Tutustu tähän sileään oliivitapenadeen, jonka valmistaminen onnistuu alle 10 minuutissa!.
Ainesosat
Vaihe 1
Kokoa johdoton KitchenAid®-teholeikkuri liittämällä työkulho alustaan ja asettamalla voimansiirtosovitin ja monitoimiterä työkulhoon.
Vaihe 2
Lisää kaikki ainekset järjestyksessä teholeikkurin kulhoon ja aseta kansi paikalleen.
Vaihe 3
Aseta nopeudeksi 1 ja paina sitten käynnistyspainiketta useita kertoja ainesten sekoittamiseksi.
Vaihe 4
Aseta nopeudeksi 2 ja pidä sitten käynnistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan.
Vaihe 5
Irrota kansi ja puhdista kulhon sivut lastalla. Laita sitten kansi takaisin paikalleen ja paina käynnistyspainiketta vielä viiden sekunnin ajan.
Vaihe 6
Säilytä tapenadea jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.
VINKKI 1
Jos seos ei liiku vapaasti pilkkomisen aikana, lisää 1 tl oliiviöljyä kannessa olevan valutusastian kautta.
VINKKI 2
Jos haluat tapenadesta paksumpaa, pilko ainoastaan viiden sekunnin ajan, kun lisäät nopeudeksi 2. Irrota sitten kansi, puhdista kulhon reunat lastalla, laita kansi takaisin paikalleen ja sekoita sykäystoiminnolla vielä 5–6 kertaa. Mitä enemmän käytät sykäystoimintoa, sitä sileämpää tapenadesta tulee.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Kokoa johdoton KitchenAid®-teholeikkuri liittämällä työkulho alustaan ja asettamalla voimansiirtosovitin ja monitoimiterä työkulhoon.
Vaihe 2
Lisää kaikki ainekset järjestyksessä teholeikkurin kulhoon ja aseta kansi paikalleen.
Vaihe 3
Aseta nopeudeksi 1 ja paina sitten käynnistyspainiketta useita kertoja ainesten sekoittamiseksi.
Vaihe 4
Aseta nopeudeksi 2 ja pidä sitten käynnistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan.
Vaihe 5
Irrota kansi ja puhdista kulhon sivut lastalla. Laita sitten kansi takaisin paikalleen ja paina käynnistyspainiketta vielä viiden sekunnin ajan.
Vaihe 6
Säilytä tapenadea jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.
VINKKI 1
Jos seos ei liiku vapaasti pilkkomisen aikana, lisää 1 tl oliiviöljyä kannessa olevan valutusastian kautta.
VINKKI 2
Jos haluat tapenadesta paksumpaa, pilko ainoastaan viiden sekunnin ajan, kun lisäät nopeudeksi 2. Irrota sitten kansi, puhdista kulhon reunat lastalla, laita kansi takaisin paikalleen ja sekoita sykäystoiminnolla vielä 5–6 kertaa. Mitä enemmän käytät sykäystoimintoa, sitä sileämpää tapenadesta tulee.