Vaihe 0

Noin 2,5 dl hilloa

Vaihe 1

Laita kuivatut viikunat ja punaviini (pinot noir) kattilaan ja peitä kannella.

Vaihe 2

Anna viikunoiden ja viinin kiehua keskilämmöllä 10–12 minuuttia tai kunnes viikunat ovat pehmenneet. Sammuta levy.

Vaihe 3

Lisää kattilaan loput ainekset.

Vaihe 4

Aseta astiasuoja johdottoman KitchenAid®-sauvasekoittimen varteen ja kiinnitä sitten varsi runkoon. Kytke sauvasekoitin pistorasiaan, aseta varren terä viikunan päälle ja paina muuttuvaa nopeudensäädintä kahden sekunnin ajan.

Vaihe 5

Irrota nopeudensäädin, aseta sekoitinvarren terä toisen viikunan päälle ja toista, kunnes kaikki viikunat on käyty läpi.

Vaihe 6

Jatka sekoitinvarren käyttämistä seoksen eri osissa, kunnes seos on täysin sileää.

Vaihe 7

Irrota sauvasekoitin pistorasiasta ja aseta sivuun.

Vaihe 8

Säilytä hilloa ilmatiiviissä astiassa.

VINKKI

Voit korvata pinot noirin suosikkivalko- tai punaviinilläsi. Voit kokeilla lisätä seokseen ¼ tl tuoretta timjamia, tai voit jättää garam masalan pois ja tehdä yksinkertaisempaa viikunahilloa.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.