Edellinen sivu
Lapset ja perhe

SUKLAISET MADELEINE-LEIVOKSET

Nämä herkulliset tuplasuklaiset madeleine-leivokset maistuvat sekä kahvin että teen kanssa.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

10

Ainesosat

10

Vaihetta

Aika

40'

Esivalmistelut

20'

Kypsennys

60'

Yhteensä

Ainesosat

  • 70 gvehnäjauhoja
  • 10 gkaakaojauhetta
  • 5 gleivinjauhetta
  • 70 gvoita
  • 85 gkananmunia
  • 60 ghienoa sokeria
  • 1 rklhunajaa
  • 20 gtäysmaitoa
  • 150 gtummaa suklaata
  • 30 ghasselpähkinöitä pilkottuna
Tee nyt
  • Vaihe 0

    Tämä on 12 madeleine-leivoksen resepti.

  • Vaihe 1

    Kuumenna voita pienessä kattilassa keskilämmöllä, kunnes se ruskistuu. Kaada voi siivilän läpi ja anna sen jäähtyä 5 minuuttia.

  • Vaihe 2

    Laita munat, hieno sokeri, maito ja hunaja yleiskoneen kulhoon ja kiinnitä lankavispilä. Lisää nopeutta vähitellen suurimpaan nopeuteen ja vatkaa kahden minuutin ajan, kunnes taikina muuttuu ilmavaksi vaahdoksi.

  • Vaihe 3

    Vaihda lankavispilä taikinakoukkuun ja lisää jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe. Sekoita noin 1 minuutin ajan nopeudella 2. Lisää voi sekoittamisen aikana.

  • Vaihe 4

    Jäähdytä taikinaa jääkaapissa 2 tuntia.

  • Vaihe 5

    Lämmitä uuni 220 asteeseen.

  • Vaihe 6

    Laita taikina pursotuspussiin ja pursota taikina madeleine-vuokiin, jotka on voideltu öljyspraylla.

  • Vaihe 7

    Laita madeleine-vuoat uuniin ja laske lämpötila heti 160 asteeseen. Paista 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

  • Vaihe 8

    Sulata suklaata mikroaaltouunissa 30 sekuntia. Sekoita ja toista vielä 3 kertaa, kunnes suklaa on sulanut täysin.

  • Vaihe 9

    Kasta madeleine-leivoksia puoliväliin asti sulaan suklaaseen ja ripottele päälle hasselpähkinärouhetta. Aseta leivokset leivinpaperille ja anna suklaan jähmettyä.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:




Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

SUKLAISET MADELEINE-LEIVOKSET

Vaihe 0

Tämä on 12 madeleine-leivoksen resepti.

Vaihe 1

Kuumenna voita pienessä kattilassa keskilämmöllä, kunnes se ruskistuu. Kaada voi siivilän läpi ja anna sen jäähtyä 5 minuuttia.

Vaihe 2

Laita munat, hieno sokeri, maito ja hunaja yleiskoneen kulhoon ja kiinnitä lankavispilä. Lisää nopeutta vähitellen suurimpaan nopeuteen ja vatkaa kahden minuutin ajan, kunnes taikina muuttuu ilmavaksi vaahdoksi.

Vaihe 3

Vaihda lankavispilä taikinakoukkuun ja lisää jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe. Sekoita noin 1 minuutin ajan nopeudella 2. Lisää voi sekoittamisen aikana.

Vaihe 4

Jäähdytä taikinaa jääkaapissa 2 tuntia.

Vaihe 5

Lämmitä uuni 220 asteeseen.

Vaihe 6

Laita taikina pursotuspussiin ja pursota taikina madeleine-vuokiin, jotka on voideltu öljyspraylla.

Vaihe 7

Laita madeleine-vuoat uuniin ja laske lämpötila heti 160 asteeseen. Paista 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

Vaihe 8

Sulata suklaata mikroaaltouunissa 30 sekuntia. Sekoita ja toista vielä 3 kertaa, kunnes suklaa on sulanut täysin.

Vaihe 9

Kasta madeleine-leivoksia puoliväliin asti sulaan suklaaseen ja ripottele päälle hasselpähkinärouhetta. Aseta leivokset leivinpaperille ja anna suklaan jähmettyä.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.