Ainesosat
Vaihe 1
Kiinnitä yleiskoneeseen lankavispilä.
Vaihe 2
Lisää yleiskoneen sekoituskulhoon maito, kananmunat, sulatettu voi, sokeri, jauhot ja vaniljauute
Vaihe 3
Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 4 ja sekoita noin 40 sekuntia.
Vaihe 4
Laita ¼ teelusikallista voita matalalle, pinnoitetulle paistinpannulle.
Vaihe 5
Kaada noin ¾ kauhallista taikinaa pannulle ja kallistele pannua, jotta taikina leviää tasaiseksi ympyräksi.
Vaihe 6
Paista keskilämmöllä noin 1–2 minuuttia, kunnes ohukaisen reunat ruskistuvat. Käännä ohukainen ja paista sitä vielä minuutti. Toista, kunnes koko taikina on käytetty.
Vinkki!
Tarjoile vaahdotetun mascarponen ja kuumennettujen vadelmien kanssa.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Kiinnitä yleiskoneeseen lankavispilä.
Vaihe 2
Lisää yleiskoneen sekoituskulhoon maito, kananmunat, sulatettu voi, sokeri, jauhot ja vaniljauute
Vaihe 3
Käännä nopeudensäätövipu kohtaan 4 ja sekoita noin 40 sekuntia.
Vaihe 4
Laita ¼ teelusikallista voita matalalle, pinnoitetulle paistinpannulle.
Vaihe 5
Kaada noin ¾ kauhallista taikinaa pannulle ja kallistele pannua, jotta taikina leviää tasaiseksi ympyräksi.
Vaihe 6
Paista keskilämmöllä noin 1–2 minuuttia, kunnes ohukaisen reunat ruskistuvat. Käännä ohukainen ja paista sitä vielä minuutti. Toista, kunnes koko taikina on käytetty.
Vinkki!
Tarjoile vaahdotetun mascarponen ja kuumennettujen vadelmien kanssa.