Tämä herkullinen stracciatella-jäätelö viilentää kuumana kesäpäivänä, eikä siinä ole lainkaan jalostettua sokeria.
Ainesosat
Vaihe 1
Laita banaanit tehosekoittimen kannuun.
Vaihe 2
Laita kansi kiinni ja aseta säädin nopeudelle 1.
Vaihe 3
Lisää nopeutta hitaasti nopeuteen 9 tai 11 asti.
Vaihe 4
Sekoita noin 30 sekuntia, kunnes seos on täysin tasaista.
Vaihe 5
Kaavi tarvittaessa kannun laidat survimella.
Vaihe 6
Älä sekoita liikaa tai jäätelö alkaa sulaa.
Vaihe 7
Jos seos on liian paksua, lisää 1–2 lorausta kookosmaitoa.
Vaihe 8
Lisää tumma suklaa ja käytä sykäystoimintoa 2–3 kertaa matalalla nopeudella, jotta suklaa sekoittuu joukkoon.
Vaihe 9
Kaada seos 1–2 kulhoon ja tarjoile välittömästi tai siirrä ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen kovettumaan (noin 2 tunnin ajaksi).
Vaihe 10
Jäätelö säilyy pakastimessa enintään viikon.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Laita banaanit tehosekoittimen kannuun.
Vaihe 2
Laita kansi kiinni ja aseta säädin nopeudelle 1.
Vaihe 3
Lisää nopeutta hitaasti nopeuteen 9 tai 11 asti.
Vaihe 4
Sekoita noin 30 sekuntia, kunnes seos on täysin tasaista.
Vaihe 5
Kaavi tarvittaessa kannun laidat survimella.
Vaihe 6
Älä sekoita liikaa tai jäätelö alkaa sulaa.
Vaihe 7
Jos seos on liian paksua, lisää 1–2 lorausta kookosmaitoa.
Vaihe 8
Lisää tumma suklaa ja käytä sykäystoimintoa 2–3 kertaa matalalla nopeudella, jotta suklaa sekoittuu joukkoon.
Vaihe 9
Kaada seos 1–2 kulhoon ja tarjoile välittömästi tai siirrä ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen kovettumaan (noin 2 tunnin ajaksi).
Vaihe 10
Jäätelö säilyy pakastimessa enintään viikon.