Edellinen sivu
Helppoa ja nopeaa

Oliivitapenade

Tutustu tähän sileään oliivitapenadeen, jonka valmistaminen onnistuu alle 10 minuutissa!.

Aloita valmistus

Tiedot

13

Ainesosat

8

Vaihetta

Ainesosat

  • 25 gtuoretta persiljaa
  • 6 gtuoretta minttua
  • 180 gkivettömiä kalamata-oliiveja
  • 120 gpimentotäytteisiä vihreitä oliiveja
  • 9 gvalkosipulinkynsiä, kuorittuina
  • 9 gkapriksia
  • 16 mltuorepuristettua sitruunamehua
  • 4 ganjovisfilee
  • ½ tlsitruunan kuorta
  • ½ tlpaprikajauhetta
  • ¼ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 30 mloliiviöljyä
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Kokoa johdoton KitchenAid®-teholeikkuri liittämällä työkulho alustaan ja asettamalla voimansiirtosovitin ja monitoimiterä työkulhoon.

  • Vaihe 2

    Lisää kaikki ainekset järjestyksessä teholeikkurin kulhoon ja aseta kansi paikalleen.

  • Vaihe 3

    Aseta nopeudeksi 1 ja paina sitten käynnistyspainiketta useita kertoja ainesten sekoittamiseksi.

  • Vaihe 4

    Aseta nopeudeksi 2 ja pidä sitten käynnistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

  • Vaihe 5

    Irrota kansi ja puhdista kulhon sivut lastalla. Laita sitten kansi takaisin paikalleen ja paina käynnistyspainiketta vielä viiden sekunnin ajan.

  • Vaihe 6

    Säilytä tapenadea jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

  • VINKKI 1

    Jos seos ei liiku vapaasti pilkkomisen aikana, lisää 1 tl oliiviöljyä kannessa olevan valutusastian kautta.

  • VINKKI 2

    Jos haluat tapenadesta paksumpaa, pilko ainoastaan viiden sekunnin ajan, kun lisäät nopeudeksi 2. Irrota sitten kansi, puhdista kulhon reunat lastalla, laita kansi takaisin paikalleen ja sekoita sykäystoiminnolla vielä 5–6 kertaa. Mitä enemmän käytät sykäystoimintoa, sitä sileämpää tapenadesta tulee.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Oliivitapenade

Vaihe 1

Kokoa johdoton KitchenAid®-teholeikkuri liittämällä työkulho alustaan ja asettamalla voimansiirtosovitin ja monitoimiterä työkulhoon.

Vaihe 2

Lisää kaikki ainekset järjestyksessä teholeikkurin kulhoon ja aseta kansi paikalleen.

Vaihe 3

Aseta nopeudeksi 1 ja paina sitten käynnistyspainiketta useita kertoja ainesten sekoittamiseksi.

Vaihe 4

Aseta nopeudeksi 2 ja pidä sitten käynnistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

Vaihe 5

Irrota kansi ja puhdista kulhon sivut lastalla. Laita sitten kansi takaisin paikalleen ja paina käynnistyspainiketta vielä viiden sekunnin ajan.

Vaihe 6

Säilytä tapenadea jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

VINKKI 1

Jos seos ei liiku vapaasti pilkkomisen aikana, lisää 1 tl oliiviöljyä kannessa olevan valutusastian kautta.

VINKKI 2

Jos haluat tapenadesta paksumpaa, pilko ainoastaan viiden sekunnin ajan, kun lisäät nopeudeksi 2. Irrota sitten kansi, puhdista kulhon reunat lastalla, laita kansi takaisin paikalleen ja sekoita sykäystoiminnolla vielä 5–6 kertaa. Mitä enemmän käytät sykäystoimintoa, sitä sileämpää tapenadesta tulee.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.