Edellinen sivu
Kavereita kylässä?

Tempura-omenaviipaleet kardemummasokerilla

Täydellisen rapeiksi friteeratut omenasipsit ovat monipuolinen jälkiruoka. Niitä voi käyttää monimutkaisempien jälkiruokareseptien ainesosana tai yksinkertaisesti dipata kastikkeeseen.

Aloita valmistus

Työkalut

Yleiskoneet

Yleiskoneet

Spiralizer-spiraalileikkuri

Spiralizer-spiraalileikkuri

Tiedot

5

Ainesosat

7

Vaihetta

Aika

30'

Esivalmistelut

30'

Yhteensä

Ainesosat

Kuinka monta annosta?

  • 300 gpunaisia omenoita
  • 100 gsavoiardikeksejä
  • 25 gluomuruokosokeria
  • 150 gpersikkamarmeladia
  • 1/2 tlkardemummajauhetta
  • 600 gpunaisia omenoita
  • 200 gsavoiardikeksejä
  • 50 gluomuruokosokeria
  • 300 gpersikkamarmeladia
  • 1 tlkardemummajauhetta
  • 900 gpunaisia omenoita
  • 300 gsavoiardikeksejä
  • 75 gluomuruokosokeria
  • 450 gpersikkamarmeladia
  • 1 rklkardemummajauhetta
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Liitä spiraalileikkurilisäosa KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita omena keskelle hedelmä- ja vihannespiikkiin ja liitä piikki spiraalileikkuriin. Liitä kuorintaterä ja pieni viipalointiterä kota-aukolla ja aseta ne omenan päähän. Aseta terien alle kulho bataattiviipaleita varten.

  • Vaihe 2

    Käynnistä yleiskone nopeudella 4 ja käytä konetta, kunnes terä on omenan päässä. Toista toimenpiteet muille omenoille. Laita halkaistut omenat leikkuulaudalle. Viipaloi omenanpuolikkaat leikkaamalla omenan yksi sivu halki.

  • Vaihe 3

    Murenna savoiardikeksit kulhoon käsin. Sekoita sokeri ja kardemummajauhe keksien joukkoon.

  • Vaihe 4

    Pyörittele omenanviipaleet kauttaaltaan marmeladissa.

  • Vaihe 5

    Painele viipaleita yksitellen muruseokseen, jotta muruset tarttuvat niihin.

  • Vaihe 6

    Laita kaikki viipaleet tarjoiluastiaan ja anna kuivua 15 minuutin ajan ennen tarjoilua.

  • VINKKI

    Kesällä voit lisätä viipaleiden päälle vaniljajäätelöpallon ja kanelia.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Tempura-omenaviipaleet kardemummasokerilla

Vaihe 1

Liitä spiraalileikkurilisäosa KitchenAid-yleiskoneeseen. Laita omena keskelle hedelmä- ja vihannespiikkiin ja liitä piikki spiraalileikkuriin. Liitä kuorintaterä ja pieni viipalointiterä kota-aukolla ja aseta ne omenan päähän. Aseta terien alle kulho bataattiviipaleita varten.

Vaihe 2

Käynnistä yleiskone nopeudella 4 ja käytä konetta, kunnes terä on omenan päässä. Toista toimenpiteet muille omenoille. Laita halkaistut omenat leikkuulaudalle. Viipaloi omenanpuolikkaat leikkaamalla omenan yksi sivu halki.

Vaihe 3

Murenna savoiardikeksit kulhoon käsin. Sekoita sokeri ja kardemummajauhe keksien joukkoon.

Vaihe 4

Pyörittele omenanviipaleet kauttaaltaan marmeladissa.

Vaihe 5

Painele viipaleita yksitellen muruseokseen, jotta muruset tarttuvat niihin.

Vaihe 6

Laita kaikki viipaleet tarjoiluastiaan ja anna kuivua 15 minuutin ajan ennen tarjoilua.

VINKKI

Kesällä voit lisätä viipaleiden päälle vaniljajäätelöpallon ja kanelia.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.