Edellinen sivu
Lapset ja perhe

PESTOLLA TÄYTETTY PORSAANKYLKI JA DUCHESSE-PERUNOITA

Yllätä itsesi ja vieraasi hemmottelevan herkullisella aterialla. Helppo resepti, jolla teet vaikutuksen.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

16

Ainesosat

16

Vaihetta

Aika

80'

Esivalmistelut

80'

Kypsennys

160'

Yhteensä

Ainesosat

  • 80 mloliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa pestoa varten
  • 100 gsinappikaalia
  • 1 kynsivalkosipuli
  • 20 gsaksanpähkinöitä
  • 45 gparmesaanijuustoa
  • 1porsaan kylkeä
  • 100 gvuohenjuustoa
  • 50 gkarpaloita
  • 800 gjauhoisia perunoita
  • 60 mlkuohukermaa
  • 40 gvoita
  • 2munankeltuaisia
  • ½ tlsuolaa duchesse-perunoihin
  • ½ tlpippuria duchesse-perunoihin
  • ¼ tlmuskottipähkinää
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita oliiviöljy, suola, sinappikaali, valkosipuli, saksanpähkinät ja parmesaanijuusto tehosekoittimen kannuun.

  • Vaihe 2

    Aloita sekoittaminen nopeudella 2. Nosta nopeuteen 4 ja sekoita ainekset pestoksi (jätä hiukan karkeaksi).

  • Vaihe 3

    Lisää tarvittaessa oliiviöljyä ruokalusikallinen kerrallaan.

  • Vaihe 4

    Tee kylkipalaan viilto pituussuunnassa ja taita pala auki. Nuiji se lihanuijalla noin 2 cm:n paksuuteen.

  • Vaihe 5

    Levitä pestoa kylkipalan päälle niin, että reunoille jää tilaa.

  • Vaihe 6

    Ripottele vuohenjuusto muruina peston päälle ja kruunaa täyte karpaloilla.

  • Vaihe 7

    Rullaa kylkipala tiukasti kiinni ja sido se paistolangalla.

  • Vaihe 8

    Paista 50 minuuttia 180-asteisessa uunissa.

  • Vaihe 9

    Anna tekeytyä 5 minuuttia ennen leikkaamista.

  • Vaihe 10

    Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi suolatussa vedessä.

  • Vaihe 11

    Kiinnitä lankavispilä yleiskoneeseen. Laita perunat yleiskoneen kulhoon ja aloita sekoittaminen nopeudella 6.

  • Vaihe 12

    Lämmitä kermaa ja voita pienessä kattilassa, kunnes voi sulaa.

  • Vaihe 13

    Kaada seos perunoiden sekaan. Lisää kaksi keltuaista ja mausteet.

  • Vaihe 14

    Nosta nopeuteen 10 ja sekoita, kunnes seoksessa ei enää ole paakkuja.

  • Vaihe 15

    Kiinnitä pursotinpussiin tähtitylla ja laita uunipellille leivinpaperi. Kaada perunamuusi pursotinpussiin ja pursota se ruusuiksi leivinpaperille.

  • Vaihe 16

    Laita pakastimeen 30 minuutiksi, voitele kananmunalla ja paista 15 minuuttia 220-asteisessa uunissa.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:




Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

PESTOLLA TÄYTETTY PORSAANKYLKI JA DUCHESSE-PERUNOITA

Vaihe 1

Laita oliiviöljy, suola, sinappikaali, valkosipuli, saksanpähkinät ja parmesaanijuusto tehosekoittimen kannuun.

Vaihe 2

Aloita sekoittaminen nopeudella 2. Nosta nopeuteen 4 ja sekoita ainekset pestoksi (jätä hiukan karkeaksi).

Vaihe 3

Lisää tarvittaessa oliiviöljyä ruokalusikallinen kerrallaan.

Vaihe 4

Tee kylkipalaan viilto pituussuunnassa ja taita pala auki. Nuiji se lihanuijalla noin 2 cm:n paksuuteen.

Vaihe 5

Levitä pestoa kylkipalan päälle niin, että reunoille jää tilaa.

Vaihe 6

Ripottele vuohenjuusto muruina peston päälle ja kruunaa täyte karpaloilla.

Vaihe 7

Rullaa kylkipala tiukasti kiinni ja sido se paistolangalla.

Vaihe 8

Paista 50 minuuttia 180-asteisessa uunissa.

Vaihe 9

Anna tekeytyä 5 minuuttia ennen leikkaamista.

Vaihe 10

Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi suolatussa vedessä.

Vaihe 11

Kiinnitä lankavispilä yleiskoneeseen. Laita perunat yleiskoneen kulhoon ja aloita sekoittaminen nopeudella 6.

Vaihe 12

Lämmitä kermaa ja voita pienessä kattilassa, kunnes voi sulaa.

Vaihe 13

Kaada seos perunoiden sekaan. Lisää kaksi keltuaista ja mausteet.

Vaihe 14

Nosta nopeuteen 10 ja sekoita, kunnes seoksessa ei enää ole paakkuja.

Vaihe 15

Kiinnitä pursotinpussiin tähtitylla ja laita uunipellille leivinpaperi. Kaada perunamuusi pursotinpussiin ja pursota se ruusuiksi leivinpaperille.

Vaihe 16

Laita pakastimeen 30 minuutiksi, voitele kananmunalla ja paista 15 minuuttia 220-asteisessa uunissa.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.