Edellinen sivu

Stracciatella-jäätelö

Tämä herkullinen stracciatella-jäätelö viilentää kuumana kesäpäivänä, eikä siinä ole lainkaan jalostettua sokeria.

Aloita valmistus

Tiedot

3

Ainesosat

10

Vaihetta

Ainesosat

  • 3täplikästä banaania suurpiirteisesti pilkottuna ja pakastettuna
  • 20 gtummaa suklaata 
  • -kookosmaitoa (valinnainen)
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Laita banaanit tehosekoittimen kannuun.

  • Vaihe 2

    Laita kansi kiinni ja aseta säädin nopeudelle 1.

  • Vaihe 3

    Lisää nopeutta hitaasti nopeuteen 9 tai 11 asti.

  • Vaihe 4

    Sekoita noin 30 sekuntia, kunnes seos on täysin tasaista.

  • Vaihe 5

    Kaavi tarvittaessa kannun laidat survimella.

  • Vaihe 6

    Älä sekoita liikaa tai jäätelö alkaa sulaa.

  • Vaihe 7

    Jos seos on liian paksua, lisää 1–2 lorausta kookosmaitoa.

  • Vaihe 8

    Lisää tumma suklaa ja käytä sykäystoimintoa 2–3 kertaa matalalla nopeudella, jotta suklaa sekoittuu joukkoon.

  • Vaihe 9

    Kaada seos 1–2 kulhoon ja tarjoile välittömästi tai siirrä ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen kovettumaan (noin 2 tunnin ajaksi).

  • Vaihe 10

    Jäätelö säilyy pakastimessa enintään viikon.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Stracciatella-jäätelö

Vaihe 1

Laita banaanit tehosekoittimen kannuun.

Vaihe 2

Laita kansi kiinni ja aseta säädin nopeudelle 1.

Vaihe 3

Lisää nopeutta hitaasti nopeuteen 9 tai 11 asti.

Vaihe 4

Sekoita noin 30 sekuntia, kunnes seos on täysin tasaista.

Vaihe 5

Kaavi tarvittaessa kannun laidat survimella.

Vaihe 6

Älä sekoita liikaa tai jäätelö alkaa sulaa.

Vaihe 7

Jos seos on liian paksua, lisää 1–2 lorausta kookosmaitoa.

Vaihe 8

Lisää tumma suklaa ja käytä sykäystoimintoa 2–3 kertaa matalalla nopeudella, jotta suklaa sekoittuu joukkoon.

Vaihe 9

Kaada seos 1–2 kulhoon ja tarjoile välittömästi tai siirrä ilmatiiviiseen astiaan ja laita pakastimeen kovettumaan (noin 2 tunnin ajaksi).

Vaihe 10

Jäätelö säilyy pakastimessa enintään viikon.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.