Edellinen sivu

Pehmeä papuhummus

Terveellinen dippi, jossa on kevyt ja pehmeä koostumus sekä ainutlaatuinen maku.

Aloita valmistus

Tiedot

7

Ainesosat

3

Vaihetta

Ainesosat

  • 400 gkidney-, cannellini- tai valkopapuja tölkistä aquafaban (papumehun) kera
  • 1 rkltahinia
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tlharissajauhetta
  • Hyppysellinenkuminaa 
  • 1sitruunan mehu 
  • -suolaa maun mukaan
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita ainesosat tehosekoittimen kannuun.

  • Vaihe 2

    Laita kansi kiinni ja silppua ainesosat.

  • Vaihe 3

    Lisää tarvittaessa vettä ja jatka sekoittamista, kunnes seos on tasaista.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pehmeä papuhummus

Vaihe 1

Laita ainesosat tehosekoittimen kannuun.

Vaihe 2

Laita kansi kiinni ja silppua ainesosat.

Vaihe 3

Lisää tarvittaessa vettä ja jatka sekoittamista, kunnes seos on tasaista.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.